Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

La multi multi ani DANA!!!! sa va iubiti mult si de acu incolo si sa fiti sanatosi, sa aveti putere si sa va bucurati de bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Danaint, La multi ani impreuna si de-acm incolo! Petrecere frumoasa diseara!

Diana felicitari pentru semnatura!

Ana, mie imi ese extrem de cald tot timpul. Daca eu ma invelesc doar cu cearceaful de plapuma (si doar cu un colt al lui, peste mijloc), al meu isi pune pe el pilota de puf si pene de gasca, si din cand in cand si o alta paturica de lana peste ea. Si cadn ma gandesc ca eram ca pisica, ma inveleam cu o gramada de paturici/pilote pana la gat...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

La multi ani!!! Cu sanatate si multe bucurii...

Citat:
citat din mesajul lui danaint

neata fetelor!

culcat gagalicea, am timp de stat pe internet azi aniversam 10 ani eu si sotul, diseara fugim la un restaurant

fetelor care au depasit termenul si care vor sa nasca! vin bebeii, dar doar atunci cand vor ei!

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

salutare cikas! Completati va rog datele pt noi. Dn 6nov,.10.40 Mara Diana,3200gr si 10.41 Ilinca Miruna, 2kg,spitalul municipal,dr Cirstoiu. Puficele snt ok, io ma simt bine. In prima nuapte dupa operatie cnd am stat eu cu ele in rezerva nu am dormit deloc.. Aveam duar cateva picaturele, Mara sugea zdravan si ilinca nu pvea k era mica. Ne_a mai dat supliment. Si ieri a VEnit laptele! Fara furii sau dureri. Ilinca a invatat mai greu da prinde titi si suge cu spor. Mai stau ceva la spital din cauza mea,sa fie sigura dr k is ok.

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sugubina ma bucur din sufelt sa sunteti ok si tu si bebelinele. Au niste nume foarte frumoase si abia astept sa le vedem!!!

Vad ca toate avem probleme cu somnul.Lasati fetelor ca nu mai avem asa mult si ne tinem si noi pruncii in brate.

Eu zic sa facem fetelor galerie ca au nevoie :

HAI CELESTA!!!!
HAI MADANIC!!!!

36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ce bine ca ne mai scrii Sugubina! Hai ca nu mai e mult si veniti si voi acasa!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

buna ziua la burtici si mamici

raportam si noi am fost la control azi bebe 3600kg incepe sa coboare dar incet nu se grabeste asa ca daca nu nastem pana la sfarsitul saptamanii ne internam luni dimineataeu vreau sa nasc vineri cel mai tarziu asa ca ma apuc de curatenie generala, carat fata in brate, eventual alergari prin parc

danait la multi ani sanatate si multa multa fericire si intelegere
noi facem 10 ani pe 25

sanatate multa tuturor si cateva motate pentru fetele ce vor naste

AMR CAT O VREA BEBE

39+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Pe 02.11, dupa 17 ore de travaliu, a venit pe lume minunea mea: David Gabriel, 3400 g, 51 cm, Apgar 9.

Doresc sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor si nasteri usoare!

mamica lui Alexandru (04.06.2006), si David Gabriel (02.11.2010)

Mergi la inceput

Monnica felicitari din suflet!!!17 ore de travaliu??Ufff
Ela felicitari si tie pentruy bebe grasun. Pai weekendul asta pune-te pe treaba. Noi suntem aici sa iti facem galeri

36+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Fetelor stiu ca s-a mai discutat pe tema asta si imi cer scuze ca o aduc din nou in discutie. Totusi nu stiu ce sa fac cu salteaua pentru bebe. Voi de care ati cumparat pana la urma? in cate magazine am fost atatea pareri am auzit: ba ca-i buna aia de cocos, ba ca nu, ba ca-i buna aia de latex, ba ca nu. M-au zapacit de tot. Voi de care aveti? fetele care au deja un copilas ma puteti ajuta cu cateva pareri? voi le-ati folosit deja asa ca as aprecia mult niste opinii. Multumesc

36+ Luca Stefan

Mergi la inceput