Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Anya, exact de asta imi este si mie frica! Am auzit fff multe lucruri urate despre inducerea travaliului! Saracuta de tine, 14 ore travaliu fara dilatare...... Grrrrrrr!!!!!! Oxitocina taie efectul epiduralei si in unele cazuri epidurala reduce din dilatare....!
Eu asa mi-am dorit de la inceput, sa nasc cat se poate de natural si fara ace!!!!!
Suport orice pana vad un AC!!!!!
Este vreo diferenta intre senzatia cand iti pune branula si cea cand te impunge sa iti ia sange? Acum cu sarcina m-am obisnuit cu analizele cat de cat!

Mi fliiishcaaaa

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

In cazul meu epidurala a ajutat. Am stat de la 10 la 19 cu dilatatie 2 dar contractii de 7-8, m-am tinut tare insa incepea sa fie periculos pt bebe si in ultima instanta ajungeam la cezariana. Am facut epidurala la 19 si la 23:50 am nascut. Am fost ca la circ, jumate din personalul medical al spitalului era in sala de nasteri. Anestezista a avut mana usoara nu m-a durut deloc intepatura si nici nu am avut dureri dupa. Insa nu pot spune ca nu am mai avut dureri deloc, intr-un fel a fost bine pt ca s-a produs dilatatia si am putut coopera.

Ana mami de Gabriel 6.11.2010

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Rala, ma voi " risca " la un munte! Ca pe urma dupa ce imi apare smecheria nu o sa ajung prea curand in varf de munte ! Mai ales ca se anunta o iarna urata!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete

miruna bine ai revenit

mistic sunt de mare ajutor info pe care nu le dai

celesta te inteleg perfect...eu ieri am facut smotru am plecat la plimbare pe jos pana la piata ( asta inseamna vreo 3 statii de masina) m-am intors si cu niste sacose pe seara a venit sotul si am plecat in cora cu el sa luam diverse cand ne-am intors l-am pus la treaba .si NIMIC nici macar o contractie...eram obosita de scoteam limba de un cot si degeaba...asa ca am decis la fel ca tine decat sa ma obosesc degeaba mai bine sa lenevesc

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Apropo, ana_o isi cere scuze ca nu a mai intrat pe forum dar e hiper ocupata cu bebe David! va pupa dulce dulce!

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Buna fetelor!

Va dau si eu vesti despre vmadelain. Am fost ieri colege de salon . A nascut ieri dimineata o fetita superba, 2200g, 44 cm, apgar 9. Fetita e bine, respira singura. Madalina este si ea bine, are laptic si deja o alapteaza pe Evelina Ioana. Va trebui sa mai stea in spital o vreme pana se vor face un set de analize sa se asigure ca totul este ok.

In ceea ce ma priveste, am nascut pe 6.11.2010, bebe Gabriel a avut la nastere 4050 g, 55 cm si apgar 9. M-am chinuit cu vreo 14 ore de travaliu, pot spune ca am vazut moartea cu ochii dar deja am uitat Bebe e cuminte si mancacios, din pacate eu inca nu am lactatie, astept sa vina azi consilierul recomandat de beatrice. Nu inteleg ce se intampla cu mine, de ce nu imi vine laptele, bebe suge si cate o ora la san chiar daca nu curge nimic si eu am dat in depresie la ce mila mi-e de el. Astept sa vina si pediatrul sa vedem ce lapte praf as putea sa-i dau, il tolereaza f greu, in spital i-au dat lapte pt prematuri iar pt acasa mi-au recomandat aptamil. M-am chinuit toata noaptea sa-i dau cat de putin dar l-a refuzat, a preferat sa suga la san desi nu are ce Prin urmare in dimineata asta sanii ma dor de nu mai pot, s-au umflat, la stangul mi-au aparut niste noduli in partea de sus. Eu sper sa fie semn bun si sa rezolv astazi problema. Banuiesc ca e un blocaj psihic, bebe a suferit o fractura de clavicula la nastere din cauza dimensiunilor, e o chestie care se rezolva tinand manuta strans legata de corp vreo 10 zile dar totusi m-a afectat.
Hai ca m-am lungit si nu stiu daca am fost coerenta, n-am inchis un ochi de vreo 5 nopti incoace. Mi-e ca ajung iar la perfuzii cu bebe daca refuza in continuare laptele praf.

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Felicitari Madalina si bun venit Evelina ! Asteptam sa va auzim cand reveniti in barlog!

Felicitari Anya pentru bebe Gabriel! O sa vina si lapticul, fetele experimentate stiu ce spun, totul e sa nu renunti.

Sa fie sanatosi bebeii si sa va refaceti repede!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Siuta felicitari pentru bebe in grafic !

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Fetele voi v-ati confruntat cu niste dureri de burta gen atunci cand iti vine CM? M-am zvarcolit vreo 3 ore as noapte si nu treceau nici cu 2 no spa. Nu cred ca puteau fi contractii ca nu se oprea deloc...era o durere surda in continuu.

fericita!! 35+ si

da, yarrina, de foarte multe ori in sarcina asta. Am luat no-spa si supozitor uscosin (scobutil) 1+1 sau 2+2 sau chiar 3+3, pana a cedat durerea aia. Tie ce ti-a spus medicul sa iei pentru contractii?

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

anya, te rog cand ai timp sa-mi povestesti si mie cum a fost in spital (personalul, spitalizarea si ce mai consideri tu ca e relevant), nu ma uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Anya sper sa rezolvi cu consilierul si sa fie doar infundate canalele. Asa cum spun fetele cu experienta am auzit ca dusurile sau compresele calde ajuta.

Mie mi-e teama ca nu voi avea lapte sau va fi un efort cu desfundarea canalelor.
Mie acum nu imi curge nimic din sani. Doar daca masez un pic sanul si apoi apas tare pe mamelon apar, cat gamalia unui ac, 2-3 picaturi de secretie transparenta.

36+

Mergi la inceput

despre shashenka ce mai stiti, parca trebuie sa nasca sapt. viitoare?

Mergi la inceput