Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, voi cum procedati cu ordinea operatiilor in ceea ce priveste scosul afara si baita copilului? Supt, nani si scos afara in timp ce doarme? Si cu baita, dupa nani, baita, supt si iar nani? Dar masaj dupa baie ii faceti? Cum procedati, ca eu dupa baie sunt stresata sa nu raceasca si o tin infofolita in prosop, mai pun o paturica si o tin asa cateva minute, apoi o imbrac cat de repede pot eu. Masaj in cadita ii fac cu ce o spal, dar ma refer la masajul cu ulei de masline.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Mi se pare absurd sa se faca diferenta asta la Filantropia! Asa a fost cand m-a nascut mama pe vremea lui ceausescu! Toate mamele mergeau la orele de alaptat la sectia cu bebei! Asta era la Arad, iar acum 32 de ani la Tm bebelasii erau dusi la patul mamei pt alaptat!

Fetele , hai sa ma sfatuiesc cu voi! Am vorbit cu Peltecu despre nastere si mi-a spus si despre inducerea travaliului...... Daca apelez la acest lucru voi avea echip pe care o vreau sa ma asiste! Nush ce sa zic despre inducerea travaliuluu, sincer! Sunt putin puzzled!
El m- a programat la un consult in 25noiembrie( el zice ca nu nasc pana atunci :). ) adica la aprox 2 sapt inainte de termen si atunci voi decide daca vreau sa imi programez nasterea

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anya , sigur a venit laptele, probabil nu sunt desfundate canalele, dar dusul sau compresele cat mai calde in timpul alaptatului ajuta. Mult succes, sper sa rezolvi azi cu consiliera. Iti tin pumnii!!

Felicitari, Madalina si bun venit Evelina!!
Multa sanatate amandorura si refacere rapida!

Miruna
Claudia, o prietena a avut bb in salon, la normoponderali. A vrut sa-si ia o rezerva pentru asta, dar neonatoloaga i-a spus ca nu e nevoie, poate sa-l tina si in camera de 2 locuri. Nu a cotizat extra sau altceva. S-a externat de la Filantropia in 24 de ore.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Mi se pare absurd sa se faca diferenta asta la Filantropia! Asa a fost cand m-a nascut mama pe vremea lui ceausescu! Toate mamele mergeau la orele de alaptat la sectia cu bebei! Asta era la Arad, iar acum 32 de ani la Tm bebelasii erau dusi la patul mamei pt alaptat!

Fetele , hai sa ma sfatuiesc cu voi! Am vorbit cu Peltecu despre nastere si mi-a spus si despre inducerea travaliului...... Daca apelez la acest lucru voi avea echip pe care o vreau sa ma asiste! Nush ce sa zic despre inducerea travaliuluu, sincer! Sunt putin puzzled!
El m- a programat la un consult in 25noiembrie( el zice ca nu nasc pana atunci :). ) adica la aprox 2 sapt inainte de termen si atunci voi decide daca vreau sa imi programez nasterea

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Eu te sfatuiesc sa atepti sa se declanseze travaliul in mod natural. La mine cred ca a fost mai mult provocat de dr cand m-am dus cu 2 zile inainte la control mi-a fisurta membranele bebe n-avea de gand sa se nasca atunci. M-am chinuit 14 ore, cu tot cu epidurala, aveam contactii provocate de oxitocina insa dilatatie ioc. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, era cat pe ce sa ajung la cezariana, deja bebe incepuse sa sufere. M-am chinuit la expulzie desi nu aveam cine stie ce contractii, fara epidurala n-as fi reusit sa nasc. Dar poate sunt eu mai ghinionista si nu va fi cazul tau, faci cum vrei. Eu imi prpusesem sa nasc cat mai natural posibil si m-au injectat cu toate cele de mi-a iesit pe ochi

Ana mami de Gabriel 6.11.2010

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Ce de nasteri de cand nu am mai intrat !!! Felicitari Lore, Sugubina, Anya, Monica, Ela, Mamiralu, Vmadelain ! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii !
Noi raportam intrarea in 36 sapt . Ieri am fost la control , bebe are 3100g , are abdomen si femur de 37 de sapt dar dr a zis ca nu e o problema.Colul este inchis dar s-a mai scurtat. M-a chemat pentru o ultima eco pe 29 dec si atunci stabilim si detaliile legate de naster. L-am intrebat de anestezie, si mi-a zis ca nu are nici o preferinta si nici o importanta...cum vreau eu. Intrebarea este : eu cum vreau ?
Va pe toate fara exceptie

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetele voi v-ati confruntat cu niste dureri de burta gen atunci cand iti vine CM? M-am zvarcolit vreo 3 ore as noapte si nu treceau nici cu 2 no spa. Nu cred ca puteau fi contractii ca nu se oprea deloc...era o durere surda in continuu.

fericita!! 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele, ajutor!!! Cat papa bebe la o masa acum? Vreau sa ma mulg, sa-i dau bibe la prima trezire, dar nu stiu cat sa ma mulg, ca eu cu pompa nu prea ma impac. o ajunge 100ml?

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Corina, noi mancam 120-130 ml la fiecare masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felicitari Ela si Ralu!
Mai ales felicitari fetelor de la care nu mai aveam vesti: Vmadelain si Anya.

Hai Celesta!!! Anunta-ne vestea buna si ridica-mi si mie moralul, ca tare mi-e frica ca o sa depasesc 40 de sapt.

Fluturasa nu mai am rabdare, iti dai seama. Tutu m-a anuntat ca pe 26 are un congres asa ca e musai sa nu depasesc termenul cu mai mult de 6 zile. Ca io cu altu' nu nasc!

Kriss si pe mine ma mananca sa fug pana la munte uic& asta. Eu am dpn pe 19 si nu mi se pare hazardat sa trag o fuga la sinaia, dar e in functie cu cum te simti tu. Eu merg inca la serviciu si azi dimineata chiar ma gandeam ca de luni sa stau acasa, nu de alta dar mi-ar fi rusine sa mi se rupa apa in plina strada .

38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Anya , sigur a venit laptele, probabil nu sunt desfundate canalele, dar dusul sau compresele cat mai calde in timpul alaptatului ajuta. Mult succes, sper sa rezolvi azi cu consiliera. Iti tin pumnii!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36

Sper din tot sufletul sa se rezolve, mi se rupe sufletul cand vad ce bebe cuminte si mancacios am si eu nu am cum sa-l hranesc. Multumesc pt incurajari!

Ana mami de Gabriel 6.11.2010

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Anya, exact de asta imi este si mie frica! Am auzit fff multe lucruri urate despre inducerea travaliului! Saracuta de tine, 14 ore travaliu fara dilatare...... Grrrrrrr!!!!!! Oxitocina taie efectul epiduralei si in unele cazuri epidurala reduce din dilatare....!
Eu asa mi-am dorit de la inceput, sa nasc cat se poate de natural si fara ace!!!!!
Suport orice pana vad un AC!!!!!
Este vreo diferenta intre senzatia cand iti pune branula si cea cand te impunge sa iti ia sange? Acum cu sarcina m-am obisnuit cu analizele cat de cat!

Mi fliiishcaaaa

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mergi la inceput