Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari Ela!

Claudia, asa mi-a zis pediatrul sa-l scot dupa o lun afara. Ieri a trecut pe la noi si l-am intrebat iar, i-am zis, uitati de vreme frumoasa afara, dar mi-a spus:"Da, dar bate vantul!"Ca pot sa-l scot apoi si pe ger, dar nu pe vant, ploaie, ceata, umezeala. Abia astept primavara!

Ieri pediatrul imi vorbea asa frumos(lucruri stiute de altfel, dar tot mi-au dat lacrimile) cum bebe recunoaste sunetul mamei si bataile inimii ei dintr-o mie de femei, cum desi nu vede foarte bine acum, imediat distinge forma fetei mamei

Mami de printisor

Mergi la inceput

Claudia, da asa este la puncte slabe la sp F:Patul cam inalt, dar mie imi placea ca puteam sa mi-l reglez, pt ca avand dureri imi ridicam partea de sus mult.
Eu v-am zis ca mi l-am luat in camera pe bebe, desi nu aveam lapte. Dar in tot acest timp, venea sa verifice ca totul e in ordine si nu-l lasau dupa ora 23. Si da, asa cum am sfatuit-o pe Diana, ideea este sa ceri, ca si eu m-am suparat cand ma duceam sa alaptez si gaseam pe bebe dormind, satul, apoi le-am ceut sa nu mai faca astfel si veneau la salon si ma trezeau la 5 dim ca sa merg la el. Si mai trebuie sa te prezinti acolo la ora fixa, ca-s mame care nu vin deloc. Si cele de acolo nu stiu daca mama vrea sa-l alapteze, daca se poate ridica din pat. Am fost martora cand a certat-o efectiv pe o tipa ca a venit la alaptat la 10.15 cand ar fi trebuit sa fie acolo la fix.

La cezariene, cel putin, saloanele au doua paturi si ai toaleta in camera.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Da, eu cand am plecat la spital scriam lui Elficadespre firele de la ceza. Eu am eliminat fir si pe vagin si am supurat 2 luni. Am fost speriata la inceput dar m-am mobilizat , ma curatam singura asa cum m-a invatat medicul. Betadina din 2 in 2 ore si puneam cam de 2 ori pe zi si baneocin. Fiecare gaurica pe unde supura o presam pa langa cu buricele degetelor pana scoteam lichidul si stergeam cu betadine. se vindeca o gaurica, se forma in partea cealalta alt guguloi pe care il intepam f fin cu ac de seringa sterilizat. Imediat dupa il aruncam. Asa am tras 2 luni. Cand stai in casa lasa operatia desfacuta fara comprese pe ea...nimic , ca sa se vindece mai repede.
Sper ca te-am mai linistit.

Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan

Multumesc mult. Sper sa nu fie cazul. Acum nu mai supureaza, iar medicul mi-a spus ca sunt fire resorbabile, care se resorb automat in 60 de zile. Asa ca daca scap de aceasta perioada, spune ca nu voi mai elimina nimic. Am eliminat un singur fir, iar acum operatia nu mai supureaza deloc. Poate e linistea de dinaintea altei furtuni, nu stiu. Asa fac acum, dau cu betadina si las operatia la aer sa se usuce. Marginile sunt tari peste tot, dar cred ca e normal la orice cezariana. Astept si sper sa fie ok, ca pe langa stresul cu bebelina si cu colicile, numai de operatie nu am chef sa am grija... Aseara s-a chinuit micuta mea cu dureri de burtica cel mai rau... Si abia are 2 sapt si cateva zile. Pana pe la 3-4 luni cat tin in mod normal colicile, nu stiu ce ne facem. Acum ii dau Bonnisan si in curand ii dau si Infacol, sper sa ne ajute. Voi v-ati confruntat cu plans de la colici si dupa administrare de medicament, sa vedeti imbunatatiri ale starii bebelusului. Ce medicament recomandati?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Felicitari Mamiralu!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Felicitari mamicilor de la odisee, si celor mai grabite si celor care acum ajung sa depaseasca 40 sapt.
Sa fiti sanatoase si bebeii la fel, sa aveti puterea si increderea ca totul va fi bine.
Eu va multumesc ca va faceti timp sa intrati pe forum si sa ne povestiti despre viata de mama si cum evolueaza lucrurile cu bebe.
Si pe deasupra sa raspundeti si intrebarilor puse de burticile in asteptare.
Curaj si incredere tuturor burticilor care in urmatoarele ore, zile, saptamani, vor face cunostinta cu

Elfica ma bucur ca ai reusit sa intri la odisee si ca bebica ta e bine. Imi pare rau ca ai probleme cu plaga. Sper sa se rezolve cat mai repede.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul
Aaa....misticgirl, ai aici o ursoaica care lesina cand vede orice fel de ac.....moi!!!!!! Cand ti-a facut epiziotomia ti-a facut anestezie locala? Sau cand te- a cusut? Si e onligatoriu sa iti puna perfuzie?....... Niciodata nu mi s- a puz perfuzie!!!!!
Kitty

Kitty, iti spun sincer ca nu stiu daca mi-a facut anestezie locala inainte de epiziotomie (nu-mi amintesc din cauza ca eu ma vaitam de zor, nici nu eram atenta la ce face dr, ma gandeam decat sa imping, sa scap). Dar cand m-a cusut mi-a facut si nu m-a durut intepatura (dar cred ca a fost destul de slaba, ca simteam cand ma cosea). Perfuzie am vazut ca se punea la toate fetele dupa nastere (in cazul cezarienelor se pune si inainte), dar nu ai motive de teama, nu doare, simti doar o mica piscatura cand monteaza branula si gata!!! Hai, fii barbata , nu ti-e teama de nastere, dar ti-e frica de 2 intepaturi de ac? Esti o femeie curajoasa, Kitty, gandeste pozitiv!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Si apropos de ce spunea Diana, am inteles ca in toate spitalele din Rom, bebeii intra la asa numitul repaos digestiv si ca intre 12 si 5(noaptea)nu-s hraniti in maternintati.
Mami de printisor

Mda, la Filantropia nu ne chemau la alaptat intre 12 noaptea si 6 dimineata, dar le dadeau ele biberon cu lapte praf sau uneori glucoza, pt ca altfel urlau non-stop. Deci nu sunt alaptati, dar hraniti sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna fetelor!

Va dau si eu vesti despre vmadelain. Am fost ieri colege de salon . A nascut ieri dimineata o fetita superba, 2200g, 44 cm, apgar 9. Fetita e bine, respira singura. Madalina este si ea bine, are laptic si deja o alapteaza pe Evelina Ioana. Va trebui sa mai stea in spital o vreme pana se vor face un set de analize sa se asigure ca totul este ok.

In ceea ce ma priveste, am nascut pe 6.11.2010, bebe Gabriel a avut la nastere 4050 g, 55 cm si apgar 9. M-am chinuit cu vreo 14 ore de travaliu, pot spune ca am vazut moartea cu ochii dar deja am uitat Bebe e cuminte si mancacios, din pacate eu inca nu am lactatie, astept sa vina azi consilierul recomandat de beatrice. Nu inteleg ce se intampla cu mine, de ce nu imi vine laptele, bebe suge si cate o ora la san chiar daca nu curge nimic si eu am dat in depresie la ce mila mi-e de el. Astept sa vina si pediatrul sa vedem ce lapte praf as putea sa-i dau, il tolereaza f greu, in spital i-au dat lapte pt prematuri iar pt acasa mi-au recomandat aptamil. M-am chinuit toata noaptea sa-i dau cat de putin dar l-a refuzat, a preferat sa suga la san desi nu are ce Prin urmare in dimineata asta sanii ma dor de nu mai pot, s-au umflat, la stangul mi-au aparut niste noduli in partea de sus. Eu sper sa fie semn bun si sa rezolv astazi problema. Banuiesc ca e un blocaj psihic, bebe a suferit o fractura de clavicula la nastere din cauza dimensiunilor, e o chestie care se rezolva tinand manuta strans legata de corp vreo 10 zile dar totusi m-a afectat.
Hai ca m-am lungit si nu stiu daca am fost coerenta, n-am inchis un ochi de vreo 5 nopti incoace. Mi-e ca ajung iar la perfuzii cu bebe daca refuza in continuare laptele praf.

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Beatrice, la etajul 3, unde am fost eu, nu ti se dadeau bebelusii in salon nici macar la cerere, nici daca le cadeai in genunchi. Toti bebeii stateau acolo si nu te primeau intre orele de alaptat, decat cu motive (adica daca te duceai sa lasi pampers, creme, servetele etc). In ziua in care am plecat m-am dus sa vb cu neonatologul si al meu plangea de foame (il alaptasem la 10 si era ceasul 12), am rugat-o sa il alaptez si m-a lasat, a facut exceptie ca plecam acasa si sa nu le urle lor pana plecam. Asistentele erau OK, insa una dintre ele, cea mai in varsta, nu mi-a placut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Felicitari Ela si Mamiralu!!

Claudia, ce mi-a placut povestea nasterii! Asa imi place sa citesc cand scrieti voi... am tot zis sa povestim si noi, dar pe mine inca ma bufneste plansul cand imi amintesc ce a fost in zilele alea, asa ca mai astept putin, sa mai ma restabilesc emotional.

Corina, Weleda ulei anti celulita au pe Amazon. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NRVG26/ref=oss_product. Am facut eu o "cautare" ce as putea sa mai comand

Mergi la inceput