Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

mersi Ioana. am reusit sa scot 125ml. Mai stau 5 minute si maiincerc sa mai scot vreo 15 ml, sa fie acolo, ca poate se trezeste flamand

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna seara ursulete, multumesc ca m-ati pastrat si pe mine pe listuta!!
Raportez ca trebuie sa imi schimb statutul... de fapt a trecut ceva vreme

AM NASCUT PE 20.10.2010 - BEBE ALEXANDRA DE 2750G la 37 de sapt; cezariana de urgenta dupa travaliu fara dilatatie, la Filantropia cu Prof Peltecu.

Asa ca eu, Crisulet, am nascut cu BIG BOSS, care a fost foarte de treaba si bland. Am fost in travaliu in timpul zilei, asa ca, desi cred ca pleca a doua zi din tara, a avut rabdare sa vada cum au evoluat... lucrurile la mine, si cand a fost vorba de cazariana m-a intrebat ce vreau eu sa fac, chiar mi s-a parut ca a tinut cont de parerea mea. Iar asistentele de la copii mai mici, unde a stat cateva zile bebe meu, au fost in general dragute, si m-au ajutat cu alaptatul. Acum avem masinuta de supt dees

Revin cu povestea mai pe larg, acum ma cheama... datoria...
Se poate sa il treaca cineva pe lista si pe bebe meu? va roog!!

Va pupa mami si URSULEATA ALEXANDRA
PS mamicile care nu ati nascut, your life is about to change!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru ursuleata Mamiralu! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Nici o veste de la VMadelain? Stie cineva de ea???
Celesta,ce faci? Facem sau nu galerie??

HAI CELESTA!!
HAI CELESTA!!
HAI CELESTA!!

Simona,si bucuria noastra,Stefan( 1 11 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Corina,(Brave),si Ioana, si bebicul meu se agita asa...se inroseste,da din manute, se incordeaza si isi strange piciorusele ...Intr-adevar,se linisteste cu feonul, dar cum il opresc, cum incepe iar.II dau deja Infacol...ca la gard.Or fi colici?? din ce stiu colicile apar la 2 sapt, iar bebe al meu are 10 zile si deja are simptomele astea de vreo 3 zile.
Nu stiu ce sa ii fac, mi-e asa mila de el, plang si eu cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Felicitari mamiralu! Multa sanatate si noroc pentru Alexandra!

Hera ai PM.

Rala cum te mai simti? Mai ai rabdare?

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata nam

Am impresia ca nu am mai scris de muuult si totusi e doar o saptamana.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici de bebici!!! Am citit listuta ursuletilor si tot nu am inteles... A nascut Anya??? Nu am putut sa recuperez decat pe sarite asa ca scuze daca vin cu intrebari stupide...

Noi incepem sa o luam pe calea cea buna cu somnul si papatul insa primele zile au fost de cosmar. Bebe nu se hranea suficient de la san, i-am dat din spital supliment de formula iar cand am ajuns acasa schema nu a mai functionat deloc. Intre timp am facut ragade, apoi fisuri si in final mastita. Durerile sunt de nedescris iar eu imi petrec orele lui de somn cu masaj, comprese si pompa. Inca nu am scapat, mai dureaza ceva timp dar durerile sunt ceva mai mici.

Bebe e mare, frumos (cioara) si mancacios rau. A facut si icter, arata ca o portocala saracutul. De ieri am inceput si iesirile la plimbare prin camp care se pare ca il ajuta destul de mult.

In cititul meu pe diagonala am vazut doua mesaje...

Elfica, intrebai de alergia la fire. La prima epiziotomie am patiti exacut cum ai spus tu si s-a vindecat in 3 saptamani. Acum, au schimbat firul si a foat ok dar si taietura a fost minima, am doar doua ate. Incearca ca dupa fiecare toaleta sa usuci plaga cu foenul si sa o mentii cat se poate de uscata. La mine aceasta alergie apare intai cu putin puroi si apoi cu pierdutul firului .

Mai intreba cineva de uleiul de ricin, sorry dar memoria e cea din timpul sarcinii . FERITI-VA cat puteti de travaliul indus. Uleiul da o diaree de zile mari care declanseaza contractii inutile. Adica, suporti contractii de dilatatie 5-6 dar nu te dilati deloc. O afacere. Dupa ce trece efectul, se duc si contractiile si colul ramane la fel. Daca stiti ca nu scapati de travaliul indus, asigurati-va macar ca veti avea anestezie. Concluzia mea inteleapta este ca nu ai cum sa il scoti pe bebe cu forta si fara durere. Durerea nu o pot descrie pentru ca nu am termeni de comparatie.

Am vazut si bebicii cu pozici!!! Sunt toti frumosi si veseli . O sa punem si noi pozici zilele acestea...

burticile, mamicile si ursuletii

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 6 ZILE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Vmadelain!!!

Ana, si eu sunt zombi Mai ales ca sunt racita Patrick doarme peste zi mai bine, insa noaptea e distractie. Se trezeste si l amai putin de o ora. Ce fel de masaj faci cu kinetoterapeutul? Si eu vreau s amerg cu bebe. am vorbit cu cei de la Kinetobebe, dar ei fac gimnastica pt bebei, incepand cu vsta de 3 luni.

Beatrice, eu zic sa nu renunti, poate in timp se va regla productia. Tu il pui la fiecare masa la san? Esti sigura ca atunci cd pui SNS-ul, nu trage laptic si de la tine? Ce scoti tu cu pompa, poate fi f putin, in comparatie cu ce poate scoate bebe. si apoi, stii sa folosesti pompa corect? (sper ca nu te superi ca te intreb )

Syl[/b, iti doresc sa stea bebe cat mai mult, asa ca nu scot inca agitate pt tine.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si [b]Patrick Stefan
(16.10.2010)

POZE

Corina, tocmai asta e ideea cu SNs-ul, sa pape si el laptic......praf pe saturate si sa-mi stimuleze si mie sanul. Iar atunci, da, pica si de la mine. Ieri i-am dat 3 mese de la mine, dar iti dai seama ca nsh cat a papat, de aceea va trebui sa-mi cumpar cantar, in cazul meu, f. imp. Asta noapte s-a trezit, v-am zis ca nu obisnuieste sa se trezeasca noaptea si l-am pus la san. Mare greseala, a supt la sanii mei aprox 3 ore ca nu se satura si atunci a trebuit sa-mi agat si SNS-ul.
Asa am auzit si eu in legatura cu pompele, ca mai rau ma stresez si nu ar trebui sa mai le folosesc decat daca vreau sa-mi golesc sanii. Am doua:una de la Chicco tip seringa si una manuala de la Avent

Mami de printisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

girls ce mai stim despre ratusca??????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Vreau sa o sun azi sa vb cu ea, mi-a dat ieri un sms, dar nu am putut sa-i raspund. Ma credeti ca sunt persoane care s-au suparat putin pe mine ca nu le raspund la tel, sms? Pai tel meu e dat mereu pe silent si de multe ori, cine mai are putere si rabdare sa mai scrie?Abia cand prind cate un moment de respiro, incerc sa va scriu voua.
Ratusca ii da bebelinei lapte praf ca la inceput nu avea pic de lapte, iar acum cd i-a venit, bebica refuza sanul. Tre sa o consiliezAsta e prost, ca in spital ii dau cu biberonul, bebele se invata sa traga lapte usor si atunci normal ca nu-i mai convine cand il pui la san si mai ales la inceput vine lapte greu, putin, tre sa faca efort saracul sa-i curga cateva picaturi.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Am eu ceva sau s-a mai confruntat cineva cu mancarimi groznice de piele? Dar imi vine sa-mi rup pielea de pe palme in special.

fericita!! 35+ si

Ia vezi tu ca bebeii iti mananca tot calciu si de aia te mananca pielea din palme. Treci urgent pe Ca ca sa nu incepi sa te exfoliezi. La mine incepe cu pielea de pe talpi. Se trag fasii fasii.

In sfarsit am descoperit secretul ca sa doarma mai mult bebe. Seara si noaptea nu vede tzitzi ci numai biberon, cu laptele meu bineinteles. Dar papa mai mult, oboseste mai putin si implicit doarme mai mult. Asa ca azi sunt odihnita dupa ce nu mai dormisem ca lumea de sambata.

Recunosc ca mai raman in urma la citit dar ma bucur ca nu se mai scrie in ritmul ala nebun. Dar o sa creasca iar viteza dupa ce ne mutam la scutece.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Cris, sunt de acord cu tine, mai ales dupa experienta de asta noapte, dar eu asa am luat o frica de bibe (ca in cazul nostru a durat mult dezobisnuinta) ca aplic SNS-ul, dar da, daca papa pe la 12 noaptea mai mult, mai usor, doarme mai mult.

Si apropos de ce spunea Diana, am inteles ca in toate spitalele din Rom, bebeii intra la asa numitul repaos digestiv si ca intre 12 si 5(noaptea)nu-s hraniti in maternintati.

Mami de printisor

Mergi la inceput