Risatarun
SAlut tutror...am un copil cu deficienta de vorbire la varsta de 3 ani.As dori sa cumpar acest medicament RISATARUN.Am auzit ca acest medicament functioneaza .Pe cei care il aveti sau ma puteti ajuta Va ROG CONTACTATIMA LA NUMARUL DE TELEFON 0746493828.Va multumesc!
Raspunsuri
betiana spune:
Deficientele de vorbire nu se corecteaza cu medicamente. Risatarun este un medicament recomandat in ADHD.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betiana Deficientele de vorbire nu se corecteaza cu medicamente. Risatarun este un medicament recomandat in ADHD. betiana |
cine a zis?
si noua ni s-a recomandat risatarun pt intarziere in vb!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
dariana2010 spune:
Si pe mine m-ar interesa Risatarun ,daca mai are cineva pt ca am incercat sa iau prin intermediul unor prieteni care loc in Germania si nu au mai gasit,li s-a spus ca s-a retras de pe piata pt caau fost f multe reclamatii de la parinti.
Eu doresc doar 10 fiole (flacoane)sa vedem daca le tolereaza copilul,d-na dr spunea ca nu are rost sa luam mai multe si sa raman cu ele ,daca copilul nu le poate lua.
Adresa de mail mdinuta@yahoo.com
merci
Dodo-pui spune:
dariana2010 imi pare rau ca ti-au spus asa ceva prietenii tai...dar eu inca(,) cumpar din Germania- Risatarun- si se gaseste iti trebuie reteta de RO de la neuropsihiatru in original.Pe baza ei se poate cumpara fara nici o problema si este 30 de euro/cutia(care are 30 fiole)+1 euro transportul/kg(iar o cutie are 1 kg).
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dariana2010 spune:
dodo ,am trimis reteta prin posta ,a ajuns la ei,dar mi-au spus ,exact ce ti-am relatat si eu.
Nu stiu la cine sa mai apelez.
Asa cum am spus d-na dr.mi-a spus sa nu iau o cutie intreaga pt a vedea cum reactioneaza dupa doza de 10 zile.