Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzica spune:
Fetele iar am pierdut mesajul si era mai lung decat ieri Se pare ca nu mi se arata nicicum sa va povestesc despre sedinta la logoped. Sorry dar nu mai am timp sa reiau, daca e vreuna interesata ofer informatii la telefon
Ioana ma gandesc la tine...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Flavia, foarte adevarat ce scrie in articolul acela.
Gabi, bine ca ii ok Ioana. Pentru abdomenul meteorizat poti sa-i dai si Espumisan (se mai da si la bb-lusi pentru colici).
Miha, ma bucur ca ai "inviat" si tu. Tot am vrut sa te sun azi de la lucru, ma gandeam ca am putin timp, dar n-a fost asa.
Alina33, sanatate lui Dragos!
Am sunat-o pe Ioana ca vroiam sa-i urez in direct drum bun si sa aiba grija de ea. Cred ca mi-a cam tremurat vocea cand am vorbit cu ea.
P.S. Ati vazut ce-am scris pe prima pagina?
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, am vazut, foarte frumos, numa' sa mai apuce Ioana sa citeasca.
Ma duc sa mai fac o cafea...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Ioana e pe tren spre Bucuresti, a plecat dimineata la 4 si ajunge undeva dupa 2 in Bucuresti ca a avut intarziere trenul. Avionul e la 19 parca.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Alina, am vazut, foarte frumos, numa' sa mai apuce Ioana sa citeasca. Ma duc sa mai fac o cafea... Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
A apucat sa citeasca ca am scris ieri dimineta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Drum bun Ioana!
Cristina, la multi ani si din partea noastra!
Eu m-am facut bine dupa sinuzita, desi am rumegat cu mare greutate tratamentul mi-a facut bine. Nu stiu de ce m-am chinuit cu amoxicilina orodispersabila, poate ca sa fie mai aproape de sursa necazurilor, infecti de la cap.
De azi sunt in concediu timp de doua saptamani, vreme in care sa-mi pun la punct casa si gradina, sa mai vad si eu gradinita si educatoarele, chestii casnice.
Azi trebuia sa merg la un interviu la GDS, pentru un post la care am fost la un prim interviu acum o luna fara sa primesc vreun raspuns. Ieri ma suna o domnita si insista sa ma duc, ii spun ca am mai fost acum o luna fara rezultat, zice ca totusi sa ma duc. Buuun. Azi la zece ma suna iar, sa-mi spuna sa nu mai merg, fiindca a contactat persoana cu care am dat primul interviu si nu am fost selectata. Iar persoana cu pricina nici macar nu putuse la vremea respectiva sa-mi dea vreo referinta cu privire la salariu sau alte cele . Oameni neprofesionisti care nu stiu ce vreau, mai pun si lumea pe drumuri si nici macar scuze nu stiu sa-si ceara. M-am suparat, maine am sa scriu la firma mama, ca sa afle si ei cum se fac recrutarile in Romania.
alinamoro spune:
Cristiana, si eu sunt in concediu saptamana viitoare.
Succes la urmatorul interviu!
Va place?
Melania 14 spune:
LA MULTI ANI TEODORA!
Alina e tare simpatica melodia
Si eu am luat o parte de cadouri pt Mos.In alta ordine de idei am vazut si eu filmul cu Edith Piafsi m-a impresionat.Acum caut pe net ceva melodii si poze cu ea dar cam slabut.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
La multi ani Teodora. Diana sa va traiasca printesa mica si sa va aduca numai bucurii. Asteptam poze cu sarbatorita si nu numai.
Carmen si mie mi-a placut foarte mult filmul cu Edith Piaf, forte bine a jucat Marion Cotillard, si-a meritat Oscarul.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
monica70 spune:
LA MULTI ANI TEODORA!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI