Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, TEODORA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata. Multumesc de urari
Sper ca a ajuns Ioana cu bine.

Noi ne-am sarbatorit in cadru ultrarestrans, de criza , va invit sa vedeti pozele: http://family.webshots.com/album/578991539fKmiji

Pupilici, mai intru.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mi-a scris Ovi ca l-a sunat Ioana 10 secunde cat sa ii spuna ca a ajuns bine in Irak si ca ii scrie cand ajunge la et.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, Teodora e superba, la fel si Timeea. Rochita si accesoriile sunt foarte frumoase. Aveti niste copii foarte reusiti, sa va bucurati de ei.
Flavia ma bucur ca a ajuns cu bine Ioana la destinatie.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, micuta Teodora! Sa iti bucuri parintii si fratiorii, multa sanatate si noroc in viata!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani Teodora
La multi ani si tie Cristina ,cu intarziere.
Diana sa va traiasca pitica . Sunteti o familie frumoasa ,dar lipseste poza cu toti membrii . Costumasul e superb ,te pricepi . Si tortul e facut tot de tine ,ca pare de casa ,de fapt cunosc decoratiunile ,ca mami cum ne face noua torturile are acasa tot felul de floricele ,mari mici ,colorate ... Cea mica va fii croitoreasa sau mai bine ceva desiner .
Flavia multumim ca ne informezi despre Ioana . Bine ca a ajuns cu bine la destinatie , Doamne ajuta sa fie totul ok si in continuare .
Gabi ma bucur a e bine Ioana ,o fii manct ceva ce ia produs acid ,bine ca nu-i nimic serios. Fa bine si nu te scuza cu pierderile mesajelor ,telefon n-am sa-ti dau ,dar recunosc ca-s curioasa cum a decurs sedinta la logo .
AAA inca ceva ,tu chiar ti-ai gresit cariera , trebuia sa fii detectiva ,toate le sti, pana si aniversarile radiologiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA super pozele.Superba rochita Teodorei!
GABI esti de coma cu mesajele tale pierdute
Ma bucur ca Ioana a ajuns cu bine!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Cristina rubi cum sunt fetele mai bine ? Tu cum esti ,cu schimbarile astea de vreme ,nu te afecteaza ? Eu zici ca-s baba cand se schimba vremea ma dor toate oasele ,mi-am facut aslo in primavara dar e super ok , asa e ,la 80 de ani nu stiu ce ma fac .Multu pentru buburuza .
Alina m lamureste-ma cu vaccinurile .David mai are de luat am nteles ca ala de 4ani .Asistenta a zis ca la sf lui oct poate primesc ,dar nu m-a sunat . Nu ca as fi fan vaccinuri ,dar daca e cu folos sa-l luam .
Ada ti-ai luat ceva blugi faini blugi? Eu am fost pe la Takko dar nu-mi plac ,i-am luat la David ca is faini ,dar mie asa greu imi gasesc ca mi si groaza sa m-apuc sa caut. A s incerca la jeans club dar mi ca fac infarct .

Despre cadouri ,numai vreau sa aud ,am de cumparat o gramada :odata pt pruncii mei ,David are o lista interminabila ,Ivett nu vrea nimic ,numai un sac de papusi daca se poate ,le adora ; apoi mai am pt inca 5copii cu varste intre o-15 ani. Deci tre sa-mi storc creierii sa-mi vina ideei , de buzunare ce sa mai zic ,ca la castigul meu sunt falimentata de mult. Dar nu ma plang doar va zic ,daca ma plang i-l supar pe Doamne doamne care e generos cu mine ,numai ca ios nesatula

Mergi la inceput

tot io si va las ,ca v-m ametit destul si oricum numai am nici timp de butonat ca tre sa pregatesc pruncii ca-i duce mami la ea ,ca eu merg la dr mai incolo .
Merg la gineco ,ce n-am chef ,am ot amanat n-am nimic ,dar n-am mai fost de cand am nascut ,asta fiind de 2 ani si..., ar fi cazul .
E singurul loc unde nu merg cu placre ,si la dentist imi place .

De o posibia intalneala ce ziceti ,n-ar merge saptamana viitoare candva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ildi, pai inca n-au rasarit buburuzele

Ma bucur ca a ajuns Puffy cu bine, sunt curioasa ce a gasit acolo.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput