Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
Ioana pleaca in data de 11 seara, are avion din Bucuresti. Inca nu stie cu ce pleaca pana la Bucuresti, dar mai e doar maine pe aici.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Moni, noi i-am luat patine anul trecut la Dragos de la Plus, nu mai stiu cat au costat, oricum pana in 100 lei.
Am vazut si eu pe net ceva set de curatenie sau carucior cu instrumente medicale, cred ca ar fi incantata Adelina. Pun link sa vezi cand ajung acasa ca l-am salvat in favorite, sunt inca la lucru.
Niko, m-am gandit si eu la Beados, dar nu cred ca s-ar descurca Adelina cu ele, cred ca merge la fetite mai mari, peste 5 ani.
Diana11, multa sanatate! La multi ani sotului tau!
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
diana11 la multi ani sotului tau!
of ioana tocmai azi am avut atat de mult de lucru am plecat la 13,30 ,ma sunau de la gradi sa vada daca ii bai ceva de nu vin sa iau copilul...
miha multa sanatate!
gabi dar eu de ce ma sarbatoresc?
si io tusesc cu spor....
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
gabitzica spune:
Citat: |
gabi dar eu de ce ma sarbatoresc? |
Alina ieri s-au sarbatorit 115 ani de la descoperirea razelor X
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
X-ray spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
Alina ieri s-au sarbatorit 115 ani de la descoperirea razelor X www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2 |
iti dai seama habar nu aveam...mai trebuia sa le si sarbatoresc
gabi sa sti ca ma intereseaza fff sincer parerea ta despre psiholoaga la care mergi cu tudor.pentru mine si eli.
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
alinamoro spune:
Flavia, vezi ca intreba cineva de tine la bazar, pe la pagina 10, cica nu raspunzi nicicum.
Moni, uite www.toyplex.ro/Jucarii/Bucatarii_electrocasnice_copii/Bucatarii_si_electrocasnice_copii/PlayPlay/Carucior_medical_-16_pc_PCS09004" target="_blank">caruciorul medical si www.toyplex.ro/Jucarii/Bucatarii_electrocasnice_copii/Bucatarii_si_electrocasnice_copii/PlayPlay/Set_curatenie_carucior_PCS09013" target="_blank">setul de curatenie.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA eu mai degraba i-as lua ceva de genul asta http://www.toyplex.ro/Jucarii/Bucatarii_electrocasnice_copii/Bucatarii_si_electrocasnice_copii/PlayPlay/Aspirator_PKW09085 ca are mai multe avantaje: pe langa ca e mai ieftin, nu ocupa nici atata spatiu, ca mai carucior d-ala imi lipseste in casa
Probabil ca as gasi in Jackson ceva identic chiar si mai ieftin decat asta.Truse medicale are si acasa si la mami dar nu se mai joaca cu ele.La fel cu calcatoarele,la fel cu bucataria ... in mod sigur daca ar veni vreo fetita pe la ea s-ar mai juca cu ele,dar cum nu prea vine, zac nefolosite ca singura nu se joaca neam.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
Alina ieri s-au sarbatorit 115 ani de la descoperirea razelor X www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2 |
asta a fost poanta zilei
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Moni, am crezut ca-i doar aspiratorul, n-am vazut si accesoriile. Adelina are aspirator, masina de spalat, seturi de vase, cani, tacamuri o gramada... Are si trusa medicala, dar asta are mai multe plus caruciorul.
Edit: m-am gandit si eu sa merg in "Jegson", dar eu sincer nu ma descurc pe-acolo, adica nu gasesc ce caut.
gabitzica spune:
Imi vine sa mor. Am scris un mesaj lung si l-am pierdutNu stiu ce are tastatura la laptopul asta ca tot imi sare.
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Citat: gabi dar eu de ce ma sarbatoresc? Alina ieri s-au sarbatorit 115 ani de la descoperirea razelor X Poze concurs ga-1 si ga-2 asta a fost poanta zilei |
Ati picat testul la capitolul spirit de observatie pe ziua de ieri. In pagina de google, "google" era scris din oase vazute la raze X
Am fost la logoped si a fost ok, dar va povestesc miine ca acum nu mai am chef sa reiau mesajul pierdut.
Pic de somn ca am dormit putin azinoapte, Ioana are diaree de aseara si e tare pleostita. De cateva zile nu se simte bine, nu mananca mai nimic, are foarte multe gaze si ii bolborosesc intestinele.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2