Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 20
ILDI25 spune:
La multi ani Susu
Mha inca nu sti ce ascunzi in burtica ?Stiu ca te streseaza intrebarea ,ca-s convinsa ca esti des intrebata dar iti dau un ca spor de stres.
Ducky te-am vazut ieri pe aleea de langa Spar sau ce s-o deschide acolo peste un secol ,carai niste cutii ,erai prea ingandurata sa ma vezi . N-am strigat dupa tine ca nu-i frumos si asa ma enerveaza atmosfera din zona aceea cu negrii ,tot ma intreb cand va fii mai ok zona Fortuna ,asa mizerie si plin de caini vagabonzi ,e cea mai urata zona ,bine ca nu stau acolo ,sau sper sa n-ajung niciodata sa stau acolo ,daca stau bine sa ma gandes am o garsoniera ,sper sa nu ma arunce pruncii in ea cand oi mai fii baba ramolita .
CRISTINA RUBI CUM E mARA ,MAI BINE ?
ILDI25 spune:
TOT IO ,azi iar va ametesc cu mesajele mele kilometrice
Intrebare pt mamicile de baieti mai mari k David
Nu aveti cumva Costum de doctor pt serbare mi-ar trebui ,din cate tin minte nu ati scris ,dar am zis ca totusi intreb . David va avea rolul de doctor .
O zi faina si scuze pt greseli ,am macat la litere mie si foame cei drept dar ma si grabesc ,mrg cu David la inot.
alinamoro spune:
Ildi, multe jucarii ai cumparat pentru pitici!
Eu n-am costum de doctor... Da' ce ti-ar trebui halat sau pantalon alb si camasa?
Flavia, ai fost o norocoasa cu Lego-urile.
Ada, ma bucur ca-s mai bine copiii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Daca ne-a ajutat Ildi sa terminam capitolul am deschis subiect nou AICI.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze