Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau ce tare-i faza! m-am spart. Bine ca mai apari si tu .

Carmen da cautare pe net ca gasesti.Cat despre preturi nu te pot ajuta ca eu nu tin minte de ieri pana azi, da mai de acum un an .

Pup toti bolnaviorii mici sau mari sa se faca bine.

Si noi suntem cu sabia varicelei deasupra capului. La pitici in grupa sunt vreo 2 copii cu varicela.

In rest eu sunt bine si in verva ca o sampanie proaspat deschisa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am uitat sa va zic ca nici eu nu pot saptamana asta la intalnire, si din pacate nici saptamana viitoare ca nu voi avea sot.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Vlad cere intr-una apa si mancare. A papat aproape doua sandviciuri calde cu cascaval si putin salam (ca fara nu-l mananca), si e foarte activ pe aici. Iulia e tot molesita, pe ea a luat-o cu doua zile dupa Vlad boala. Acum am bagat la cuptor budinca de mere si orez, fara lapte, fara oua...Sper sa manance Iulia ca a inghitit doar trei muscaturi dintr-o banana azi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Miha, macar fac acum si te scapi...nu?
Flavia, deja sunt poze in concurs, dar mie nu mi se par home made, mai degraba preluate de pe net, ca sunt prea profi parca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am ramas de tinut minte in Real cu Lego-urile mele ... a fost Cristiana70 sa ia si ea si erau 300 si ceva de lei si cand l-a intrebat pe nenea ala ca de ce e atat pretul ca o prietena a cumparat cu 190 lei a zis ca da, a luat o doamna 2 cutii, dar ca era gresit pretul atunci, nu acum . Miha ramai datoare .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaArad spune:

Hello fetele,

Imi pare rau sa aud ca unele sunteti bolnavioare sau ca aveti copilasii bolnaviori.
Ma gandesc cu teama la vremea cand va trebui sa-l duc pe Andrei la gradi, vad ca asa repede se imbolnavesc toti pe rand; dar nici nu voi putea sa-l tin intr-un glob de cristal.

Cristale, felicitari! Ai un baietel frumusel foc. Pentru ragade mamelonare foloseste propriul tau laptic si stai cu sanii dezgoliti; asa m-au invatat fetele de la cursul Lamaze si ranile mi-au trecut f. repede.

Sanatate multa,

Mergi la inceput

Bey, si io m-am mirat ca-i chiar asa ieftina cutia...eu am luat acum un an de pe net si am ajuns cu transport cu tot la vreo 260 lei. Flavia, foarte faina nimereala oricum. Bine ca nu i-a zis Cristina ca o stie pe doamna aia.. Te trezeai ca te suna sa mergi sa achiti diferenta.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, azi port sarafanul de la tine si am fost laudata . Ieri am trecut pe la Cristina si i-am dat aia, sa stii.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io fac mancare, decongelez, spal frigiderul si mi-am amintit ca avem un sarbatorit azi.
Deci...
La multi ani Susu!
Miha, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostri scumpi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau ma bucur ca ai mai dat un semn .Te ced ca numai vrei sa vezi urma de pc dupa ce stai cateva ore bune la lucru tot butonand . Interesanta povestea voastra , buna de o emisiune tradati in dragose sau genul acela de emisiuni proaste si fara sens.
Flavia buna afacere ai facut cu legourile
Ada e mai bine Iulia?
Gabi sa-nteleg ca Tudor nu prea e incantat de scoala sau mai bine zis de schimbarea de la statutul de gradinar la cea de scolar. Asta pt ca zici ca a jucat teatru. Mi-am dat seama ca nu a mers la scoala ca era cam tarzie ora sa mai ajungeti in timp. Ati mai fost la logoped?
Alina m am luat jucarii dupa dorintele copiilor adica a lui David ca Ivett inca se joaca cu ce are cat mai mlte la numar bineinteles ,ea la haine face mofturi deja ,daca nu-i place culoarea ,dar o rezolv eu ,mai ales ca eu nu sunt fan haine in sensul ca nu-mi place sa am multe la numar ,decat mai putine si care chiar sa imi placa nu sa le tin doar in dulap si sa vad ca am multe si poate nu le-am purtat decat odata ,asa ceva nu. SA revin la jucarii ca am deviat , am luat masina cu r-c , robot ce se transforma in motocicleta ,pistol cu laser ,trusa medicala pentru david , 2 carti super de la teora cu exercitii pt 4-7 ani ,inca o masina si pt Ivett o bucatarie ,o trusa separata cu oale si toate cele , un ursulet mare de plus f fain (asta de la un magazin cu jucarii de langa gradi).Ca idee nu te-am ajutat ca voi sigut avti deja din astea prin casa ca ai tai sunt mai maricei si ati trecut de faza asta ,ideile sunt deja expirate pt tine .Eu nici nu stiu ce sa le mai iau ,astea sunt de la bunici asa ca si eu sunt in pana de idei ca si tine.

revin

Mergi la inceput