Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 18
Claudelu spune:
da, e adevarat cu vecinii, numai ca chestia ciudata si neinteleasa pt mine e faptu ca eu am doar vecini tineri
am inteles ca o puneti de o intalneala...din pacate nu am cum, indiferent cand in week-end...de fapt in urmatoarele week-end-uri voi fi tot pe la chefuri/petreceri/chermeze, etc
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
gabitzica spune:
Ada imi pare rau ca puii tai sunt asa bolnaviori. Poti sa le dai mere copate sau sa le faci budinca de orez( fara lapte ) cu mere razuite la cuptor.. compot de gutui, de mere, alte idei nu am.
Ada deci asa, ai fugit cu Claudiu
Tudor a fost azo o ora la scoala, m-a sunat invatatoarea ca nu se simte bine. nu a mai avut scaune azi, doar l-a durut capul si a fost tare obosit si palid. Em am suspectat si o doza de teatru, avand in vedere faptul ca Ioana a stat acasa 4 zile saptamana trecuta, iar el doar
o zi...
De o ora m-am apucat sa scriu mesajul, asa ca il trimit sa nu raman fara el.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
maria_rubi spune:
Clau, ce bine ca mai scrii si tu! Si al tau sot ce i-a explicat mamei?
Ce mai stiti de Ioana noastra? Copiii ei sunt bine?
Si Mara mi-a tras in seara asta 3 jeturi de voma, dupa ce s-a plans ca o doare burtica. Tre sa urmeze ceva dupa....asteptam. Eu am facut acum seara 38.7 si vroiau sa ma interneze la infectioase sa ma monitorizeze, dar am zis pas. Acum mi-a scazut febra. Sper sa fie ultimul val de eruptii, ca m-am saturat.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
Melania 14 spune:
Cristina Rubi fetele tale pareau ok astazi seara la primarie.Au stat pe banca alaturata noua.Sanatate fetelor si tie!
Miha cum mai esti?Parca tu mergeai la Oroshaza la bazinele acoperite.Sti ceva site unde ma pot interesa de preturi su poti sa-mi dai tu amanunte despre pret si mai este pe acolo?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
maria_rubi spune:
Carmen,acum inainte de culcare, dupa ce si-a baut lapticul se vaita de durere de burtica, si la nici 5 minute a si vomitat. Sper totusi sa nu fie enteroviroza. Mama mea era cu ele
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Cristiana70, de pe care site vreti sa comandati jucarii?
Ce baiat mare si frumos ai! Si ce ochi faini are!
Ada, eu zic sa nu duci acum la copro, stai sa-si revina, sunt viroze f urate.
Le mai poti da paine prajita, ceai de menta, supa de legume(in care poti sa pui ceva paste fainoase), carne fiarta, orez, morcovi fierti, mar copt, branza de vaca... nu-i forta deloc acum cu mancare, numai ce vor si pot ei sa pape.
Clau, te pup si io! Te cred ca esti ocupata ca nu-mi mai trimiti niciun mail.
Super tare faza cu vecinu'!
Si eu ma gandesc in fiecare zi la Ioana. Mi-am facut un folder separat cu mail-urile ei.
CristinaR, nu mai stiu de Ioana, n-am mai primit mail azi. Pe copii ii mai vede Calin la gradinita, mai ales dimineata cand ii duce Ovi.
Posibil sa aiba enteroviroza si Mara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Cum se simt bolnaviorii nostri?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Neata, imi fac si eu imediat cafea, pana atunci beau de la tine, Alina.
Am trecut foarte bine de noapte, Iulia a dormit pana acum 30 minute, nu se simte prea bine dar vrea ceai si zice ca-i e foame, deci nu-i chiar asa rau. Vlad a baut aseara un smecta si acum a mancat o banana, scaun n-a mai avut deloc deloc. Sper ca azi sa-i pun pe picioare ca maine-i musai sa merg la job.
Clau, faina faza, da' n-au vazut ca el a urcat si eu am plecat cu voi de fapt?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Neata,
Vin si eu la o cafea, acum am aterizat de la sedinta.
Ada, ma bucur ca sunt semne spre mai bine.
Alina, o sa iti trimit PM cu site-ul ce mi l-a trimis Cristina.
Azi se lanseaza la oi pe site un concurs foto, asa ca o sa va invit sa participati. Sa vad cand ii dau drumul.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
flavia ramona spune:
Va invit www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6#Regulament-concurs" target="_blank">aici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)