Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mama mia dar vor chiar va virusarati cu totii???
X-RAY de voi ce sa mai zic
CRISTALE e super dulce David,are o gurita
ALINA ne-a sunat si pe noi sa ne cheme maine la vaccin cu Tudor,ii face doar vaccinul ce trebuia facut la un an.Care e ala ca io habar nu am? Nu cumva controversatul ROR cel care se presupune ca poate duce la autism?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Offff, o noapte usoara sa aveti, voi mamicile cu copilasii bolnaviori si insanatosire grabnica!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu-mi vine sa cred cati copilasi de-ai nostrii is bolnavi. Le doresc la toti sanatate si sa se faca bine repede, off...

Cristiana, nu are usi si placa, sunt pur si simplu 1600 piese, dar poti sa faci din constructie usi si geamuri, etc. Poate ca ar fi fost interesant sa fie placa. Nu stiu daca partea de sus, capacul, pe interior nu e placa, dar nu cred. Insa tot a meritat la pretula ala, abia astept sa vina mos Nicolae sa-l scot la iveala, parca m-as pune eu la joaca.

Ducky tu cum mai esti? Nu m-am si gandit unde sa ne vedem, oriunde, numa sa il ia cineva pe B, da mai vorbim pe net pana atunci.

Cu iesirea la piata a fost chiar pe ultima suta de metri organizata, dar si mie, ca si Cristinei, tare bine mi-a prins, am ras de numa, mai ales sambata dimineata la o cafea, pana s-au adunat pietarii ce am mai dezbatut noi subiecte fierbinti .

Ducky, Cristiana, nu ma las asa usor doborata, dar cand te si "ajuta" cineva atunci e mai usor sa fiu doborat. In fine, sper sa am o zi mai buna maine si o saptamana fructuoasa. Daca ar depinde de mine tot ar fi minunat, dar ...

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, of...si ai tai? Multa sanatate va doresc!
Pai probabil si Iulia tot ceva virusel are, dar nu s-a manifestat inca.
Eu i-am dat Adelinei Furazolidon si Debridat pt. dureri de burtica. Azi a facut de 2 ori kk acasa, dar in rest e ok.

Moni, dupa noua schema de vaccinare (cea obligatorie) la 1 an se face Pentaxim (diftero-tetanos-tuse convulsiva, antipolio si hemofilus influenze). E doza a IV-a, se face la 2-4-6-12 luni. Tot la un an se face si ROR (rujeola, rubeola,oreion) dar fiind decalarile acum din cauza ca nu au fost vaccinuri nu stiu care il face Tudor acum, eventual intrebi. Ai mei au facut ROR si nu au nimic, stai linistita. In ultimul timp toate vaccinurile is controversate.

Flavia, n-am fost eu atenta sau n-ai scris...ce ai cu 1600 piese, lego?

CristinaR, tu cum esti, au mai aparut bubite noi?
Mergi maine la RMN?

Ii epidemie de varicela in oras.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Flavia, cat a costat chestia aia cu 1600 piese?

Alina, sunt plina din cap pana in picioare, gingii, si e nasol....drept urmare inca nu pot adormi la ora asta.
La 4 ani ce vaccin se face?

Ce mai stiti de Miha si Clau? Sunt bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu am acceasi galeata (de carton cu capac de plastic rosu). E Lego XXL cu 1600 de piese, n-are decat cateva piese speciale, fara usi, oameni, roti sau placa. Are desenati ochisori pe unele piese. E foarte faina si eu am luat-o cu mai bine de 200 de lei acum vreo doi ani. Dar ai mei se joaca destul de mult cu lego, le chiar place. Am luat aseara din Carrefour Beados setul mare cu 119 lei, care prin alte magazine era 160. Refill era cu 37 lei. Sunt foarte multe jucarii dar am uitat sa ma uit dupa galeata asta mare de LEGO. Eu am cam terminat cu cadourile si de Mos Nicolae si de Craciun, doar trenul pe sine de leam de la Ikea l-as mai vrea pt. Vlad pt. Craciun, sa vad cum rezolv sa-l achizitionez.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, in afara de bube si mancarimi mai ai si alte simptome? Ca eu pe cine stiu si a facut varicela ca adult a avut forma urata de tot, cu stare generala foarte proasta, varsaturi... Sper sa-ti treaca repede repede!
Clau e bine, fara chef...dar bine. Si maica-sa e unpic mai bine. E tot la lucru si acasa si ea.
Cu Miha nu mai stiu cand am vorbit, cred ca joia sau vinerea trecuta si mi-a povestit de Matia si Vic ce mortali is. E si ea inapoi pe baricade. Cred ca doar doua zile a bolit, nu-si permite mai mult.
Vlad al meu s-a culcat aseara si dupa o ora de somn a vomat de a umplut patul...dup-aia s-a linistit. Dar azi dimineata tot jet de apa a facut in loc de scaun normal. Asta pentru ca a vomat si medicamentele aseara. De dimi a papat jumatate de banana si medicamentul... Si Iulia e cu febra si o doare gatul, cred ca de la sucul rece de la filmul de sambata seara. Am fost cu ai mei si cu Clau si Raul la Aventurile lui Sammy. Am ras de ne-am tinut cu mainile de burta...si Clau intindea mana sa-l mangaie pe Sammy..ce sa mai zic de IUlia, ca era tot in picioare cu mainile intinse.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Alina, am luat Legi XXL de 1600 piese, cum zicea Ada, din Real, cu 190 lei. Eu am mers pt cadou la Lisa, Beados, am gasit Starter Pack cu 50 lei si refill cu 750 bilute la 25 lei, foarte ieftine, de ex Starter Pack-ul in Selgros e 75 lei si eu le-am luat pe amandoua cu atat. Legi i-am luat si la Miha o cutie, ca stiam ca vrea si am sunat-o.

Mihaaa, Lego e la mine in masina, daca treci prin oras da un buzz ca sa ti-l dau sa nu-l vada cumva Bogdi.

Cristale, de fiecare data cand am intrat am uitat sa ii spun "Bun venit pe lume lui bebe David". Sa va aduca numai bucurii si sa fie cuminte si papacios.

Anto

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADA, tare rau imi pare ca piticii sunt bolnavi, imi aduc aminte de cosmarul de anul trecut, cand David s-a deshidratat si am ajuns internati la infectioase. Eu ii dau Loperamid ori de cate ori face diaree si functioneaza bine si rapid, noroc ca se intampla rar. Cel mai tare m-ar panica faza cu vomatul, mai ales ca a vomitat o singura data in ultimii doi ani. Insanatosire grabnica.

FLAVIA, eu tot cochetez daca sa-i iau galeata XXL sau unul din seturile care au si ferestre si usi. Ii place la nebunie sa aiba casute in care sa-si bage toate animalutele, face tot felul de scenarii. Aseara mi-a facut un bloc cu mai multe etaje, zicea ca a construit mai multe Palmit-uri, asta e alimentara la care ne aprovizionam frecvent aici in cartier.

Nu iesim cu pruncii la intalnire? Eu n-am cui sa-l las pe David vineri seara.

CLAU, da un semn de viata, imi pare rau ca duminica ai plecat in timp ce bantuiam ca nebuna in piata dupa cai verzi pe pereti .

ALINA, si multumesc ca ne-ai repus in lista. Nu prea meritam dupa atat chiul ...

Ma duc sa mananc ceva, mi-e foame. Ieri m-a apucat nostalgia dupa langosii din piata , asa ca am tras o fuga pana pe Calea Timisorii. Sper sa-mi treaca repede, numai ce am scapat de vreo doua kile care ma incurcau mai ales la blugi.

Mergi la inceput

La multi ani, Anto! Multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Ada, multumesc ! (stii tu de ce)
Cat despre varicela mea, ieri mi-a erupt un val mare si azi dimineata am fugit pana pe 6 Martie la infectioase sa ma vada doctorita iar, ca azi-noapte nu am dormit deloc de durere si mancarime. Nu e forma grava, dar fiind atipica nu se stie cum evolueaza. Practic de azi ar trebui sa inceapa sa se usuce, iar mie tot imi apar. Nu ma doare capul, febra doar ieri am avut un 38.2 cand a erupt, ma doare gatul, abia inghit, si stare de irascibilitate. Pana la urma mi-a dat Aciclovir tablete, initial nu am luat ca-s toxice si alea, dar se pare ca nu se poate fara. Dar sunt ok, m-am mai linistit, ca dimineata, dupa noaptea nedormita, eram paranoia. Nah, daca ai intrebat, ti-am raspuns

Deci eu zic pas la intalnire tura asta....fortata de imprejurari.

Mergi la inceput