Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 14
ILDI25 spune:
Gabi imi pare rau de Ioana si Tudor . Scuze ca n-am fost pe faza sa te salut ,eu te-am vazut inca de la masina dar voi ati luat-o inainte si nu ma asteptam ca tu sa mai fi in zona ,eram atenta ca am auzit ceva de enterovroza apoi te-am ochit ca tu erai cea in cauza. Tudor n-a mers la scoala azi ?
Alna m vaccinurile sunt asadar pe drum sau in plin proces de fabricatie .
Diana r am filat atunci bine tortul ,l-ai ornat super si gustul e garantat mai bun decat al celor de la cofe unde pun 3 degete de frisca in el e stai o saptmana pe dupa ce mananc o felie . La mine cel putin frisca are eect laxativ .
O zi fana sa aveti ,la fel ca vremea de afara ,parca vine primvara ,nu putem sari peste iarna ,as vrea io
alinamoro spune:
Ducky, sanatate tie si piticilor!
Ildi, ce jucarii ai luat copiilor pt. Mos?
Sunt in pana de idei si de buget.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Cristale spune:
Multumim de urari. Suntem bine si incepem sa ne acomodam cu viata in 3. Cu alaptatul merge un pic mai greu pt ca in spital ne-am obisnuit cu sticluta insa nu ne dam batuti, chiar daca unul dintre sani e varza deja . Si acuma cateva poze cu David http://img543.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=021zz.jpg
www.floar3d3colt.blogspot.com
cristiana70 spune:
FLAVIA, nu te lasa, cum de ti s-a "pleostit" ziua? Ce dau eu din gura, ca am atatea zile in care plec hotarata ca un tanc, dupa care ma inmoi de la te miri ce.
Sa te intreb ceva, ca babele care ies de la puscarie si mai fac o barfa la colt de strada, Lego pe care l-ai luat are si usi si ferestre si toate cele pentru o casa? Si placa?
ALINA, odihna placuta in concediu! Buna cafeluta si dupa 11 , eu ma trezesc pentru David, mergem la gradi zilnic.
DUCKY, sanatate la copii, inteleg ca astmul e insa problema ta. Incearca si un homeopat, eu am fost doar de doua ori la Andron dar nu mi-a placut sa stau la rand in nestire .
ADA, cum se simte Vlad?
ILDI, n-a fost deloc o intrunire secreta cea din piata, ne-a tunat si am facut-o. Mie mi-a cazut foarte bine, mai ales ca pensie alimentara nu vad de cateva luni bune si n-are rost sa detaliez cat de usor imi este. Si nu doar banii cat iesirea in sine cu fetele a fost mai mult decat ok, parca mi-a readus pofta de viata.
CRISTINA, cum esti cu varicela? Da-o si la fete, e mai bine sa o faca acum decat adulte.
pe toata lumea si sanatate tuturor. Iesim in gradina la un pic de treaba pana vine intunericul.
alina33 spune:
Salutatre fetelor, am primit un mail pentru o donatie de sange, daca stiti pe cineva...... eu postez mail-ul poate ajuta.
"Nevoie urgenta de sānge B3 NEGATIV - fetita nou nascut - mama a decedat saptamana trecuta va rog trimiteti mai departe mesajul pāna se gaseste o persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon īl aveti aici : - 0741 864 495 - 0765 262 424 multumiri ....mereu ajuta sa faci un bine...macar trimite mai departe..macar atat !!!"
Sanatate puisorilor bolnavi
Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
X-ray spune:
salutare...
La multi ani Teodora!
La multi ani Cristinacsa !
Lamulti ani sotului tau Diana!
cristale felicitari pentru minunea mica!
eli are pneumonie urata(cel putin radiologic) in schimb o duce bine pe picioare.are branula si tot tacamul.eu mai am putin si ma mut cu ea in alpi la 1000 m altitudine unde sa nu ma mai intalnesc cu nimeni...
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
alina33 spune:
X-ray, pupici sa iti treaca supararea si Eli sa se insanatoseasca rapid.
Eu tot n-am gasit cizme faine in Arad....
Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
gabitzica spune:
X-ray imi pare tare rau de Eli ca e asa bolnavioara.
Ildi nu l-am dus pe Tudor la scoala azi, ca a avut scaune foarte dese azidimineata, si a fost si subfebril. Eu nu te-am vazut decat cand am luat-o la dreapta sa urc scarile, atunci m-am intors sa te salut.
Cristale, sa va traiasca ingerasul! E tare scump? Ce greutate a avut la nastere?
Eu nu pot sa merg vineri la intalnire.
Alina M imi trimite si mie Ioana mailuiri , asa ca nu mai trebuie sa imi dai fw. Cum e Ade?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Cristale, ce scump ii bb David, sa va traiasca!
Gabi, Adelina a avut numai 2 scaune azi (destul de moi), n-a mai facut febra si am trimis-o la gradi.
X-ray, of saracuta Eli , multa sanatate ii doresc si tie rabdare!
Am avut musafiri pe Miha cu Matia si Vic.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Salutare. Ai mei amandoi is virusati cu ceva. Iulia azi a dormit la ultima ora de la 15 la 16, am vorbit mai devreme cu invatatoarea. A luat si un S la dictare azi..ca pe langa ca-i neatenta azi nici nu s-a simtit bine. Macar nu-l trece in carnet.. Asa ca maine nu-i trimit la scoli si gradi. Vlad e pe furadolizon si smecta, iar Iulia n-am idee ce are, are febra si atat deocamdata. Mai vedem la noapte.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC