Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Fetelor, slaba miscarea! Am trecut pe pagina 2!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Ma duc sa vad poze noi. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
vazut poze noi.
Doamne in ce peisaje mai vad Yannis si Alexutzza. Frumos rau. Nu pare toamna de loc. Vreau si eu.
Xela - Cristi este mortal. Ultima poza e de pus in colajele acelea cu poze funny. Intai iti sar in ochi cablurile, dar cand vezi mutritza lui C inspectandu-le ... Doamne ce preocupat este... Ce concentrare . Cu cat ma uit mai mult cu atat mi se pare mai funny.
Alexander imi pare asa gingas...
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Dany, unde era Arthur? Cine era mosul din poze, caci n-a venit Craciunul inca. Nu s-a speriat?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Yasmine ce frumoase sunt pozele cu copiii tai. F frumosi. Sunt chiar bune de reclama.
varsta lui Tudor
dastefa spune:
ce liniste?!?!
tomaca nu ,Miruna nu vorbeste cu manutele
de fapt ea in ganeral nu e prea "vorbareata"
voi stiti ca ma tot plangeam ca Miruna nu gangureste.Ea nu a spus nimic,nici aa nici ng NIMIC
pana la 7,5 luni cand m-am trezit deodata ca zice ma-ma-ma-ma(doar cand era suparata).Asta a tinut vreo 3 sapt .Dupa aia iar TACERE absoluta. Macar acum stiam ca poate vorbi.Dupa alte 3 saptamani a ineput (cateva zile cu ma-ma,pa-pa,ba-ba).Acum suntem iar in pauza de vorbire
tomaca spune:
Ce dulce doarme Ivanel cu mami. Tare cuibarit langa mami
Vreau si eu un pat in care sa pot dormi cu Tudor! Am doar de mijloc si mi-e teama sa nu cada din pat.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Livia nu s-a periat Alexandru de dovleac?
Cum poate sa adoarma asa pe picior?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Si ca sa incep cum trebuia sa incep ziua:
LML Gemanutze vesele Natalia si Alena
LML Maia de Sagetuza
LML Arya-Miruna de Annaiss
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa ce liniste?!?! tomaca nu ,Miruna nu vorbeste cu manutele de fapt ea in ganeral nu e prea "vorbareata" voi stiti ca ma tot plangeam ca Miruna nu gangureste.Ea nu a spus nimic,nici aa nici ng NIMIC pana la 7,5 luni cand m-am trezit deodata ca zice ma-ma-ma-ma(doar cand era suparata).Asta a tinut vreo 3 sapt .Dupa aia iar TACERE absoluta. Macar acum stiam ca poate vorbi.Dupa alte 3 saptamani a ineput (cateva zile cu ma-ma,pa-pa,ba-ba).Acum suntem iar in pauza de vorbire Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
ok, deci vorbeste doar cand vrea ea. Data viitoare va spune si mai multe.
Da, este cam liniste. A fost frumos afara si s-au plimat pufuletii.
varsta lui Tudor