Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata si de la noi,multumesc de cafea ale1212xa

noroc cu alicredo():
andrelinasa traiesti,mami de patriot!

alexutzzza,eu nu am reusit sa vad broasca...nu se deschidea linkul si chiar m-ar intere,daca zici ca e ceva usor de crescut

mami de Alex si Radu

da pe google "testoasa greaca" si ai sa o gasesti. Eu am gasit-o pe jos aici in atena in 1995 cand am venit in vacanta. Pe vremea aia departe de mine ganduri de maritis p-aici. Venisem in vacanta la unchiul meu care lucreaza in turism si 2 ani a fost delegat aici in Atena. Am gasit broasca si eu, ca orice copil vroiam sa o iau acasa. Ai mei, ca oriceparinti, s-au opus. Si unchi-miu a insistt sa o luamc a cik i-au zis toti grecii la birou ca nu nu, ca testoasa respectiva e "norocul" meu si ca trebuie sa o iau etc. Acuma nu-ti spun ce misto fac toti de mine cu broasca ca uite asa mi-am gasit io sptzul etc, ca m-a adus inapoi in Atena bla bla. Adevarul e ca a fost un noroc, am gasit un sotz bun, chiar a venit dupa o perioada de relatii cu despartiri furtunoase , dadeam numa peste tot felu de indivizi...maica-mea isi pierduse sperantele cum ca o sa am vreodata un barbat normal si o viata normala. Iar m-am lungit

de Yannis

sarumana,acum caut
ce faine amintiri ai cu testoasa ta

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, m-am dus la subiectul de apel umanitar sa vad ce mai face Siluan si am vazut un topic despre o fetita abia nascuta a carei mamica a murit, iar ea avea nevoie urgenta de sange B3. Cei de la clinica mi-au spus ca s-a rezolvat cu sangele. Doame ce de cazuri tragice pe lumea asta.
pentru Loredana.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

si ce mai face Siluan?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Pe 16 noiembrie este programata operatia de transplant. Au strans toata suma de bani, iar pe timul verii mama a facut un tratament ca sa poata dona din ficat pt ca la inceputul verii cand au vrut sa faca operatia au constatat ca ficatul ei avea cam multa grasime. Acum sunt pregatiti. Dumnezeu sa-i ajute.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

dumnezeu sa-i ajute!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata fetele, va scriu din Belgrad. Am multa, prea multa treaba, dar ma tot gandesc la voi, mai ales pt ca am probleme cu sanii. Dani plange acasa, eu mor de durere de sani aici, la pompa nu prea iese, e jale mare. Si inca insist sa cred ca il voi mai alapta de vineri incolo.
mama ei de pompa...vreau sa zic ca mai am nitel si curge si sange din mameloane, nu doar lapte, nu stiu de ce, se invineteste cand trag cu pompa.
Dar macar am putut bea vin si manca iute.
Mi-a povestit mama la telefon ca Dani a urlat vreo 3 ore prima seara, luni seara, nu l-au putut potoli cu nimic, nici la baie nu a vrut sa stea, nu a mancat decat 30ml din cei 210ml obisnuiti si nu s-a culcat la 8.30-9 ci la 11. jale frate. ai mei erau terminati, sotul la fel....oare chiar imi simte lipsa?

ma apuc de treaba, nu stiu cand o sa apuc sa mai citesc din urma, poate de saptamana viitoare, la servici, desi pana nu se termina minunatia asta de buget nu am timp de nimic.

va pup dulce, la multi ani pufilor sarbatoriti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
simte lipsa lui mami
las' ca trece ea si sapt asta cumva
spor la treaba sa ai!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

va astept la

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Neatza si de la noi si merci de cafea

Eu iar am avut o noapte zombi ca puiul s-a trezit intre 23.45 si 4 dimi de vreo 8-9 ori Pana la urma la 4 i-am dat 2.5ml de nurofen si a adormit pana la 7 ca nu mai puteam nici eu si nici el.

Acum de dimineatza am vaut ca un dinte de sus a crapat gingia si se pregateste si celalalt. De asta nu putea sa doarma el mititelul. Sper sa-i treaca repede.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MAMIDEPUIUTI, multumesc pentru urari. Ce mai fac baietii tai?

BLUE FLOWER, sunt convinsa ca iti simte lipsa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Sebastian
Daniel

felicitari yannis de alexutzza ptr dintisor.

exact cand a implinit david 8 luni, am fost la menstruatie...azi e 10...sa mai astept ptr un test de saricina? sau e normal sa vina o perioada neregulat?

asa baiat mamos ca si al meu nu cred ca mai exista!!! sau ma insel? nu ma lasa sa respir...stau pe canapea...pe jos is o gramada de jucarii imprastiate, sotul pe alta canapea...si vine la mine, se trage de ce apuca , se ridica in picioare, trage de laptop..etc, ma duc la baie...e dupa mine la usa(trebuie sa fiu atenta cand deschid usa sa nu cumva sa il daram), sunt in bucatarie...trebuie sa ma uit dupa el ca nu cumva sa il calc...cu toate ca sunt 'n' alte persoane in living....numai langa mine ii place...ma oboseste cateodata, imi place asta...dar...cateodata am si eu nevoie de timp liber numai cu mine. macar juma de h pe zi.sper ca nu sunt o mama reami-am spus off-ul ! gata
v-am pupat noapte buna

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Si Arthur e la fel de dependent de mami. Nu sta deloc cu altcineva iar noaptea cand ma ridic din pat sa merg la baie, chiar daca e cu tati se pune pe un plans
Eu merg cu el agatat de mine peste tot. Am fost impreuna la coafor si faza cea mai tare e ca statea sub pelerina mea si sugea in timp ce ma vopsea E puiul meu si asta e desi cum zici si tu, uneori as vrea si eu o jumatate de ora cu mine.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

danyelana ce harnica ai fost la schimbul 3

edit: vad ca si micki_mica a fost harnicuta pe seara
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata si de la noi,multumesc de cafea ale1212xa

noroc cu alicredo():
andrelinasa traiesti,mami de patriot!

alexutzzza,eu nu am reusit sa vad broasca...nu se deschidea linkul si chiar m-ar intere,daca zici ca e ceva usor de crescut

mami de Alex si Radu

subscriu si eu urarilor

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

alicredo moama ce coada e la bebe nr 2 . sotzul e gelos sa inteleg? Oricum de cate ori te citesc, nu pot sa nu zambesc, sunteti niste dulci amandoi! ptr mine sunteti niste nebunei de parinti! o pereche originala si haioasa! va invidiez oricum ptr felul in care va traiti viata, intens si cu toate cartile pe fatza, cel putin asa mi se pare mie.

alicredo, xela si al meu patruped e la fel de "dupa mine" dar eu am noroc, daca are companie nu e neaparat cu mama, sta sau se duce dupa oricine. daca ramane singur in sufragerie il gasesc in drum spre camera soacra-mii, adica el nu are preferinte. daca e cineva sa il rasfete si sa ii dea atentie e bun oricine! Sper sa fie asa ptr ca citesc acum si la BF si tare mi-e frica sa il las singurel. sotzul tot zice ca de Craciun cand venim aici sa il lasam 2 zile cu sora sotului si noi sa facem o excursie gen cea de ziua mea darsingurei ca deh o sa fie iarna si frig si nu prea ai unde sa stai cu copilu ca doar nu-l bagam in baruri si restaurante. Acum a fost ok ca era cald si stateam afara dar la iarna....

Danyelana poti sa ii mai dai nurofen seara. matusi-mea mi-a zis sa ii dau la eruptii de dinti preventiv seara, eu nu ii dau daca nu urla dar daca e urlator ii dau degraba. Mi se pare mai ok si ptr creierii mei si ptr bietu copil ca nu pot sa i vad asa cum maraie mereu.

Onitza felicitari ptr noaptea dormita, multumim de tratatie si LML Daniel!!! Sa cresti mare si mancacios , sa nu fii mofturos asa ca Paul. maine poimaine dai de baut si ptr paul, nu? la sfarsitul lunii parca e ziua lui, nu?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza din fundul butoiului!
Ieri piticotul a plecat in deplasare si a cazut cu capul de gresie. A facut un cucui cat o nuca, a urlat 5 minute, apoi i-a trecut. Nu a vomat, nu e agitat, somnolent, nu ii e greata ptr ca papa de sparge, nu a vomat, pupilele sunt egale si reactive la lumina, fontanela usor adancita, totul pare in regula. Dar m-am speriat ffff tare. As vrea totusi sa il duc la un control si as prefera o clinica privata. Imi puteti recomanda un medic in Bucuresti, de preferat cu cabinet privat sau sa lucreze la un spital privat?

Of ce rau imi pare ca s-a lovit piticul. Te cred ca esti speriata tare mai ales ca a facut si cucui. Mititelul... Sunt atat de exploratori si nu isi dau seama de pericole. Si al meu a cazut aseara pe parchet dar nu a avut nimic.

sa treaca si cucuiul si sperietura.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput