Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 9
ellinia spune:
Eu citesc mereu pe fuga. Chiar daca nu reusesc sa scriu, tot sunt la curent cu ce se intampla pe aici.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
kid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lumi_Nag
Este vorba de 6 lei, pt ca restul de 8 lei sunt pt ceva luat de la Dodo.Deci...Ellinia oare citeste aici??As vrea sa ma bifeze sa nu caut iar innebunita pe aici confirmari, linkuri, raspunsuri etc Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Teoretic, si produsele de la Dodo trebuiesc confirmate oficial, chiar daca vede plata si le bifeaza ca platite.
edit ca sa precizez ca donatorul nu trebuie sa citeasca tot ce se scrie la bazar, confirmarea de plata o primeste pe mail.
carminabulina spune:
RHYANNA am vorbit cu Sabina si aspus ca nu-i nici o problema, evident ca nici nu conta pana la urma care dintre noi platea . Platesti tu si ma bifeaza pe mine. Trebuie doar sa-i amintesti sa puna acei bligi la tine in pachet alaturi de gecuta. Cel mai bine da-i PM cu acest link http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7802.
Te pup!
carminabulina spune:
Am rificat colete de la posta de la Aka, Laura si Boticelina, multumesc frumos!
Laura saru'mana pentru bonud dar chiar nu trebuia sa faci efortul...dar m-ai vazut disperata dupa pijamale si dresuri si ce-ai zis "Ia si de la mine" . Sper sa ajung saptamana asta sa-ti pun pachetul cu mult promisele ghetute...la un momentdat si uitasem, sper sa nu te superi.
Boticelina multumesc de incredere. Vorbisem despre Dvd-uri MMCH. Imi pare rau ca ai uitat dar si mai rau lui Mihnea .
carminabulina spune:
Inca unul si ma duc dar nu puteam sa intru si sa nu va multumesc pentru toate urarile frumoase primite! ieri m-am sarbatorit si eu si Mihnea, eu il consider un Mihai si a fost foarte distractiv.
RHYANNA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgipuia
In oferta Kauffland sunt 12 lei, diverse modele nu am veirificat daca la voi este Kaufland... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
la 12 lei e super pretul
merg in Kaufland in weekwnd sper sa mai gasesc
mikaeela spune:
Confirm si eu urmatoarele plati:
Dianalex-45 lei
Jasmin-23 lei
Laura-35 lei
Multumim frumos
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina RHYANNA am vorbit cu Sabina si aspus ca nu-i nici o problema, evident ca nici nu conta pana la urma care dintre noi platea . Platesti tu si ma bifeaza pe mine. Trebuie doar sa-i amintesti sa puna acei bligi la tine in pachet alaturi de gecuta. Cel mai bine da-i PM cu acest link http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7802. Te pup! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
saru'mana
cf promisiunii facute le repunem la bazar imediat cum mu-i mai vin SAREI
am promis ca-mi revin dupa socuri si voi pune banutii in banci pentru cele castigate(unele primitemilflore)
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Abia acum s-au vazut[DA alina au intrat Diana2242 au intrat si banutii de la tine si mai e o suma de la DDL care nu stiu cine este sa trec produsele ca fiind platite PS:Nu stiu de ce de pe 6 pana azi la ora 14 nu a parea nimic dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo eu sunt DDL e plata pentru gentutele castigate.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii