Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 8
diana2242 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RHYANNA
si eu vreau am vazut in REAL dar erau 20 lei pe bucata si mi s-a parut mult la cate usi avem... |
Ce fel de buretel care se lipeste pe tocul usii?ca si eu vreau din ala pt la intrare dar ceva mai bun nu care se dezlipeste cum ai deschis usa.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
RHYANNA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui diana2242
Ce fel de buretel care se lipeste pe tocul usii?ca si eu vreau din ala pt la intrare dar ceva mai bun nu care se dezlipeste cum ai deschis usa. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
eu mA REFEREAM L a jucarii de plus ca o omida de pus de-a latul usii sa nu intre aer rece pe dedesupt
daca te referi la burete cred ca e fff ieftin in magazinele chinezesti
mai bun este in magazinele specializate in constr(baum,dedem,prak,-le-am prescurtat nu stiu daca avem voie sa facem reclama)
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Buna! Aici se afla confirmarea pentru plata curelei de la Ellinia. Multumesc. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Nu a mentionat Dodo suma, insa banuiesc ca este ok. Am confirmat.
alinamoro spune:
Dodo, am depus ieri 40 lei. Poti sa confirmi te rog?
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ducky spune:
citat din mesajul lui RHYANNA eu mA REFEREAM L a jucarii de plus ca o omida de pus de-a latul usii sa nu intre aer rece pe dedesupt |
exact !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui alinamoro Dodo, am depus ieri 40 lei. Poti sa confirmi te rog? |
Abia acum s-au vazut[DA alina au intrat
Diana2242 au intrat si banutii de la tine
si mai e o suma de la DDL care nu stiu cine este sa trec produsele ca fiind platite
PS:Nu stiu de ce de pe 6 pana azi la ora 14 nu a parea nimic
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
citat din mesajul lui ducky
exact !!! |
In oferta Kauffland sunt 12 lei, diverse modele nu am veirificat daca la voi este Kaufland...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Abia acum s-au vazutDA Alina au intrat Diana2242 au intrat si banutii de la tine si mai e o suma de laDianaalex PS:Nu stiu de ce de pe 6 pana azi la ora 14 nu a parea nimic dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Lumi_Nag spune:
citat din mesajul lui kid
Nu a mentionat Dodo suma, insa banuiesc ca este ok. Am confirmat. Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Este vorba de 6 lei, pt ca restul de 8 lei sunt pt ceva luat de la Dodo.Deci...Ellinia oare citeste aici??As vrea sa ma bifeze sa nu caut iar innebunita pe aici confirmari, linkuri, raspunsuri etc