Bazar Umanitar ***52***
Raspunsuri - Pagina 44
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sweetyana
N-a aparut si plata mea? Ieri 12nov cu initialele BF am achitat 13 lei. Am chitanta o scanez maine cand ajung acasa. Edit scriu la pc-ul sora-mii cu ID-ul ei, sunt Flowers. |
nu,nu am inca nici o plata cu aceste initiale!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
mihaela77O spune:
Bottttiiiiiii,raspunde la tel!!!!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Jasmin012 spune:
Boti, era doar o idee, in caz ca voiai neaparat sa-i faci hatarul printesei.
Eu in mod clar as prefera cuburile in locul plusului. Dar spun asta fiindca Lucas nu se atinge de plusuri. Am dat o gramada din ele din cauza asta. Singurul care-i place putin este un urs mare, alb, pe care-l are de mic, din Valladolid. In rest, la alte 30-40 de plusuri pe care le mai are, nici nu se uita. Pe alea nu le dau ca le-am primit eu si inseamna mult pt mine, dar copilul asta al meu nu le da nici o utilitate.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Flowers spune:
Ai dreptate Mihaela, acum m-am uitat pe chitanta si in locul numelui meu scrie Moraru Daniel Lucian. Habar n-am cine este.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Ai dreptate Mihaela, acum m-am uitat pe chitanta si in locul numelui meu scrie Moraru Daniel Lucian. Habar n-am cine este. |
confirm plata facuta de Flowers,de 13 ron!multumim frumos!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
madyrizi spune:
boti, baietii mei n-au vrut nici unul plusuri. masinute, robotei, cuburi... dar nu plusuri. multe sunt intacte, altele sunt aruncate prin magazie si irecuperabile (bune de gunoi cand oi ajunge sa fac curat si pe acolo). asa ca, ca si mama de baieti si trecuta printr-o gradinita, as vrea ceva cu cars sau masinute sau cuburi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
gianina spune:
Buna seara tuturor
Boticelina, si fetita mea cea mica este grupa mica la gradi iar pt. cadoul de Craciun eu as prefera clar prima varianta: 9 cuburi/6 plane cu Mickey Mouse, un DVD cu Mickey Mouse Clubhouse si un ou Kinder.
Chiar vroiam sa te intreb daca mai ai pt. bazar desene cu Mickey Mouse Clubhouse si Fifi si Floricelele.. Vreau si eu
numai bine tuturor,
Giani,mami de Simo si Ade
kokiy spune:
Boti ,al meu sot face pe Mos Craciun la gradi'...stiu ca de obicei se cumpara ptr. fetite si baieti separat jocurile ,iar dulciurile ,cartile sau dvd-urile sunt comune...se fac pungute roz si albastre...la baietei clar ceva motorizat ,iar la fetite o papusica...poti sa mai iei la comun un puzzle,o carticica de colorat ...uff,e bine ca v-ati inteles asa de ieftin ,la noi unii vor de 20ron ,altii de 100 ron ...si eu inclin spre 20ron,la gradi vine mosu' doar ca sa impresioneze copii,jucarii le putem lua noi sub brad si de cateva milione daca ne tine buzunarul ,dar asta e,unii vor doar asa de fudulie,sa vada poporu ca are bani de aruncat pe fereastra ...norocul lor ca n-am timp sa particip la sedinte
...si ca sa nu fiu off topic ,Mihaela77O da-mi un raspuns cu pachetul,ca n-am net pe calc meu si aici nu pot deschde mess-ul ...ai dat coletul la Alexandra sau il trimiti tu prin posta?
Promo 50%
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy ...norocul lor ca n-am timp sa particip la sedinte ****************************** [b]Promo 50% |
Kokiy,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
szivarvany spune:
Penultima de la mine:
pt Eva de Roxana
http://good-times.webshots.com/photo/2049366690059491989sipmra
Boti, la ce pret sunt papusile Ariel la voi ? Azi am strabatut orasul si fix Ariel nu este, desi oferta e super tare, 21 de lei restu`
Eu sunt comitet si casierie si iti spun ca pt mine personal a fost super ok orice au votat restul, insa niciodata nu au fost multumite toate cele 18 mamici
Asa ca relax
Copiii vor fi coplesiti, orice s-ar afla in punguta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"