Bazar Umanitar ***52***

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pooh da-mi adresa sa iti trimit si tie coletul saptamana viitoare vad eu in ce zi apucchiar daca nu ai platit daaa?

salutare gagici!

rhyanna am vazut ca m-ai rugat sa masor adidasii pe int dar te superi daca ii masor maine?sau diseara tarziu..ca acum imi dorm baietii si nu indraznesc nici sa suflu mai tare sa nu ii trezesc si apoi ii las unul la mama unul la soacra sa iesim si noi in oras prima iesire de cand am nascutiar apoi le dau stingerea astora

i'm out!stef se foieste

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ehe, Nushu, distractie placuta,

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

dianaalex, am reusit sa pun azi banutzii cu care iti eram datoare si am ridicat si coletelul de la tine. Daca poti sa confirmi tu 35 de lei intrati de la mine, o sa scriu link-uri ce am mai platit pe langa ce aveam de la tine personal. Daca nu poti e ok, ca fac poza la chitanta si trimit pe mail.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twinwings spune:

nushulica nu vad io bine??????baietii tai sunt din aceeasi zi nascuti doi ani diferenta?uaua.ce coincidenta.

"cu putina vointa poti muta muntii,dar cu un dram de intelepciune ii lasi acolo "
Rodi mami de Paula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Flowers,am o plata de 13 ron,dar cu initialele MDL!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

N-a aparut si plata mea? Ieri 12nov cu initialele BF am achitat 13 lei. Am chitanta o scanez maine cand ajung acasa.
Edit scriu la pc-ul sora-mii cu ID-ul ei, sunt Flowers.

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am tot zis ca nu mai intru sa va citesc ca nu am destul timp... Dar nu pot frate (asta-i din desenele pruncilor) sa ma abtin, musai sa intru sa vad care ce si cum!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Jasmin Si de la mine a castigat cateva produse blue_rain; zic ca o sa revendice produsele.

Si de la mine. Da' e in termen. Eu am o senzatie de bine, legata de userul acesta, deci stau linistita. Spre deosebire de ce simteam cand s-a licitat prima data un obiect neumanitar pus de mine. Sper sa nu ma insele ceea ce simt, de obicei functioneaza teribil de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, fetelor, poate va mai amintiti de mine

Desi m-am retras pentru o vreme pt ca venirea bebelusei nu mi-ar fi permis sa ma ocup cum trebuie de bazar, am mai tras cu ochiul din cand in cand pe aici sa aflu vesti noi despre copilasii ajutati, sa vad ce mai faceti voi si ce dorinte mai aveti .

M-au intristat vestile de zilele trecute, de cand am citit ma tot gandesc la Alexia, saracuta , la Valentina ( stiam de problemele ei si de la subiectul papanashilor ), la Mihaela ... Multa sanatate copiilor si Valentinei si multa putere mamicilor, sa lupte in continuare pentru puii lor dragi

Am 'prins' mai demult o discutie despre pasiunea copiilor vostri pentru personajele din 'Cars', am vazut ca v-ati exprimat mai multe dorinta de a va duela pentru orice produs ar avea aceasta tema. Asa ca am vorbit cu cea mai buna prietena a mea, care se afla in State, sa caute pe acolo diverse articole pe aceasta tema si sa-mi trimita in ianuarie, cand vine mama ei in Ro. Asa ca va intreb daca va intereseaza ceva in mod specific si pentru ce varsta ? Eu i-am zis de chestii gen tricouri/bluze/chiloti/jucarii pentru copii de 2-5 ani. Bineinteles, ceva care sa aiba preturi f.bune pt voi; m-am gandit ca acolo se fac tot timpul reduceri 'adevarate', nu ca la noi si poate gasi produse de calitate f.buna la preturi modice.
Chiar azi mi-a lasat pe mess un mesaj in care ma intreba daca ar fi interesant sa caute si incaltaminte. E cineva amator ?

De saptamana viitoare voi incepe si eu sa pun din nou produse la bazar, momentan as avea ceva de gravide si de nou-nascuti ( ca incep sa-i ramana mici hainele bebelusei ).

Ancadragoman, nu am uitat ca ai la mine rochita si cartea, astept un semn din partea ta sa ti le dau.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

luy, ultima ta fetita este nascuta in aceeasi zi si luna cu mine .
bine ai revenit!!!
io, ca sa fiu foarte sincera, vreau pentru finul meu de 4 ani (dar dezvoltat cam de 5) cu cars ceva dintre: pijamale, ciorapi, chiloti, maieuri, geaca, pantaloni... si e ziua lui in februarie deci musai tre' sa-i cumpar.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ola fetele, ne-am adunat si noi pe acasa, n-am avut niciun succes cu foca fiindca astia cum 2 saptamani au mutat delfinii in bazinul acoperit, unde dau reprezentatie focile si pe foci le-au pus la iernat .

Jasmin e too much sa vin la circ la Bucuresti, a stat circul in oras pana acum o luna dar nu i-am dus pentru ca ne-am temut ca nu vor putea sta o ora jumate, dupa experienta din vara de la Delfinariu unde reprezentatia dureaza 45 de minute si mi s-au lungit mainile cat am tras de ea s-o extrag de pe buza bazinului, mai avea putin si plonja peste delfini . Dar a vazut ieri un episod din Mickey cu circul si hop ca vrea si ea la circ...

Bai, fetelor, ca tot vorbeati de Cars, am fost azi in en-gros-ul de jucarii din oras, m-am imbolnavit, am lasat ceva lovele acolo dar am si luat niste jucarii faine, chiar am luat pt baiatul nasei o parcare pe 2 nivele cu Cars, cu toate cele 6 masinute cu 35 de lei, iar lui Nancy un set de gatit f frumusel cu 13 lei.

Si cred ca scot cadoul de Mos de la gradi (am vrea acelasi pt toti copiii) cu 15 lei, vi se pare ok? Fiecare punguta ar putea avea un set de 9 cuburi/6 plane cu Mickey Mouse, un DVD cu Mickey Mouse Clubhouse si un ou Kinder, vi se pare suficient? Sau as putea lua o papusica Ariel/Poney pt fetite si o masinuta Cars tot in banii astia, voua cum vi se pare mai fain papusa/masina sau Mickey Mouse? Sau in loc de cuburi pot lua un plus maricel (cca 25 cm) cu Mickey/Minnie.

Voua ca mamici ce v-ar placea sa aiba in traista copilul (grupa mica) de la serbarea de mos de la gradi ma refer... din cele de mai sus?

jucarii educative pentru sacul mosului

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput