Bazar Umanitar ***52***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

valentina,sunt si eu alaturi de tine,si va doresc sa treaca toate necazurile cat mai repede
Sabina,sper sa vi cu vesti bune despre piciorusul Alexiei .
Mihaela,asteptam vesti bune si de la voi
Ledi,descarca-te,injura,da-i incolo de tampiti din sistem...eu nu ma abtin si comentez in fata,oriunde as fi,mai ales daca stiu ca am dreptate
Sper ca toata lumea sa fie bine,nu am citit din urma decat ultimile 2-3 pagini,nu am vreme nici sa mor
Am primit coletele de la boti si de la dianaalex,sa vad ce dispozitie am sa merg sa le scot,ca iarasi sunt melancolica raaauuu de tot ,plang la fiecare jumate de ora
eu am o problema cu plata facuta pe 1 noiembrie pt Siluan...conturile erau deja inchise dar mie mi-au fost incasati banii.Noroc ca am mai pastrat chitanta,o sa trec si pe la banca sa vad ce e de facut,ca nu le las lor 70 ron,o sa ii redirectionez la alte cazuri

dodo,daca esti pe reception,fa un hocuspocus sa imi apara cumva bluzitele castigate ca nu gasesc niciunde la mine in cont,si vreau sa le trec pe listuta mea de plati.
Am niste restante,o sa platesc maine BRD-urile si am si pt Robi la BCR,dar mai astept putintel ca poate o sa mai gasesc ceva pt el,sa nu imi ia comision de 4 ron pt 10 ron depusi.
Fug sa mai fac ceva pana se trezete urlatoarea si zbenghia de Daria,ca e reaaaaaaaa,dar rea nene,nu stiu ce e cu ea

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Valentina: suntem alaturi de tine, sa va insanatositi cat mai repede!

Sabina: te asteptam cu vesti bune, sa nu fie nimic grav!

Eu nici acum, n-am reusit sa ajung la posta sa ridic coletul de la cris_82, dar sper sa ajunga sotul meu in seara asta.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Valentina, un gand bun si de la noi, sa intri sa ne dai vesti despre copii, despre tine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Valentina sanatate multa voua tuturor,am primit astazi colet de la Mihaela body super dragur multumim,Cris frumusica foc salopetuta,Ledi bluzita aseara mi se parea mica dar astazi a fost cu ea si nu este mica deloc deja este neagra de pe toate masinile care ne ieseau in cale,caciulita ii vine si lui Rares si spre mirarea mea a si tinut-o in cap ne legata spre deosebire de alte caciuli care nu le tine nici legate dar asta este pt Natalia si i-o vom da ei ca noi avem o caruta de caciuli macar de le-am purta si cam atat.Dodo pls sa zici cand imi pui coletul.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Nu venim cu vesti tocmai bune ,nu este bine ALexia ... a spus medicul ca nu e de operat in principiu dar s-a rupt iar ... femurul sau fisurat ,ma credeti ca nu l-am mai auzit ... cand a spus IAR?? ...
Ce sa fie pe capul nostru ,blestem?Copilul meu este din portelan... CE SA FAC ???? sincer nu mai stiu... sunt deja cu psihicul la pamant ,incerc sa ma stapanesc si sa nu plang in fata ei.. .dar unde sa plang unde sa-mi vars furia asta si .. nu stiu .. cum sa i mai spun.... si unde sa ma duc??
Medicul m-a intrebat daca sta cuminte .. sa nu o mai chinuie cu gips .. si ea amarata sta normal... ca nu are incotro ,la ce copil bun am ., as face orice ,oricum nu stiu o vraja ... sa fiu eu in locul ei , sa am totul rupt .. nu stiu numai sa fie ea bine .. la cata suferinta.. pe ea...
imi cer scuze .. dar nu stiu daca am scris coerent....
Va multumesc pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Valentina suntem alaturi de tine. Sper sa fie totul bine.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Sabina imi pare sicer rau. Doamne prin ce trece Alexia si e atat de mica si dragutza. Cat chinpentru un pui mic. plangi racoreste-te si ia-o de la capat. Nu ai incotro. Noi suntem alaturi de voi. multi pentru voi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sabina, sunt fara cuvinte.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

dodo,daca esti pe reception,fa un hocuspocus sa imi apara cumva bluzitele castigate ca nu gasesc niciunde la mine in cont,si vreau sa le trec pe listuta mea de plati.

- http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8147
- http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8150
- http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7328
- http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7329

Gata

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune: