Bazar Umanitar ***52***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Jasmine, da ce postas de treaba ai! Eu pe ai mei trebe sa-i fugaresc si sa-i amenint cu reclamatiile pentru ca-mi lasa tarziu avizele in posta. Plus ca nu e mereu acelasi, se mai schimba intre ei, asa ca am o treaba!

Cris[, am primit pachetul de la tine! Foarte frumoase decoratiunile, multumim frumos!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Jasmine, da ce postas de treaba ai! Eu pe ai mei trebe sa-i fugaresc si sa-i amenint cu reclamatiile pentru ca-mi lasa tarziu avizele in posta. Plus ca nu e mereu acelasi, se mai schimba intre ei, asa ca am o treaba!

BazarGeneral

Daaa, eu il am pe acelasi de 10 ani. Chiar e de treaba, demult ma gandesc ca ar merita sa-i dau si lui un 5 lei, dar nu am avut ocazia sa-l vad si sa am bani disponibili. (cand imi aducea indemnizatia de somaj, acum vreo 7-8 ani ii dadeam si lui o suma mica, pentru deranj, dar de atunci nu am mai avut ocazia, deci nu-si face omul datoria pt recompensa) Chiar sunt multumita si de el si de cum lucreaza posta, ma refer la distributie. La mine pachetele de la Constanta ajung imediat, a doua zi dupa ce au fost trimise. De la Piatra primesc pachetele in 2 zile, iar de la Arad in maxim 3. Nici un pachet n-a intarziat mai mult.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna fetelor
am fost la pposta si m-am interesat
colet simplu fara ramburs 3 lei plus bani pus in cont cu mandat aproape 5 lei
nu merge sa pui coletul ramburs si plata sa se faca catre alta persoana prin mandatul de la colet
singura varianta este cea ramburs si cu bunavointa voastra de a pune 2 sau mai multe produse in colet sa nu depaseasca 1kg
va multumesc

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetele iubitele,
Intru fuguta cat doarme maimuta, ca sa spun ca am primit coletul de la Boti. Monica sarumana f mult pentru tot, chiar aveam nevoie de acele umerase pt pantaloni si fuste. Esti o draguta ca intotdeauna. Sotul a fost f incantat de carti, caci de amundoi am terminat istorie. Sabina sper din tot sufletul sa fie bine Alexia si sa fie doar o sperietura, ma bucur sa aud ca a scapat de gips. Ledi bafta multa la comisie si sa stii ca ai o minune de baiat, e frumos foc.Sa aveti o zi faina, caci afara e superb. Aaa si sa nu uit, imediat ce intra indemnizatia ma achit de datorii.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

fetelor am platit
dodo_puiconfirma-mi ,te rog, plata a 20 lei in contul lui BOGDAN(MULTA SANATATE,VA PUP)

SABINAINCA NU AM PRIMIT VESTI DE LA TINE(SPERAM CA E OK)-confirma-mi si tu ,te rog, 30 ron (pt geaca si pantaloni)

mikaeela confirma-mi plata a 20 ron -saru'mana

boticelina am facut plata pt chiloteii din kiabi si am scris donatie poate nu-ti ia comision valoare 20 ron

toate cu initialele H.M.

MERCI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Am achitat cu initialele S.M. pentru David
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7181 30 ron
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7176 21,50 ron
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7703 17,50 ron
30+21,5+17,5+pecu=72 ron

ledi pentru bradut mi-a dat boti mie banutii si i-am depus eu,sper ca e ok
Am trimis pe mail si chitantele de confirmare ca randul trecut am uitat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Cris,confirm plata..ma duc acum sa te si bifez.
Adresa e corecta cea din factura?

pup fetele..
am fost la comisie,am o tona,dar o tona de nervi!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dragutelor,

Mihaela si Sabina, va tin pumnii stransi sa va intoarceti cu bine si cu vesti bune. puisorii dragalasi!

Io am o zi de tot kk. Acum sunt pe picior de plecare la spital cu astia mici. Alex a luat boala de la frati-su si nu-i merge bine deloc, Andrei desi este de o saptamana si jumatate pe tratamet cu antibiotic, siropele si aerosoli, tuseste la fel ca la inceput.Mi-e teama sa nu i se complice traheobronsita, ca asta imi mai lipseste acum. Cireasa de pe tort: la mine nu merge tratamentul pe care il fac de 2 satamani si maine trebuie sa ma internez din nou pentru transfuzii de sange. Tocmai cand discutam cu profesorul detaliile internarii de maine, m-a sunat al meu sa-mi spuna ca trebuie sa ajung cu fata de urgenta la spital ca nu e bine si dragelor atat mi-a fost, m-a bufnit un plas in fata doctorului de-mi sarea camasa de pe mine. Am si o stare emotionala cam naspa in ultimile zile...
Va pup, o zi buna sa aveti!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Valentina, imi pare rau sa aud... Sper sa fiti bine!

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Valentina, sanatate multa si putere va doresc din suflet la toti 4

Sabina, ce faceti? cum sunteti?

Leditia inspira, expira, inspira, expira ... trage o injuratura zdravana si capul sus! Asta e tzara in care traim ...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Rhyanna],confirm plata ta -20 lei

Valentina,imi pare rau ptr voi ca nu sunteti bine.Sper sa va insanatositi cu toti cat mai repede si sa nu mai aveti probleme.
Va pup si insanatosire grabnica va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput