Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
las si io niste bilys si un compot de piersici pt nealcoloase
am culcat baiat de 1 AN
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b las si io niste bilys si un compot de piersici pt nealcoloase am culcat baiat de 1 AN un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
SA ITI TRAIASCA 1000 DE ANI!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi onomastica!
Sa fiti fericiti si sanatosi!
Iulika multi ani fericiti impreuna!
La multi ani Andrei!
Astazi am petrecut cateva ore minunate in compania a doua fete frumoase si radioase. Andraiulia .
Va pup!
crocodana spune:
seara buna,
felicitam si noi sarbatoritii zilei, mai mici sau mai mari!multa sanatate, noroc si intelepciune!
nu stiu cat ma ajuta memoria dar incerc
monique, ma supar , deci tu mergi pe mana ralukai chiar si dupa ce ai vazut ce sfaturi bune i-am dat eu luciei??? ma perfectionez mami, ma perfectionez!
luto mami! eu am luat centrum acum vreo 2 saptamani ca eram cam varza...da m-am hotarat sa imi urmez sfaturile si sa ma bag pe ceva spirulina, alea alea...
raluk , sunt super incantata de sling (regret tare tare ca nu am avut curajul sa ma bag mai devreme), cred ca si amei ii place, mi-e teama doar sa nu o stranga la picioruse, jos, parca nu circula sangele corect (poate ca e mic?). si mai am o pb, e destul de grea sa o ridic pe umar sa o pozitionez, mi-r fi mai comod sa reusesc sa o pun cand ea e jos, in picioare...studiez problema si corespondez cu diana, ca de la ea l-am luat evident
revin sper eu si cu poze, trebuie sa va cer sfatul si sa ii arat si dianei ce si cum!
santo, las mami ca am doua maini!cu placere, eu o sa comand ulei de la equazen cam pe 20 asa, daca mai vrei da mi un semn! noi kineto nu mai facem din august,am inceput in martie. in aug toata lumea a fost in concediu, ama incepuse sa paseasca si ma gandeam ca va tipa si mai tare la sedinta asa ca am reununtat.este intr-adevar fantastic si se cunosc progresele!
mai eu am ratat pozele cloudutei! sunt "pufi" daca va rog d-un link?
which reminds me : e f f tare Carina!gestul cu pufi m-a dat gata!
nela ! pls pls pls da mi si mie un semn daca nu-i bai, ca mi-e dor de voi si eu cu fb mai rarut..ca nu am timp!
as mai avea de scris dar mi-e teama ca am mai raspuns o data..parca asa imi aduc aminte....sau o fi doar in imaginatia mea?
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
aricel frumusel te-ai hotarat la un medic pediatru la medicover? ma poti ajuta cu vreo recomandare?
noi am facut ror-ul, trebuie sa facem infarixul acum si nu ma pot decide la cine sa merg! la ror a fost cu bataie de cap ca cel pe care il stiam noi era doar intr-o zi, eu nu vroiam sa fac atunci ci in weekend sa fie si tati, chiar daca ne-am dus a doua zi a reexaminat-o tipa de la urgenta..si tot asa!
la cmu aveam o tipa tanara, calma, amabila, profi, asa mi-as dori!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
miha74 spune:
Neaaaatzaaaaaa!
haideti la ca noi suntem sculati de la ora 5 si un sfert
dar ce s-a intamplat aseara, ati ramas far glas dupa vinul rosu de la fram?
uka- cine a indraznit sa te supere???? zi-mi mie
nu prea am mai intrat ca am profitat de vremea asta superba. parcuri, gratare, petreceri
plozii sunt bine, in forma maxima
croco- mami mie mi-ai facut pofta de omega 3, asa ca am si cum parat o doza, dar pentru mine.
elle- am facut si eu prajitura cu gem de prune. blatul asa trebuie sa fie crocant si fara nimic de crescut? a iesit buna la gust, dar nu foarte aratoasa...poate data viitoare iese mai bine
alex25 spune:
Buna dimineata!
e gata...cine mai doreste, cine mai pofteste?
Sa aveti o zi minunata.
alex25 spune:
Andraiulia si Lullaby sa va fie de bine inatalneala, dar doar va laudati pe aici cu ea, si pozele unde sunt?
Miha cam matinali dom'le, ce a fost in mintea lor?
Elle eu tot insist sa ne spui de ce regreti ca ai facut Varilrix-ul....am si eu o fizatie. Sar'mana. Bine, la cat de rau imi reactioneaza mandra la vaccinuri nu cred ca voi mai face vreunul, dar sa stiu si eu parerea voastra.
Mie mi se pare ca mandra mea tuseste nitel, adica nu mult, de 2-3 ori pe zi, si mi se pare ca rupe, deci cred ca e de la ceva mucisori care o deranjeaza prin gat...dar nu m-as mai duce la dr, asa, din fiecare prostioara, m-am saturat de umblat...oare as putea sa ii fac eu arosoli de capul meu, cum i-am facut si data trecuta cand a tusit, sau sa ii dau ceva sirop de tuse? Parca voi ziceati ceva de un sirop bun din plante....imi mai ziceti si mie?
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana raluk , sunt super incantata de sling (regret tare tare ca nu am avut curajul sa ma bag mai devreme), cred ca si amei ii place, mi-e teama doar sa nu o stranga la picioruse, jos, parca nu circula sangele corect (poate ca e mic?). si mai am o pb, e destul de grea sa o ridic pe umar sa o pozitionez, mi-r fi mai comod sa reusesc sa o pun cand ea e jos, in picioare...studiez problema si corespondez cu diana, ca de la ea l-am luat evident revin sper eu si cu poze, trebuie sa va cer sfatul si sa ii arat si dianei ce si cum! Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Ma bag si eu in seama..tot de jos o bag pe Pisi , sta in picioare si ii trec slingul pe cap pana la picioare, sub funduletz. Nici eu nu mai reusesc s-o ridic pe umar, e prea greutza.
Vrei sa ne intalnim sa-ti arat cum fac?
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
zmorning!
mi-am revenit, sunt calma ca o meduza...
nu va mai explic cine/ce ma suparase, ca am si eu o reputatie de aparat ..era neinteresant, oricum..
va redau dintr-un mail care mi s-a parut dragutz:
Din jurnalul de calatorie al unui turist american in Europa....
VENETIA:
Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala, cred.
Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca.
Cu toate acestea barcagii sunt foarte veseli si canta niste cantonete numite barcarole.
Hotelul este cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie ingrozitor.
LONDRA:
La Londra n-am vazut nimic din cauza cetii.
In ultima zi, ceata s-a ridicat pentru cateva secunde si am putut vedea un superb turn cu ceas. Ceasul statea, dar eu n-am mai stat.
MADRID:
Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantani ecvestre si statui
arteziene.
Au si un palat mare, dar cam neprimitor.
In schimb, locuitorii sunt simpatici, vorbareti, ospitalieri si se numesc romani.
PARIS:
Dupa cate imi aduc aminte de la scoala, Parisul este capitala Germaniei.
Cu toate acestea, strazile Parisului sunt pline de japonezi.
Numarul frumoaselor si renumitelor frantuzoaice s-a redus foarte mult.
Ele nu mai pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp.
PRAGA:
La Praga am cunoscut o blonda delicioasa, care m-a servit cu o sunca de neuitat...
BUCURESTI:
Ghidul pe care-l am la mine, aparut in New York , imi prezinta Bucurestiul drept capitala Ungariei. Cred ca la mijloc este o greseala.
In Gara de Nord se vorbeste mult turceste, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti, ci in Frankfurt pe Main .
mami de de 1 an Nihil Sine Deo