Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

phiu, mi-a mai reusit o adormeala

Eu nu le am cu de-astea, leganat, cantat, zdruncinat..de pe la 8 luni a adormit singurica in patut. Dar in deplasari de-astea ocazionale prestez si io (mai ales cand e mama la o sedinta, cum e acum ) Va scriu acuma, niste observatii stiintifice domne! Stiu ca nu veti gandi " iote si asta, vine cu indicatii "..poate in alta parte, aici nu .
Deci: am observat 3 chestii care ajuta: (cele care distrug tot esafodajul le stiti si voi: tusit, stranutat, sunat telefon, pus prea devreme in pat..pierdut mintile si rabdarea...)

• trebe sa fie bine dispusa, putina gadileala sau pupici pe gat, asa in timp ce legeni in brate, la noi ajuta.. rade asa cu ochii intredeschisi si pac vine somnu

• m-a apucat cascatul..si am observat ca se ia si la ea, asa ca ma prefaceam ca ma casc si imediat incepea si ea, apoi pac ii bagam coltul paturicii in brate si-l imbratisa tare, isi baga nasul in el si avansa inca un pas catre somn

• o intrebam "cum canta carina" si incepea cu "aaaaaa", mai nou ii place cand canta lumea la multi ani.. si asta o aduce in starea aia de atzipeala (da nu gresiti cantecul!! daca pupaza din tei il canta doar maie, nu te bagi domne in repertoriu omului, ca i se face brusc dor de solist )

• ultimul lucru, sunt sigura ca-l stiti, e esential momentul in care pui bagajul jos ... daca esti neinspirata, si il pui prea devreme.. s-a terminat, pus-pus ..o iei de la capat tanti!!

Cam atat din vasta experienta .. voi scoate o carte cu poze, numai despre asta

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Liliac as merge si la o carciuma recunosc.
Uka aia cu paturica merge si la noi.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce linisteeee...linistee.isteee....steee.eeeee.

Ma bag la capitol, fiti cuminti.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dovlecei2009 spune:

Avem un nou loc de desfasurare[.

alex25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce nervi am ca pe contul comun inca suntem moderate si degeaba postez de acolo ca nu apare....grrrr...

Avem loc nou de desfasurare.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput