Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei, Fragutz
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Si in alta ordine de idei pupacim dovleceii cu dini/masele pe drum sa nu se chinuie prea tare
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut In alta ordine de idei, Fragutz |
Sa nu intelegeti gresit. Nu ma adresam domnului Fragutz. Mi-a mancat calculatorul a-ul (sau poate fii-miu??)
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ok, ma bucur ca ne-am conversat si ptrecut dar eu trebuie sa va urez noapte buna
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ma gandema ca nu am umplut niciodata singura o pagina si poate ar fi cazul...
Da cu Nela ce o fi de nu mai scrie. Io nici pe blog nu mai pot sa intru, nu stiu de ce.
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui raluk16
o fi guru Bivolaru la usa! daca are in mana un pahar cu ceva galbui, te rog sa nu bei! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Nu måi stati linistite ca el e aici in Malmö.Mai repede ajunge la mine.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Guru e la Iulika , Moni s-a culcat, Ralu e obosita, iar Ralu astalalta e si ea franta de oboseala ... azi in total l-am scuturat si l-am dansat 5 ore, pentru cele 2 somnuri de zi si asta la care tocmai acum l-am adormit... . Ma doare spatele, ma dor mainile, tot... si mi-e somn...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16 Guru e la Iulika , Moni s-a culcat, Ralu e obosita, iar Ralu astalalta e si ea franta de oboseala ... azi in total l-am scuturat si l-am dansat 5 ore, pentru cele 2 somnuri de zi si asta la care tocmai acum l-am adormit... . Ma doare spatele, ma dor mainile, tot... si mi-e somn... |
Pai atunci fugi la nani. Ca eu sunt aici si va veghez (sunt un fel de FNI )
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Guru e la Iulika , Moni s-a culcat, Ralu e obosita, iar Ralu astalalta e si ea franta de oboseala ... azi in total l-am scuturat si l-am dansat 5 ore, pentru cele 2 somnuri de zi si asta la care tocmai acum l-am adormit... . Ma doare spatele, ma dor mainile, tot... si mi-e somn... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Am citit si eu pe blog ce zile grele aveti.Am lasat si un comentariu luung si bineinteles ca am dat posteaza comentariul si nu am mai pus cuvintele ale ade verificare si apoi am inchis laptopul si am plecat.
Off imi pare tare rau.Iti spuneam ca nu mai stiu unde citisem ca cica pana la un an si 8 luni ar tb så ii le iasa toti dintii/maselele.Dar acum cine stie.
Apoi iti spuneam ca la noi la cele 2 masele iesite de sus a avut ca reactii:caca moale urat dar urat mirositor, un picut de febra si balute.Nimic altceva.Cu somnul nu mi-am dat seama pt ca el are si nopti in care doarme super bine si in care se mai trezeste de 2-3 ori si nu ma gandesc ca e ceva gresit sau ca il doare ceva ci ca si cum e normal.Si maraiala asa pe seara dar nu exagerat.
Ei bine la astea 2 de jos care au spart acum a avut dureri de burta urate, gaze si culmea, constipatie.F curios dar så stii ca a fost constipat vreo 3 zile..si azi am vazut ca i-au spart( si-a revenit la caca) A urlat pur si simplu azi de ma durea sufletul.Se vedea clar ca il dor maselele.Cu somnul noaptea destul de agitat in ultimele 2 zile dar nu urlar sau altele.
AAaa si am obs ca refuza apa.Cum vede apa cum incepe så urle.
Sper så treaca repede si la voi.
Iulika29 spune:
Fram ce s-a intamplat mami? Tot neprietenoasa e Natalixul??
Luto så imi spui si mie daca ai reusit faza cu 3 in 1.Daca da tre så dai reteta si la fata.