Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulika29 spune:
BUna fetele!
Azi am luat un alt Bruce de la gradi.Si a inceput så urle de pe drum in carut si atunci am vazut ca are 2 bombe in loc de gingie la 2 masele.Am zårit si asa cate un coltisor dar banuiesc ca mai are , nu e ca la dinti iese coltul gata treaba nu??
L-am linistit si eu cum numai o mama poate face si l-am adormit. Dupå ce se trezeste il duc la mall.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Fram hai mai mami cum baietel?Acum pe bune ca Natix are fatzuca tare delicata.Nu cred ca avea doamna sau domnul ochelarii la ochi ca altfel vedeau ce mandrete de fata ai tu acolo.
Mary si mie imi place ploaia.Dar aia cu bulbuci, cu tunete si fulgere.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
diamar78 spune:
Sal!
Cristina, multi ani frumosi alaturi de sotiorul tau. Da chiar asa, tare cumintica, eu zic ca mai bine faceati ceva acum ca acus intram in post si sa vezi atunci post negru.
Iulika, pe Bruce sa-i treaca durerile.
Am 2 zile fara cola dar am fost pe punctul sa-mi iau.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit! Si mie imi place ploaia..sa stau in casa sa crosetez, sa am prajituri in cuptor, copilul linistit pe covor si sotul pe canapea sa se uite la meci Lull, mai intai tre sa-ti dau slingul Am uitat ca l-am imprumutat, sunt cu capul in nori! Am fost azi prin parc, mi-a admirat lumea copilu...Vaaai, ce baietel frumos!!! Asa mandra m-am simtit, va spun sincer! Pentru puiul tau |
ce tampiti, mai, nu reusesc sa inteleg!!!
In alta ordine de idei banuiesc ca e vorba de trufele raw ale Mariei si ai vrut sa spui ca sunt in aparatul de deshidratat , dar parca nu mai suna asa bine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Pup Bruculinu pe obrajori, poate reusesc sa-i mai iau din durere!
Si fac galerie la Diamar sa scape de cola
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Sal! Cristina, multi ani frumosi alaturi de sotiorul tau. Da chiar asa, tare cumintica, eu zic ca mai bine faceati ceva acum ca acus intram in post si sa vezi atunci post negru. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
Diamar, tu glumesti, nu-i asa? Hai, zi-mi te rog ca glumesti!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
avem masele, avem valoare!!
adica una , adica un coltunas ...si se vede ca o doare, scumpa mea mica... azi nu prea a dormit, am crezut ca din cauza faptului ca am schimbat patul ..dar ea de fapt primea marfa, draga mamii draga!!
si e umflata si gingia din dreapta jos..asta a aparut in stanga jos , multumim de intrebare
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Pupam pe Carinuta si pe Bruculica,sa iasa maselutele fara durere.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
lutoniana spune:
Diamar de ce nu spui nimic de PM-ul meu ? Stii doar ca pot sa verific daca l-ai citit sau nu
Hai inca o zi fara Cola si esti cea mai tare !!!!!
poti trece pe Pepsi
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Diamar, tu glumesti, nu-i asa? Hai, zi-mi te rog ca glumesti! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
nu stiu de Diamar, dar eu glumesc...mai mereu! ...dupa cum..stiti deja
mami de de 1 an Nihil Sine Deo