Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumesc fetelor pentru urari!
Sa stiti ca si maine trebuie sa imi urati, ca si maine sarbatorim, tot 9 ani, dar de la cununia religiasa (astazi o sarbatorim pe aia civila).
Acum 4 ani am sarbatorit 5 ani de la casatorie concepandu-l pe Andrei. Asa s-a nimerit, sa fiu fix la ovulatie in acea zi, cu test de ovulatie super pozitiv si ecografie de confirmare.
Asa ca azi o sa ne abtinem de la , ca n-as vrea sa se repete istoria (doamne-fereste, ptiu-ptiu, sa fie la altii )

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Uite si lui Davidelu ii place toamna .

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Eu in curand merg så il iau de la gradi si am så vad daca ii place afarå

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Fugi ma, tu ne minti!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

As vrea eu!!A nins azi in continuu.E zåpada maaaaare.Azi ma gandeam ca pot så fac si bradul deja.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, foarte tari pantalonii aceia! Imi amintesc ca si Iulika ne-a aratat asa ceva.
Apropo, Iuliko, cum a reactionat Bruculica la peisajul de afara, nu s-a speriat?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Nu s-a speriat deloc.Cand ii cadeau fulgii pe nas in gura radea si strangea din ochisori cum face si la dus cand se joaca cu apa.

Nu am stat azi afara pt ca inca era viscol.Dar daca se mai linisteste o så iesim la zåpada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina ana aniversare placuta. Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie. Succes la dieta oricum nu stiu de ce ai avea tu nevoie de asa ceva. Eu una in seara asta recunosc ca am dat gata haleala ca s-a venit de la servici la mine si nu puteam sa las lumea sa faca foame si recunosc am halit si niste prajiturrele in parc cu fetele.
Salutari de asemenea Iulikai si lui Bubu. Bradut deja simt atmosfera de craciun la tine, cel putin din poze asa reiesea cu zapada alba toata in jur.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

am o intrebare pt ralux, esti pe receptie?

in ianuarie naste cumnata mea , vine micutza Theea ! ce emotii am! si as vrea sa-i iau cadou un wrap sau sling ..
ce-mi recomanzi? avand in vedere si anotimpul si varsta.. deci vreau pentru primele 2-3 luni; stiu ca tu esti mare cunoscatoare (si) de astfel de chestii, care pe mine nu m-au prins (v-am zis ca io-s cu fixurile, pana-mi da viatza peste bot cu ceva )

da-mi 1 link sau 2 sa studiez, nu vreau sa-ti iau din timp sa-mi scrii mult, m-as simti vonovata, stiu ca in trecut ai mai facut-o ... sau ai in blog?? ia sa caut! da, deci merci! esti cea mai tare, are si poze!!

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

daca faci comanda acum så imi spui si mie de unde si cum så fac si eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna seara!
Fetelor va multumesc de urari.
Acum nu voi da torturi/ prajituri dar macar de baut dau si eu. Asta este.
Alex e baiat bun si dupa o zi infernala cu chitaieli in parc de
mi-au sarit capacele seara a adormit cu tacsu tun.
Asa mi-am facut de cap si am tras o betiveala cu vin alb de la bunic cu cateva prietene in bucatarie. Sotul a venit din cand in cand sa ne atraga atentia sa nu mai facem galagie. Am baieti buni ce pot spune acum.
Va doresc o seara buna la toate alaturi de familie.
Am admirat poze cu davidelul in plina toamna si bruce cel mic la care avenit iarna deja.
Alex (05.09.2009)

La multi ani scumpå mami!Så fii fericita si så ai multa multa sånåtate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

am o intrebare pt ralux, esti pe receptie?

in ianuarie naste cumnata mea , vine micutza Theea ! ce emotii am! si as vrea sa-i iau cadou un wrap sau sling ..
ce-mi recomanzi? avand in vedere si anotimpul si varsta.. deci vreau pentru primele 2-3 luni; stiu ca tu esti mare cunoscatoare (si) de astfel de chestii, care pe mine nu m-au prins (v-am zis ca io-s cu fixurile, pana-mi da viatza peste bot cu ceva )

da-mi 1 link sau 2 sa studiez, nu vreau sa-ti iau din timp sa-mi scrii mult, m-as simti vonovata, stiu ca in trecut ai mai facut-o ... sau ai in blog?? ia sa caut! da, deci merci! esti cea mai tare, are si poze!!

daca faci comanda acum så imi spui si mie de unde si cum så fac si eu.

te anunt ..

Mergi la inceput

Cristina la multi ani fericiti impreuna si eu zic så nu te abtii tocmai in seara asta..Påi de la mancare te abtii, de la beutura de abtii, påi si de la så te abtii chiar azi..Hmm ce viata e asta!

Nu ma bagati in seama cred ca vb cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris la cat mai multi ani impreuna. Sa fiti fericiti inca 99 de ani de-acum incolo, impreuna!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Liliacule så ii spui Andrei ca aici cum da prima zåpada se trezeste Mos Craciun din somnul lui de frumusete si se apuca de pregatit cadourile.Se pare ca are ceva timp avand in vedere cand a venit prima zåpadå.

Da' de ce e asa liniste pe aici??Cu ce va ocupati voi in acest moment?As dori un raport bine pus la punct.

Mergi la inceput