Fluturasi de martie-aprilie 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi si burtica mea cam tot asa e, cred ca bb tau vrea sa se intoarca cum era la ultima eco cu capul in jos sau sus?

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina habar nu am cum era pai ei oricum se tot intorc pana spre final , nu?? oricum , bb asta din burtica e exact ca si sorasa, asa a fost si ea, o agitata...si eu care ma gandeam ca al doilea o sa fie un bb linistit ....

eu am terminat papic, astept sa se dezghete si ardeii copti sa fac salata si pot lua pranzul...

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pofta buna
eu numai cu capsorul in jos l-am prins la eco pe bb

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

alina.n nu cred ca e relevant, ei se intorc mult acum.
acum sun la dr-ita pt programare luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu de mult simt asa in burtica, si sigur se intoarce ca se si tuguie burtica intr-o parte si se simte asa in ambele parti odata, cred ca se intinde, este asa frumossss

alina.n eu la eco numai transversal am prins-o, statea lungita pe toata burtica, cu piciorusele in stanga acolo si loveste cel mai tare si des

strumphitza bine ca macar scapi de-o matza. pai si cealalta?? de ce n-o duci soi pe cealalta?

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

roxy, nu cred ca vb de acelasi lucru. si la mine se tuguie burtica in anumite parti de mult si face valuri-valuri. acum e altceva. e destul de deranjant, chiar dureros uneori. parca "mi-ar impleti matele" . imi tin respiratia uneori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus pozici noi cu burtica de ieri si sapt trecuta si cateva de prin parc de ieri , era soare dar de ala cu dinti de 1 metru ca mi-a inghetat tot si eram si super infofolita... dar nah, asta e vantu` de la Polul Nord v-am spus eu, cat de curand ma trezesc cu ursi polari in gradina

Ma duc sa fac ceva papa de pranz, o salata orizontala

Desertul il astept de la sarbatoritele noastre

BB on board!!! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Nu puteam sa ma duc sa imi fac salata aia pana nu mi-am schimbat semnatura , am 20 + 3 zile azi si sa ii raspund lu` roxy de matze, pai batalie mare am dus eu pana l-am convins pe barbat de o matza urlatoare si super stresanta , si mai ales ca asta o are de 18 ani si e in stare sa o pupe si sub coada , nu am putut sa ii cer sa le duca pe amandoua ca numai asta e super enervanta cum miauna de urat si tare pe la colturile casei sau in casa pe la 3-4 dimineata... motanul e mai super intelegator, daca il dau afara se duce el si sare toate gardurile si umbla prin toate gradinile nu spune nimic, isi gaseste el ce sa faca, plus ca doarme afara de o luna cred ... mai face el pe nebunu` cateodata prin casa cand il primesc si e naughty dar daca numai ii spun pe nume si bat din picior deja e la usa si asteapta sa ii deschid usa sa il dau afara , dar cu matza aia batrana nu ai sa vezi asa ceva, deci sa luam o pauza de la matza urlatoare

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

strumphitza ti-a crescut burtica si ce peisaje frumoase

Mergi la inceput

strumphitza este bine si asa numa' cu o matza

eu am mancat un sendvis si acum beau un canoi de lapte. si imediat vreau sa ies pe afara.

Mergi la inceput