Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Laura

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai!da Eu am glumit cu ceaiul de zmeurstati ca nu bem..da sampanie ?Un pahar de vin rosu de ala bun as bea zau..
bebelu;ai fost tare cu ceaiul pt laptic..adica sa dea pe afara?
mi-a placut tare..
Doctorul nu-l pot schimba ca numa unu singur este in oras la noi
Orasul e mic..are 20 mii de locuitori...cel mai aproape la Miercurea Ciuc 58 km...nu ma risc

noapte buna sa aveti

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

se pare k toate burticile au plecat la nani.

Madalina ceaiul de hibiscus presupun k se gaseste mai usor la plafar. acolo au toate natiile de ceaiuri. incearca si acolo.

trag si eu pe dreapta dc numai e nimeni prin zona
mai ales k s-a terminat si meciu.
noapte buna si somn usor tutror.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, deja mi-am luat 12 cutii de la Dacia Plant. La Plafar am cautat, dar tot in combinatii il gaseam si era mult mai scump (am gasit si la 20 ron in combinatie cu nu stiu ce plante uscate).

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Noapte buna burticute! Sa avem o noapte usoara!

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Danina bafta maine

Mica Daria si mie mi se spunea mereu ca am burta lasata, dar eu nu ii bagam in seama....si f bine faceam ca a fost totul ok

Bebelu bei ceai de lactatie dupa ce nasti, nu inainte

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele!
Am revenit si eu acasa, cam ametita de oboseala, de la petrecerea unei Mihaele...din pacate am termina distractia mai repejor, ca maine e zi de munca

LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi!

Ocsanica, sincere condoleante! Cuvintele sunt de prisos...Gandeste-te cu optimism la bebelina ta, totul o sa fie bine, stie ea cand sa se intoarca, este darul tau de la Dumnezeu!

Adryii, eu am facut toxo inainte de sarcina (cand ne pregateam de bebe) si pentru ca a rezultat ca nu este activa, dar nici nu am imunitate, dr mi-a spus sa o repet la fiecare 6 sapt. Eu am cam trisat si am repetat-o mai rar...cam la doua luni si ceva!

Ralu, Smecta sau Ercefuryl, noi d-astea folosim cu succes cand avem pb!

Patricia, eu de cate ori racesc rau raman cu tusea mult si bine...ea trece ultima! Eu bag la greu miere cu lamaie, face si bine si este si f buna la gust (macar imi mai trece din iritatia gatului de la atata tusit!).
De unde ai comandat hainute?
Sper sa fie ok Mircea cat mai repede si sa-i dea ghipsul jos dupa o sapt. Am avut si eu entorsa la mana in aprilie (chiar inainte sa raman gravi), am crezut ca mor de dureri, dar intr-o sapt am fost ca noua!
Prietenei mele i-au placut foaaarte mult bijuurile! Multumim inca o data!
Te imbratisez cu drag!

Mirelus, casa oficiala de piatra (deh, asa se spune, la voi era oricum!). sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati muuulti ani de familia voastra minunata!

Djlaura, felicitari pt schimbarea prefixului!

Simis, ntz, ntz, ntz, cum sa nu ai mai fata poze gravi? Eu zic sa recuperezi...Intrebarile pt dr eu mi le notez intr-o agenda pe care o tin aici langa calc, pe masura ce imi vin in cap si asa ma duc eu la control organizata si plina de idei de fiecare data!

Despre ceaiul de zmeur> eu am citit ca ajuta la scurtarea travaliului, dar se poate bea din sapt 38, asta nu inseamna ca nmasti imediat. Uleiul de ricin este intr-adevar cel care declanseaza travaliul. Oricum, nu mi-e inca foarte clar, o sa ma mai documentez....

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu eu stau cu stress pentru ca la Patrick am facut diabet de sarcina si cu cat citesc mai mult despre asta, cu atat imi dau seama ca asta ar fi singura cauza pentru care am nascut prematur. Mi-am luat la puricat eco de la Patrick, le-am comparat cu cele de la Kevin, n-am avut placenta jos inserata, deci n-am avut probleme cu placenta, colul il aveam OK, etc. Dar ca si la sarcina asta, burta mi s-a marit foarte mult incepand cu saptamana 23-24 (sambata ma intreba cineva daca am tripleti...) , simteam eu efectiv ca nu mai pot, ca sunt gata sa plescnesc - aveam lichid tare mult. Si din ce in ce vad ca si la sarcina asta. Si asta e semn de diabet. Deci stau cu stress pana joi...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor s a terminat si episodul casatorie cu repetitie
2 burti la starea civila, eu si mireasa nr 2
n a tinut mai mult de 10 minute, cu tot cu pozat
la 6 am fost gata si cu restaurant, rapizi am fost
noi 2 si martorii plus motanii
iar acasa a venit o prietena care va nasii si bebeii.......;si ne am intins la povesti pana mai acus
asa de aiuriti am fost, ca am ajuns cam tarziu de la spital, ca al meu a uitat sa mi ia flori, noroc cu martorul ca a venit el cu un buchet
se uitau aia cam sasiu la noi, dar nu i am bagat in seama

motanii sunt ok, cel din dreapta, care e cu capul in jos are 1200g, iar cel din dreapta, care e cu capul in sus are 1400g
placenta era ok, lichid au destul, colul e de 3,35, s a mai scurtat un pic, dar e ok

in rest motanii au fost cuminti, bag de seama ca le a placut la restaurant
acum se misca

multumesc frumos de urari

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mirela casa de piatra! multi ani fericiti impreuna! Si felicitari pentru motanei!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput