Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
bre voi v-ati tacanit de tot?????
deja va ganditi ce sa luati sa nasteti mai repede???
ce va apuca ???
eu am dormit o leaca, am fost cu potaia afara, am luat aer si acu stau si frec duda...
am baut si 2-3 gurite de sampanie de capsuni
mai intra, dar deja ma luase un pic de cap si asta mica a inceput sa imi care picioare..asa k m-am lasat. dar asa buna era ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
31+ cu
Natalia Maria
maimutzica10 spune:
bebelu 

stai linistita, nu ia nimeni nimic, discutam si noi ca babele
rox 26 + 
think pink
bebelu86 spune:
pai eu ieri imi tremurau grisinele k ma ia nascutu prea dvrm si voi.?????
lasa sa ajungem noi cu bine la peste 38-39s si atunci vb si de ceaiuri si alte nebunii
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
31+ cu
Natalia Maria
Lili_g spune:
Cica daca-l bei la 38-39 n-apuca sa aiba efect. De la 35-36 cica e bine sa incepi sa bei (asa am citit la alte odisee) ca nu grabeste nasterea dar ajuta la nastere (adica micsoreaza durata), pregateste uterul pentru contractii etc.
Am citit pe aici:
"-Ceaiul de frunze de zmeura face uterul mai puternic si ajuta la contractii. Multe persoane cred ca daca se bea ceaiul regulat in al doilea si al treilea trimestru poate reduce durata durerilor din timpul travaliului si poate face nasterea mai usoara. De asemenea poate reduce ruperea tesuturilor si invinetirea.
-E bine sa se evite consumarea lui in primul trimestru de sarcina deoarece poate duce la pierderea sarcinii.
-In al doilea trimestru consumati o cana, o cana jumatatea de ceai pe zi iar in al treilea trimestru consumati 2-3 cani pe zi."
Sursa: Annabel Karmel in asociation with Great Ormomd Street Children's Hospital - Complete first year planner.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73390
Voiam sa stiu doar daca vreuna dintre voi are in plan sa bea sau a baut la sarcini anterioare si a avut efect.
Pe mine ma bate gandul sa beau de pe la sapt 36 incolo. Pe dr. nu pot intreba ca astia se uita ca la "masini straine" daca le spui de ceaiuri.
La mine travaliul e luuung de fiecare data
bebelu86 spune:
dc tot veni vb de ceaiuri...ia ziceti=mi si mie de cand trebuie sa ne apucam sa bem ceaiuri pt lactatie???? dc incep de acu, exista riscu sa dau p afara???![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
31+ cu
Natalia Maria
Doloress spune:
Lili- haha, si la noi la fel! (cu doctorul care se uita ca la masini straine cand ii zici de ceaiuri) Imi aduc aminte de pediatru, chiar mi-a zis sa nu cumva sa-i dau copilului ceai, numai lapte si apa si mama care era la mine, a ramas tare contrariata - cum sa nu dai copilului ceai? Mie imi place ceaiul, insa mereu in sarcina am avut o retinere, nu stiu niciodata care e bun, care e nu...si decat sa fac mai rau, mai bine fara. Si eu stiam de ceaiul de zmeur ca e bun mai incolo, aproape de nastere.
Ocsanica condoleante - imi pare tare rau!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Bebelu multumesc frumos de urare!
pentru buburuzoiul meu mare - am fost in oras si nu i-am luat nimic, am uitat de Mihail si Gravil
In schimb i-am luat buburuzului mic Patrick vreo 3-4 jucarii, ca intotdeauna.
La multi ani si din partea mea tuturor celor care s-au serbat azi! 

Azi am fost la testul de diabet, am rezultatul joi, cand merg la doctor. Sunt tare stressata... nu mai vreau sa trec iar prin ce-am trecut la Patrick, desi sanse am foarte mari. Si in ultima vreme am cam abuzat de dulciuri, imi vine sa mananc continuu numai dulciuri. 
26+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
madalina_m spune:
Ralu, ceaiul pentru lactatie incepi sa il bei cand incepi sa alaptezi. Ceaiurile de fenicul si chimen (pt lacatie) sunt pe lista ceaiurilor interzise in sarcina. Mai ai putina rabdare.
28+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelu86 spune:
Madalina intelesesem k se incepe cam cu 1-2 sapt inainte de nastere...
nu am de gand sa iau nimic de acu, am intrebat sa stiu ce si cum ![]()
Doloress te asteptam cu rezultat bun la analiza. stai linistita k o sa fie bine.si eu pap la greu dulciuri, dar medicu a zis k nu e nici o probl. la sange a iesit ok. la eco nu apar probl. asa k nu am mai facut si testu de toleranta la glucoza.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
31+ cu
Natalia Maria
madalina_m spune:
Pentru perioada asta este bun ceaiul de hibiscus. Am citit intr-o revista. Ajuta la eliminarea lichidelor din organism, calmeaza contractiile si altele ... Se gaseste insa cam greu. Am gasit la farmacie in combinatie cu macese, dar cum nu stiu nimic despre acestea nu am luat. Mi-am comandat de la Dacia Plant si mi l-au trimis acasa. E f ieftin (vreo 2 lei cutia), dar au limita de comanda minima asa ca mi-am luat 12 cutii. Nu stiu daca o sa apuc sa le beau vreodata pe toate.
28+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
loutzy spune:
ce discutie interesanta aveti. E bine de voi ca puteti sa beti ceai. Eu una nu beau decat atunci cand sunt racita si atunci numai de tei. Sunt total in plop in ceea ce priveste ceaiurile.
Eu va spun somn usor si vise placute.
Ne mai vb maine. Aveti grija de voi si de buburuze.

Laura
30+ cu