*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 9
criss703 spune:
LA MULTI ANI, Ana Maria, Miruna, Sara si Razvan 

Monicus am vazut o domnisoara draguta si mai cumintica
..asa pare din poze .Am vazut ca are mobila ei , doarme in patul nou? sau tot in patut? Daa am vazut ca ai facut multe poze
...dar astea raman si sunt frumoase si te poti uita oricand la ele cu drag 
Bertha ce tare seamana Ioana cu Darius !..parca ar fi frati
draguta si finuta iar tortul
waw cata rabdare si indemanare ai ! de fapt ca si Eli 
Olivia26 spune:
Ana Maria de Monicabo
Mirunica de Mamiseli
Sara Ines de Portugal
Razvan de alexa-rozi
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Am pus si noi cateva poze de la 2 ani.
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
Olivia, sa-ti traiasca flacaiasii! David e un adevarat barbates, iar pe Eric iti vine sa-l mananci, asa e de dolofan si scump!
Despre tort nu mai zic nimic, comentariile sunt de prisos!!!

Sa va spun ce dialog am avut cu Anastasia acum 2 seri. Era la 9 jumate seara, dupa baita, ea in patut si dupa ce bause cam jumatate din lapte. Eu: "Anastasia, mai vrei laptic?" Ea (foindu-se, pe burtica, cu capul in perna si strangandu-l pe doudou langa ea):"Nu! Acuma dorm!"
Fetele ai caror puiuti au implinit 2 ani luna trecuta: pana cand vine alocatia de 200 ron? Oare include luna in care implinesc 2 ani (mai ales cei nascuti spre sfarsitul lunii, ca ai nostri)?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
La multi ani, sarbatoritilor zilei: Ana Maria, Miruna, Sara si Razvan! 
Manumanu, eu stiu ca trebuie sa vina alocatia completa si in luna in care puii implinesc 2 ani deoarece in luna in care s-au nascut nu au primit nici un ban. Nici macar Teodora care e nascuta pe 1 nu a primit alocatia pentru luna in care s-a nascut.
Monicus, am vazut poze multe cu o domnisoara frumoasa foc. 
Bertha, Eli, Olivia, felicitari pentru torturile realizate!
. Si pentru copilasii cuminti si frumosi! 
Amalia spune:
Wow, fetelor ce torturi frumoase va ies din maini!
Olivia, Bertha, Eli super torturi ati facut!
Am vazut si pozele cu zambareata lui Criss, fericita foc langa tati, cu nazdravana curajoasa a lui Monicus
si cu fratiorul cel mare deja
, primul puiut al Oliviei.
Foarte frumosi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Sigur am sarit poze, ca-mi amintesc ca am mai vazut zilele astea, dar n-am apucat sa scriu deloc in timpul saptamanii. Ahhh...uitam de frumosii Berthei
. Multa bafta iubita, sa incepi cu dreptul luni si sa-ti mearga bine! Acomodare cat mai usoara si sa decurga toate bine in lipsa ta acasa
.
poze august 2010
Amalia spune:
Sa va povestesc ceva si de noi ca n-am mai apucat. S-au incheiat primele 2 saptamani de munca. Din pacate, din a doua zi sunt racita rau, da' rau, cum n-am mai fost de cand era Luca mic
. De miercurea asta iau Augumentin ca nu se mai putea, tusesc, febra, frisoane, gatul in pioneze, urechi infundate, dureri de cap, nasul curge garla, dureri de oase,..tot tacamul. Asa ca deja n-a mai contat ce s-a petrecut pe la servici, ca abia am facut fata la toate din cauza starii de rau si ameteala.
Sunt mai rau ca aia mici care au intrat in colectivitate![]()
Da' ma fac eu mare
...
Copiii sunt bine! Luca s-a prins ca acum chiar plec la servici si are momente dimineata cand nu vrea sa-l imbrac si se suie la loc in pat si spune "nani"
, dar cand iesim pe usa este ok, nu plange, iar la gradi uneori plange cateva secunde, alteori deloc
. Vad ca am reusit pana acum sa nu-i dau raceala mea.
David se descurca bine singur acasa, imi cam da el emotii cu diverse si vorbim de vreo 4-5 ori la telefon in cursul zilei, dar ne obisnuim noi. Temele si le face.
Astept sa ma refac sa pot intra si eu pe un fagas normal.
Va pup si va doresc sanatate, ca'i vai si amar fara!
poze august 2010
monicus spune:
LA MULTI ANI dragi cozonacei Ana Maria, Miruna, Sara si Razvan!
Multumim frumos de aprecieri la adreasa printesei. Da, are mobila ei de mult... am modificat prin camera ei.. i-am doar dat patutul la o parte si doarme in pat junior. S-a acomodat repede.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Monicus am vazut o domnisoara draguta si mai cumintica ![]() |
monicus spune:
Sanatate draga mamica.. si sper din toata inima aa iti revii foarte repede.
Aproape il vad o data la doua zile pe dragul cozonacel Luca la gradinita si il intreb ce mai face.. si el raspunde cu zambetul pe buze.. bine.. asa de drag imi este de el..... il vad cand o schimb pe Ana la gradinita pentru joaca.
Pot spune ca ai baieti mari draga mamica.. care se descurca asa de bine. Felicitari pentru doi baieti minunati.
| citat din mesajul lui Amalia Sa va povestesc ceva si de noi ca n-am mai apucat. S-au incheiat primele 2 saptamani de munca. Din pacate, din a doua zi sunt racita rau, da' rau, cum n-am mai fost de cand era Luca mic . De miercurea asta iau Augumentin ca nu se mai putea, tusesc, febra, frisoane, gatul in pioneze, urechi infundate, dureri de cap, nasul curge garla, dureri de oase,..tot tacamul. Asa ca deja n-a mai contat ce s-a petrecut pe la servici, ca abia am facut fata la toate din cauza starii de rau si ameteala.![]() Sunt mai rau ca aia mici care au intrat in colectivitate Da' ma fac eu mareCopiii sunt bine! Luca s-a prins ca acum chiar plec la servici si are momente dimineata cand nu vrea sa-l imbrac si se suie la loc in pat si spune "nani" . Vad ca am reusit pana acum sa nu-i dau raceala mea.David se descurca bine singur acasa, imi cam da el emotii cu diverse si vorbim de vreo 4-5 ori la telefon in cursul zilei, dar ne obisnuim noi. Temele si le face. Astept sa ma refac sa pot intra si eu pe un fagas normal. Va pup si va doresc sanatate, ca'i vai si amar fara! ![]() |
Olivia am vazut doi baieti minunati.. asa de frumos va sta in formatie completa... si David arata foarte bine.. si dulcele Eric.. un dolofanel... si o frumusete de baietel. Ai doi baieti minunati draga mamica.. sa fie sanatosi si sa va bucurati de minuni.
monicus spune:
Multumim frumos pentru aprecieri draga mamica.
Ce mai face scumpa ta?
| citat din mesajul lui aleinad.g Monicus, am vazut poze multe cu o domnisoara frumoasa foc. ![]() |