*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ana Maria de Monicabo
Mirunica de Mamiseli
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ana Maria
Miruna

Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si norocoase si sa aduceti parintilor numai bucurii.

am vazut foto de David de Olivia, Ana de Monicus, Ioana Campioana de Bertha. Ce au crescut copiii nostri, asa de repede trece timpul... David pare asa cuminte, l-am vazut si pe Eric dolofanel . Si Ana a crescut si e asa delicata si finuta. Ioana seamana din ce ince mai mult cu Darius frumusete rara

Bertha sa incepi serviciul cu bine si sa iasa toate asa cum ti-ai propus.

Amalia sanatate multa

mama pleaca peste 2 zile si raman singura pe metereze cu exceptia a 2 zile pe saptamana cand e Gabi liber. Sper sa fim sanatosi si sa trecem cu bine peste perioada asta.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani pt. cozonaceii ce implinesc maine 2 anisori :Andrei si Isabelle !

Olivia ce baieti frumosi ai juniorul un dolofanel scump ce a participat si el la primul lui chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Amalia, sanatate multa.

Bertha, Monica, servici usor luni si acomodare rapida.

Darling, o sa fie bine, ai sa vezi.Tu esti f organizata si lucrul asta o sa te ajute mult.Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, am uitat sa te intreb cat ai lasat orezul cu lapte in slow cooker si pe ce program?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

AMALIA, multa sanatate!

N-am reusit sa vad nicio poza, zilele astea a fost o nebunie.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

4 ore pe high. Aseara am facut iar dar am pus cam mult orez si a iesit cam gros si s-a lipit. Data viitoare am sa pun 3/4 dintr-o cana.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

DARLING, am uitat sa te intreb cat ai lasat orezul cu lapte in slow cooker si pe ce program?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicus, Malinas, Darling, Manumanu multumesc pentru urari!

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei:Andrei si Isabelle!! Multa sanatate si numai bine!

Isi da si piticul meu drumul la vorba incet-incet. Frazele preferate sunt "nu vaaaau"(nu vreau) sau "mai vau" (mai vreau), in special cand vine vorba de mancare. A reusit sa iasa din pasa proasta cu mancarea. De data asta l-a tinut mult mai mult, cam o luna jumate, daca nu chiar 2 (fata de 3 saptamani cat am tras ultima data in luna ianuarie). Nu cred ca au cedat durerile de gingii, pentru ca la 3-4 zile imi face 1-2 zile de 38-38,5...daaar s-a pus iar pe mancat ca lupul. O fi iar vreun puseu de crestere ca prea mananca tot ce prinde
E tare bine cand ajung seara acasa. Imi sar amandoi in brate fericiti, Luca tropaie marunt pe loc si chiuie, imi trage repede geanta de pe umar, imi aduce papucii si striga "gata". Ma asez in fotoliu, Luca se cuibareste in bratele mele, David incepe tirul povestirilor de peste zi (a nu se intelege ca nu vorbesc cu el cat sunt la servici....avand in vedere ca e toata ziua singur acasa cu cheia de gat, vorbim de vreo 4-5 ori, deci apuca sa-mi povesteasca tot e mai interesant cand ma si vede ), "mamaia"(bona) povesteste si ea pe scurt ce i s-a spus ca a facut Luca la gradi (lucruri pe care mi le confirma a doua zi si educatoarea, dimineata cand il duc eu), cum s-a descurcat ea cu el, etc...cat are loc de David...
Efectiv simt cum ma umplu de energie pozitiva!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Amalia, ce frumos povestesti astept cu nerabdare sa ajung si eu acolo, ca momentan sunt varza.
Va pup pe toate, si pupam toti cozonaceii care si-au serbat/isi serbeaza ziua!
Revin, sper eu, cu forte proaspete, cat de curand pot.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

LA MULTI ANI! sarbatoritilor care au mai implinit 2 anisori, sanatate si numai bine

desen tort ma intreba cienva cum a fost realizat ei bine am ales un model de pe net am desenat pe foaie apoi cu varful cutitului pe frisca am facut schita si cu ajutorul unor ornamente l-am facut pe mat...ornamentele si dimensiunile lor le vedeti aici..am stat numai o ora sa il fac...da a meritat
http://good-times.webshots.com/photo/2533567150104281140PgsTlM

azi am fost de am facut titrarea...si gata ca mi se luase acum la nascare ce mi-or mai face

Mirtha ai pm

Ancule sa nu te stresezi cu venirea noastra ca din cate am inteles mai mult ca sigur cade aceasta varianta din cauza tensiunii si a pulsului aiurea pe care il am..sper totusi sa se normalizeze, sper ca altceva ce sa mai fac

si cam atata a mi-a placut tortul cu fluturasul lui ioana..tata ion nu ma lasa sa fac masinute, fluturasi...ca nah lui ii place clasicul

mai fetele cand ma gandesc ca saptamana asta naste hera..ma ia cu groaza urmez eu si fluturasha [bans]

fluturasha cand ati fixat operatia?

va pupam

36+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput