*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

pls trimiteti retetele pt slow cooker pe mailul comun, le-as vrea si eu

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, am trimis!

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

pls trimiteti retetele pt slow cooker pe mailul comun, le-as vrea si eu

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

DARLING, multumesc pentru retete! Sigur o sa le incerc primele, mai ales daca zici ca le lasi 4 ore max. Ideea e ca la programul nostru actual, am nevoie mai mult de mancare la pranz decat la cina. Noi, parintii, la cina nu mancam mare lucru, chestii crude, iaurturi... copiii nu vor budinci etc., mananca paine cu ceva, paste sau ciocanele la cuptor. Cred ca slow cookerul imi va fi de mare-mare folos dupa ce vor merge ei la gradi (cand vor manca pranzul acolo si seara vor manca mai variat si ei). A, si ca sa gatesc si eu in sfarsit carne de vita, ca am facut de cateva ori cu metode traditionale si, in afara de sosul bolognese, mi-a iesit tareee... am inteles ca la slow cooker carnea de vita iese minunata. Ei, pt asta merita, ca ne place la toti si copiii o vor manca cu placere.

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Manu pai asta e ideea cu slowcookerul, arunci ingredientele in el si esti libera cateva ore bune. Pleci dimineata la munca si seara te asteapta mancarea gata si calda.

Mergi la inceput

ELI, BERTHA, sunteti niste maestre in ale tortului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani cozonacei dragi... Ioana, Rares si Dimitrie... sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si le umpleti parintilor inimile cu bucurie.

criss703 avem o multitudine de poze... ii fac mereu ..iau aparatul mereu cu mine si prind foarte multe momente..... aici link-ul...http://community.webshots.com/user/imonica

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Monicus multumim de aprecieri , astep si eu poze cu nazdravana-Ana

monicabo si noi tot intr-o faza de genul acesta... cu pampersul... acasa reusim sa stam fara.. dar in timpul somnului mai putin si la drum lung... dar incercam sa perseveram... si sa ajungem si noi sa numai avem nevoie de ei....
Maine este o zi frumoasa pentru mezina familiei... ce repede a trecut timpul.. ai doua fetite mari.. sa va traiasca printesele...

eliza_crimmm ce frumos arata tortulezul... cred ca la gust este pe cat arata de bine...... mmm mi s-a facut pofta...sa aveti pofta si sa petrecere frumoasa diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Minunat tort si foarte frumoase pozele... doi copii minunati... sa va traiasca printesa.. si petrecere frumoasa.. si un inceput de servici placut.. luni... numai bine..

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ioana-Campioana implineste asrazti 2 ani. Nu-mi vine sa cred, parca ieri era in burtica...si acum e ditamai dsoara. Luni incep serviciul. S-a obisnuit cu mama destul de repede, se inteleg bine. Saptamana asta am incercat sa le las cat mai mult singure, s-au descurcat f bine, problemele incep cand revin eu acasa, sta lipita de mine, e f nervoasa, plange amarnic din nimicuri si greu o pot impaca. Sper sa treaca repede perioada asta de suparare. II ies si molarii, pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multi ani cozonaceilor!

Andrei

Dimitrie

Ioana

Rares

Sa fiti sanatosi!

Idei pentru cadouri: http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php

Mami fericita si implinita de Iulia si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI cu intarziere si scuzele de rigoare pentru Mihai, Leyre, Alexandra, gemenasii Mihai si Gabriel, Maria, Sonia, David, Maya, Andrei, Dimitrie, Ioana si Rares!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

poze august 2010

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor zilei: Ana Maria de Monicabo, Miruna Cosmina de Mamiseli, Sara Ines de Portugal si Razvan Adrian de Alexa Rozi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI, Ana Maria, Miruna, Sara si Razvan! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de lucruri bune!

poze august 2010

Mergi la inceput