*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana!
Dimitrie!
Andrei!
Rares!

Multa sanatate cozonaceilor, sa fie sanatosi si cuminti!
Miki, Bertha, acomodare usoara la servici
Bertha pana la urma cum ai facut tortul ca stiu ca tot intrebai de retete fara lapte.
Eli, frumos tort. Pana sa se deschida linkul mi-am adus aminte de capodopera trecuta. Vad ca te specializezi in astfel de modele. Poate faci o afacere

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am si eu nevoie de un sfat.Luni e ziua surorii mele si ar fi trebuit sa vina la Bucuresti in weekend, dar din cauza unui accident casnic nu mai poate sa vina.Prin urmare planurile mele s-au dat peste cap.Asa ca m-am gandit sa comand pe net un buchet de flori pe care sa i-l livreze acasa, dar as vrea sa-i trimit si cartea "Mananca, roaga-te, iubeste".Problema este ca nu am fost inspirata sa o cumpar inainte, ma gandeam ca o cumpar in weekend, deci imi e imposibil sa o trimit azi prin curier si nu stiu cum pot sa fac sa o trimit sa ajunga la timisoara luni.Vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani, Andrei! scz de intarziere
La multi ani sarbatoritilor de azi : Ioana, Dimitrie si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Dimitrie si Rares! Sa fiti sanatosi si numai de bine sa aveti parte!

La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile, sa cresteti mari! (am ramas restanta)

Va multumim mult-mult pt urari si pt gandurile bune! Va pupam pe toti si va dorim tuturor sa aveti parte de sanatate si noroc.

Ioana-Campioana implineste asrazti 2 ani. Nu-mi vine sa cred, parca ieri era in burtica...si acum e ditamai dsoara. Luni incep serviciul. S-a obisnuit cu mama destul de repede, se inteleg bine. Saptamana asta am incercat sa le las cat mai mult singure, s-au descurcat f bine, problemele incep cand revin eu acasa, sta lipita de mine, e f nervoasa, plange amarnic din nimicuri si greu o pot impaca. Sper sa treaca repede perioada asta de suparare. II ies si molarii, pe deasupra.

Eli, f frumos tortul, va dorim petrecere frumoasa!

Otilia, iata si tortul alergic, alaturi de alte cateva poze mai recente, ca nu stiu daca apuc sa mai pun in we asta si de la serv exclus. Am facut un blat pandispan si o crema numai din oua, zahar si margarina. Cam o treime din crema am amestecat-o cu cacao si nuci (un deliciu) si am pus in mijloc, in restul am pus zahar vanilat si am ornat. Nu prea mi-a placut culoarea aia galbena (cam hepatica), dar alta idee de crema n-am avut si, in fond, exista si fluturi galbeni. Toate au fost f gustoase (si cremele si blatul), sa vedem cum va fi apreciat rezultatul final. Am folosit si stafide si curmale, preferatele ei.

Dandusa, am vazut pozele, ai facut 2 torturi grozave pt 2 copii ca niste flori. Saru-mana pt linkul cu torturi, m-ai salvat! Daca ai simtit asa o energie pozitiva, sa stii ca m-am gandit eu la tine, eram in mare pana de idei pt tort, da' fluturasul asta m-a salvat. Va pupam!

As mai scrie, dar mai am destula treaba de facut. Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MALINAS, intr-o tara "normala" ti-as sugera sa intri pe o librarie online, sa comanzi cartea, s-o platesti tu si sa dai adresa de livrare a surorii tale... si luni ar fi acolo. Din pacate, nu cred ca exista asa ceva in Romania (ma refer la viteza de reactie), mdar merita incercat. Oricum, te sfatuiesc sa faci comanda telefonic, nu on-line, casa poti intreba daca au optiune de plata cu cardul (si nu la livrare) si daca ajunge pachetul luni. [in materie de electronice pot spune ca exista viteza de reactie, am comandat ieri ceva si azi-dimineata la 9 era curierul in fata usii... acuma nu stiu daca si librariile pot face asa ceva... incearca la libraria Humanitas online, cine stie?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

MALINAS, intr-o tara "normala" ti-as sugera sa intri pe o librarie online, sa comanzi cartea, s-o platesti tu si sa dai adresa de livrare a surorii tale... si luni ar fi acolo. Din pacate, nu cred ca exista asa ceva in Romania (ma refer la viteza de reactie), mdar merita incercat. Oricum, te sfatuiesc sa faci comanda telefonic, nu on-line, casa poti intreba daca au optiune de plata cu cardul (si nu la livrare) si daca ajunge pachetul luni. [in materie de electronice pot spune ca exista viteza de reactie, am comandat ieri ceva si azi-dimineata la 9 era curierul in fata usii... acuma nu stiu daca si librariile pot face asa ceva... incearca la libraria Humanitas online, cine stie?

am sunat deja, asta a fost prima optiune, dar din pacate nu se misca asa de repede.Se poate sa platesc eu, dar dureaza mult cu livrarea. Ma mai gandesc cum sa fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Otilia, iata si tortul alergic,

wawwwww, ce frumos e tortul.Mai fetelor, dar voi sunteti talentate, nu gluma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

stai linistita. petele ies in timp.
ai gatit la slow cooker?
edit am 4 pdf cu retete pentru slow cooker.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
Povestea nasterii lui Victor

Carmen, vreau si eu retetele pt slow cooker.Adresa mea de email este malynutza@gmail.com Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MALINAS, ai mail.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

stai linistita. petele ies in timp.
ai gatit la slow cooker?
edit am 4 pdf cu retete pentru slow cooker.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
Povestea nasterii lui Victor

Carmen, vreau si eu retetele pt slow cooker.Adresa mea de email este malynutza@gmail.com Multumesc

_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea

Povestea povestilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eli wow, ai talent. Super pisicuta de pe tort. Cum le desenezi, cu ce? Urmaresti un sablon sau pur si simplu desenezi?? Esti nemaipomenita... Mi-am amintit si eu de tortul de anul trecut cu girafa. Mi-ar placea sa vad si varianta finisata.

Bertha super fain fluturasul. Intotdeauna am admirat imaginatia si rabdarea ta. Sper sa savureze Campioana tortul.

Manu pai asta e ideea cu slowcookerul, arunci ingredientele in el si esti libera cateva ore bune. Pleci dimineata la munca si seara te asteapta mancarea gata si calda. Mazarea si tocanitele cu pui/porc le fac pe toate cam pe acelasi principiu. Ceapa mare tocata marunt + mazare/cartofi in oala. Adaugi bucatile de carne pe care optional le poti trage putin la tigaie sa le sigilezi asa putin pe toate partile pentru culoare. Rosii in conserva sau chiar rosii proaspete, ierburi ceva acolo, sare, piper, putina apa sau stock de vita/pui/legume (eu gasesc aici proaspat, f bun, dar si cu apa iese bun). Operatiunea asta imi ia maxim 15 min cu tot cu curatat legume. Le las la gatit max 4 ore pe high. Pilaful il fac la fel, pun orezul cu legume (ceapa tocata, morcov feliat, fasole verde) cu carne, apa/stock. Apa nu se evapora deloc deci nu tr pusa cantitate mare ca iese prea apos. Tot cam 4 ore pe high. Pentru orez cu lapte am uns oala cu 25 g unt, am pus orez cam o cana (am folosit orez de risotto sau special pt deserturi, rice pudding) lapte cam un litru, 4 linguri de zahar si un vf cutit nucsoara. A iesit delicios.

Malinas poate ai o cunostinta in Timisoara sa cumpere cartea de acolo si sa i-o dea din partea ta?

eu sunt tare suparata cu Eduard. E iarasi foarte marait, plange din orice, tipa. Nu mai stiu cum sa fac cu el. Parca imi testeaza limitele. Ieri s-a tavalit pe jos in magazin. Parca e din ce in ce mai rau .

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput