*Cozonacei iubiti de nov-dec (122)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 14
Darling_ spune:
nici Eduard nu are un vocabular cine stie ce, si majoritatea cuvintelor sunt in engleza. Iar noi vb numai romaneste cu el, dar se pare ca e mult mai receptiv la limba engleza. Cand il iau de la gradinita ciripeste de zor. Ba chiar pe strada isi gaseste cate o "victima", si ii da un HIYA din toata inima/plamanii si apoi imediat BYE BYE. Cand vede ceva interesant (din punctul lui de vedere ) zice wooooow what's that/this? pronuntat cam whoz this. In romaneste zice clar doar cateva cuvinte, adica le pot numara pe degetele de la o mana. De inteles intelege tot. Cel mai nasol e cand imi cere ceva si eu habar n-am ce vrea si atunci incepe scandalul.
Otilia nu fac treaba cu Alex in brate, cred ca ar fi dezastru. Dupa alaptat mai ales incerc sa-l tin cat mai linistit, culcat, cu capul sus. Dar e atat de agitat ca da afara imediat. Nu sta locului deloc. Apoi incerc sa-l plimb, cateodata se linisteste asa dar de cele mai multe ori nu, parca ar cauta ceva si nu gaseste, atata se mai suceste si se strange si se foieste.
la noi e veselie mare ca am descoperit ca putem intra pe youtube pe TV prin consola Wii si el e tare incantat. Poate in felul asta mai scapa si laptopul asta cu viata.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
manumanu spune:
Am intrat special ca sa urez LA MULTI ANI lui Alexis Daniel (zis Dodo
) de Alexa83! 
ALEXA, ne e dor de tine, mai scrie-e despre voi!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
bebecris spune:
si david vorbeste de 2 saptamani o limba numai de el cunoscuta...are cuvinte pe care le spune clar , altele pocit, face scurte propozitii dar simple...incepe usor usor....tati e agitat ca ar fi trebuit sa vb....ca asa si pe dincolo...
azi am fost pe4 la kiabi si ne-am facut de cap avand in vedere ca am luat ultima indemnizatie....apoi am fost si la mc donalds....am carat-o pe sora mea dupa mine ca nu reuseam numai eu cu david sa casc ochii si sa fac cumparaturi....
sper sa ne mutam si noi cat de curand cu chirie...am gasit aici in bloc un ap cu 3 camere cu 250 euro/luna...super pret..
sa vedem...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
25+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
criss703 spune:
La multi ani Sofia de Nature si Alexis de Alexa ! 

Sa cresteti mari si sanatosi !
Nebunica am vazut poze frumoase cu Victor calator prin Europa ![]()

Olivia26 spune:
Neata
La multi ani iubitei Sofi
de Criss!
Arianna de BraveGirl!
Mara Ioana de Mnarcisa!
Tudor Andrei de aurisca!
Alexis de Alexa pt ieri (eu ieri credeam ca e 16 nov
)
Nebunica, scumpel foc Victor si ce mare e

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Darling, al meu vomita daca aduna aer dar daca ii scot bine aerul e ok, poate asta e si la voi probl, incearca sa-i scoti aerul mai des, poate poate...eu il simt cand are aer ca devine mai agitat cand suge. Daca ai timp, sa ne spui si noua ce mai citesti despre toddleri ca ne-ar prinde bine la toate
. Pupam baietii
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Bebecris super veste cu mutatul! Chiar ca ati gasit la super pret! 
La multi ani sarbatoritilor zilei! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Ramo2007 spune:
Neata,
Sara s-a impiedicat aseara de covor si a cazut si si-a spart buza de sus...urat, a plans si a curs sange...se speriase...si eu mai rau ca ea, bine ca era si tati acasa, ca eu cand am vazut-o cu gura plina de sange ma panicasem si nu stiam incotro s-o apuc.S-a umflat, abia am reusit sa vedem dintisorii, sunt ok, crapatura e pe dinauntru.A papat aseara si dimineata tot lapticul, sa vedem cu mancarica cum ne descurcam, o sa incerc sa-i dau mai mult piureuri.Cu ce as putea sa-i dau sa-i treaca mai repede buzita?E si umflata si vorbeste ciudat mititica...
Aseara a plans in somn, nu stiu daca de durere sau din cauza ca era nasucul infundat.Ieri am montat termostatul de la centrala in dormitor (avem 3 pereti afara) si am setat temperatura la 25 de grade (am ramas setata de cand cu soba ca spre dimineata era f frig incamera) si cred ca din cauza asta s-a infundat...acum l-am dat la 23 si cu geamul deschis in camera sunt 24 de grade.
La voi in casa cate grade sunt ziua si cate noaptea?oare ar trebui sa cumpar si un umidificator?
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Sofia
!Criss, sa va traiasca dulceata, pupam gagicuta
La multi ani , Arianna
! Brave, mai zi-ne de Patrick
La multi ani Mara si Tudor!
Ramo, si noi am patit-o acum cateva luni cu buza sparta, exact la fel, pe interior. la fel m-am speriat si eu cand am vazut gura plina de sange, dintii rosii, ce sperietura..si mai eram si singura cu el. noi avem un gel ce sn daktarin, ni l-a prescris pedi cand a avut afte, mi-a zis sa-l dau cu de ala daca am in casa, daca nu sa las asa ca trece.. eu m-am speriat mai tare cand a inceput sa se vindece si am vazut ceva alb acolo, am crezut ca s-a infectat si atunci l-am dus la dr. e normal sa fie asa , inseamna ca se vindeca, mi-a explicat dr ceva , nu mai tin minte..
de temperatura , noi avem constant in casa 19 grade, daca e mai cald deja suferim si eu si th cu toate ca el se descopera uneori noaptea.
Ramo2007 spune:
Cu problemele noastre am uitat de sarbatoriti...
La multi ani Sofia!
La multi ani , Arianna!
La multi ani Mara si Tudor!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii!
Oceanborn, aoleuuu, la 19 grade eu cred ca inghet...al meu sot zice ca eu sunt nascuta in Bahamas de sunt asa friguroasa.
Dar gata, incerc si eu sa ma reglez ca altfel o imbolnavesc pe Sara.Acum in dormitor imi arata 24,5 grade, nu stiu + sau - cat, trebuie sa ma uit in manualul de utilizare.
Ma tot uit la umidificatoare sau aparate saline