Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Felicitari sportivilor! Apropo, am remarcat si eu ca inceputul trancanelii la noi a coincis si cu o linistire motrica, de pe la 1 an si 5 luni a inceput sa mai sada si de la 1,6 ani a inceput sa imite ca papagalul ce cuvinte vrea. Ultimele obsesii sunt a'dei (= ardei) si ulei (cu accent pe u, ca ma intreab M. cu ce bozgor l-am facut).

SIMPLY acum dupa mai bine de o luna de shedere in Madrid te intreb si io ca tontul: e mai bine? Adica simtiti o imbunatatire a "calitatii vietii" sau dorul si socul schimbarii inca is prea mari?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel pupam frantuzoaicele frumoase si vorbarete !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Pupam si noi manechinele, ca din mama in fiica se trag (bineinteles ca e spus cu invidie voioasa :) noi sintem mai grasane ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor multi sa va treaca melancoliile !!

Fug la ca sa nu ma apuce si pe mine maine la birou !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete din butoi: nu mai bine iesiti dintr-insul si aduce Oatiu un vin bun...?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cea mai interesanta faza e cind "vorbeste" cu mama la telefon (imaginar, ca atunci cind e chiar la telefon se fisticeste): alo, bebi? daaaa... dupa care urmeaza fraze bebelicesti si cred ca ii spune tot din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

GIGELICA, LA MULTI ANI! in continuare!

ANAAN, caciulita cu urechi e de la C&A, cred ca se gaseste si in Bucuresti, ca parca are si Vladimir! Si nu stiu daca e catel...imediat dupa ce am cumparat-o, Luca o purta cand au venit doi pustani in fuga din spate sa se uite mai bine. Si dintre urs, caine si iepure, au concluzionat ca e urs! Apoi eu am cazut de acord cu mama lor ca e iepure! Acuma pe forum vad ca e catel! Nu mai stiu ce sa mai zic...

Si ca sa iesiti din butoi, si tu si GIGE, sa va zic ce a facut Mimi ieri? Va zic! A oprit liftul cu...copilul! Era sa plece liftul inainte sa intram noi, si el a proptit copilul intre usi, ca aia a avut la indemana (il avea in brate)!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ok, caciula iepure-urs-catel here I come!

Vizualizarea scenei cu Luca proptitor de usi m-a inveselit...si LA MULTI ANI, LUCA!!! Iarta-ne ca am uitat de majoratul tau, rusine sa ne fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MONNVAS, in momentul asta nu spun decat ca inca nu ne-am adaptat. N-am dat toate detaliile la aventura noastra doftoriceasca cu Luca bolnav, si chiar n-am suflat niciun cuvant despre cea hartogareasca...spun doar ca in momentul asta Mimi e "la coada" in Torrejon (un orasel in sudul Madridului), coada la care ne-am "inscris" ieri, plecati toti 3 de acasa la 7 am, in speranta ca maine dimineata o sa avem norocul sa primim formulare de completat pt numarul-minune DNIE. Asa ca, la ora actuala, "calitatea vietii" e cu muuult pe minus. Doar speranta ca "trecem noi si peste asta" e inca pe plus.

Mergi la inceput

Chatonel, ce lecturi ti-ai ales! Numai bune de plonjat in butoi, da' n-ai loc, asa ca ia gaseste-ti altceva de citit!

Gulia practica acelasi sport pentru atras atentia: linge cele mai jegoase chestii. In Mall in Sibiu si-a ales un capac de canalizare...sublim!

Tu posesoare de fetite, eu la odraslele voastre refuz sa-mi raportez Gulia, ca se stie ca femeile-s mai destepte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete din butoi: nu mai bine iesiti dintr-insul si aduce Oatiu un vin bun...?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mie mi-a oferit, dar n-a functionat! Va rog sa-mi ziceti un banc fain, sa nu ma culc miorlaind!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

MONNVAS, in momentul asta nu spun decat ca inca nu ne-am adaptat. N-am dat toate detaliile la aventura noastra doftoriceasca cu Luca bolnav, si chiar n-am suflat niciun cuvant despre cea hartogareasca...spun doar ca in momentul asta Mimi e "la coada" in Torrejon (un orasel in sudul Madridului), coada la care ne-am "inscris" ieri, plecati toti 3 de acasa la 7 am, in speranta ca maine dimineata o sa avem norocul sa primim formulare de completat pt numarul-minune DNIE. Asa ca, la ora actuala, "calitatea vietii" e cu muuult pe minus. Doar speranta ca "trecem noi si peste asta" e inca pe plus.

Simply stoica si curajoasa, eu am convingerea ca o sa reusiti sa traiti asa cum vreti! Doar ca mai e un pic pana acolo!

Mergi la inceput