Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***274***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

... eu nu beau ceai decat la raceala si atunci cu lamaie multa, iar Adela nu a servit pana acum). Dar ma facurati curioasa cu ceaiul asta de portocale!

dar sa vezi cel de trandafiri cum e
PS: si eventual "dres" cu feliutele de porto, ca sa nu se supere autoarea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Eseea parca vorbesti de Andrei al meu. e speedy gonzales. e cu ochii numai dupa butoane, furtune, robinete. inginer il fac.
iar ioana se ia dupa el. cand ies singura cu amandoi afara sunt plina de spume: alearga amandoi, fiecare in alta directie, se catara peste tot. orice face andrei, face si ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Inginer zici? Noi chiar avem un prieten care mereu cand suna prima intrebare e : Ce face injineru' ??

am inteles cu fetita respectiva...

aaa, si in apa e in elementul lui : se baga cu capu, "inoata" pe sub apa,ii pui dusul efectiv pe fata si el rade de nu mai poate ( si cu fetita avem un adevarat chin la spalatul pe cap, urla la orice picatura de apa pe fata), la mare a cazut imbracat in piscina ( si sotul s-a aruncat dupa el, sa-i vezi cum aratau amandoi dupa, cu apa siroind din haine, sotul mai avea si portofel si telefon in buzunare) si cate si mai cate. Test de rezistenta nu alta!!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eseea, dar stie sa iti arate cand vrea apa, de pilda? Sau daca vrea un obiect mai sus pe un raft, te ia de mana si te duce acolo?

Te intreb pt ca our best friend are 1 an si aproape 10 luni si in afara de "mama" si "tata" mai zice doar "pa" si, de 2-3 zile, "da". In schimb, e f expresiv nonverbal, il intrebi in magazin unde-s morcovii si ti-i arata, iti arata gestual ce vrea.

S-ar putea ca, din contra, la el prezenta fratelui (surorii) mai mari care vb bine sa fie un factor de inhibitie. Spun asta pt ca au mai patit-o niste prieteni si copilul abia pe la 2 ani si jumatate a inceput sa spuna mai multe. Si si-au dat seama tarziu de ce: credea mereu ca el nu poate pronunta bine ("nu poc, bebe mic!" le-a zis pe la 2 ani jumate), era cumva complexat de fratele mai mare turuitor.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acum va si eu, azi am avut o zi splendida, piticul meu a fost vesel cum nu l-am mai vazut de taaare mult timp...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Eseea s-ar putea sa nu vorbeasca pt ca e prea ocupat, si nu are timp de trancanit. si stie si el ca atunci cand face ceea ce ii e interzis (catarat, umblat la butoane), trebuie sa faca in liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Cu intarziere bag si eu cateva urari

LA MULTI ANI Anaan!!! Sa ramai exact asa cum esti: vesela, optimista, frumoasa

La multi ani si celor care si-au serbat ieri ziua onomastica!!! Numai bine va doresc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi mergem la gradinita si este din ce in ce mai bine. Inca mai plange, dar mai putin. Ieri de exemplu chiar daca plangea, cand a vazut-o pe educatoare si-a intins mainile la ea si a luat-o de gat. De obicei cand o vedea se intorcea cu spatele si ma strangea pe mine tare de gat, nu vroia sa mearga la ea, dar ieri singur a vrut la ea. M-am bucurat f tare.

Tusim un pic de tot. Am fost si la pediatru si a zis ca n-o sa scapam prea curand de tuse, daca mergem la gradinita, dar mi-a dat un tratament, ca sa nu facem complicatii.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anaan la multi ani!
Multumesc tuturor pentru urari si telefoane....
Essea am votat multa bafta...de fapt cred ca am dat cate 5 puncte tuturor celor ce-i "stiu"...daca am sarit pe careva...inseamna ca nu am vazut si va rog trageti-ma de "maneca"

all.
PS: vremea aceasta imi da un diconfort teribil...imi place caldura dar la timpul ei

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haha...vorbirea stikes again
La noi e asa: chiar si cuvantul ei preferat, care i-a stat pe buze nonstop de la 14 luni- si anume "goool"-cu referire la minge, acum nu-l mai zice. "Pa" in sensul de "apa" spune cand ne facem ca nu intelegem ce vrea, ca de obicei se protzapeste in fatza dulapului si arata cu mana spre apa. Intr-o vreme zicea "am-am" la caini, acum nu prea le mai zice. Mama/tata- no way. Ca doar suntem mereu acolo, la ce bun sa ne strige? Deci practic inteligibil nu prea zice nimic in afara de "pa"(apa). Dar baga fraze pe limba ei la modul foarte serios si ne priveste intrebator sa vada daca am inteles.
Nu-mi fac nicio grija de IQ-ul ei, de exemplu, fiindca intelege absolut tot. V-am zis ca eu nu i-am repetat niciodata didactic:"asta-i papa/ asta-i caca/ asta-i behehe"(mai mult, noi nu facem ca niciun animal, decat ca pisica si cainele, cand ii vedem; in rest nu i-am zis niciodata de "muuuu" sau alte cele:))) insa a prins din zbor si intelege frazele pe care i le zic gen:
"pune-ti ochelarii pe cap si du-te uita-te in oglinda"- va jur ca asta face, orice altceva ar face in clipa aia;
"urca-te in scaunel ca-ti pun Tom si Jerry" etc. Si toate le face fara sa fac niciun gest, nu-i arat ochelarii de soare (ea stie pe unde si-i pune:)), nu-i arat scaunul de masa, intelege doar din vorbe.
Eu cred ca Sophiphi e perfectionista si va incepe sa vorbeasca direct in fraze pompoase. Ce caca, ce baba?! :)))

Da... si pe noi ne uimeste Adela cat de bine intelege ce i se spune, de vorbit... cred ca vreo 20-30 de cuvinte clare, restul japoneza. Propozitii... spune unele pe care cu siguranta le-a invatat ca expresii si le aplica la locul potrivit, gen "ce faci",. "ce e asta", dar are si propozitii productie proprie, cum ar fi: "tata paa am-am" (imi explica de ta'su ca plecase sa plimbe cainele), "ana coc" (cadea papusa), "am-am mniam-mniam" (Toto mananca). Mi se pare tare dragutza, nu m-as grabi sa imi spuna de acum poezii...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput