Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

delphin, ti-am dat PM. mi se blocheaza pc-ul cand incerc sa postez pe dc ...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Delphin... inteleg ca ti-a raspuns Ariel in privat, deci nu mai are rost s-o iau de la capat si eu... imi pare rau ca te-ai suparat, nu s-a nimerit nimeni in zona, se intampla sa nu intre nimeni p-aici cu orele, nu cred ca ai observat.Multe dintre noi se intampla sa scriem cate ceva si sa nu ni se raspunda, n-o luam personal si nu are rost sa ne suparam..eu cand intru (mai ales de la munca, ultimul mesaj acolo l-am scris) nu stiu cum sa fac sa scriu mai repede si din amintiri sa nu ma prinda careva, si cel mai des, timpul este foarte limitat, cum banuiesc ca este si la tine. Ma duc sa ma uit la pozele voastre pe FB!
Edit: am vazut o poza cu 2 baieti mari, sa-ti traiasca!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Hai sa-ti dau o cafea frate!!! multa!!!!, un ceai ca am vazut ca iesi a fost cautat[ceai], un croasant , o maslina tottottottottotot.

am un mare big hug ptt voi.
eu tocmai am mincat 2 banade de-ale copchilului, ma rupe cind se trezesteacu mai basculez o para si mai vad ce se mai intampla pe aici.
noi am fost aseara in parc(IOR normalmente)si fiindca a avut pe fulger MC Quin(mic mic) in buzunarulde la hanorac L-A pierdut, jale mare pe el cind a constatat ca in buzunar nu era decat Sally. as ca daca gasiti azi in IOR (oriunde ca am fo peste tot) pe mc quinu lu' baiatu(biuciucelu singul) va rog catati-ma ofer recompensa un meci
sovi, nustiu care e sfatul cu tamaia si achiasma dar merg la biserica si am pus chiar si un acatist pt socrela si pt noi separat.
Delphin ce supiza ce faceti cum e din nou acasa , nu dai cu anii pe aici si cind dai noi nu suntem si vb
Nicoleta as pleca din rahatul asta in 2 ore(atat imi ia sa fac bagajili) daca as gasi o usa deschisa.( cu orice risc). ( bineinteles usa trebuie sa fie maremare la cite kile am pus io ppe mine)

Stela mmmmmmmmmh , minunat

constat o lipsa a zozelei( nci la RDS nu raspunde)HEEEEEEELOU zi ceva de neagra si de blond.
mai constat sinuinteleg lipsa Clanului MiMoNiCeSc

sunteti multe care imi lipsiti si va intreb cind ne vedem???cu sau fara cupiii???

aaaaaaaaa cel mai important in mai plec in vacanta in frumoasa grecie (fara anei) dar va fi frumos.sper sa am serviciu din IAnuarie in colo ca aici e bazabanii pusi deoparte ramin pt urgente .........neprevazuturi doamne feri, cum zice ardeleanu

va pup si va dorescwe minunat
noi planificam o drumetie in parcul lui piedone la saltele, ceva amatori????asta daca nu-mi vine cheful de gatit si pleaca doar baietii.
si sunt cu ochii pe voi din acelasi butoi
JIANINA , mami lui Anei Biuciucel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

acum s-a trezit mia cerut lapte si m-a chematla el ....... DE CE?! sa-mi arate ca "am putza male , male" si eu trebuie sa ma distrez si sa-l pun sa faca pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai intai,

Craca nou-nouta!

Mergi la inceput