Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (460)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou gagicute!
Sunt franta!! Ce concediu frate e asta? Azi nu am stat o clipa...sunt dusa...stiu...dar maine si in we vreau sa stau . Mi-am inceput ziua cu o prajitura, pe care am facut-o, nu am mancat-o asta dupa ce am dus copilu' mare la gradi. Apoi m-am apucat sa spal faianta si mobila in bucatarie, apoi in baie, apoi aspirat, sters praf si mopuiala si apoi snitele la copii, piure si o mancarica pt. no astia mari...am mancat pe rupte si gata sunt varzica

Valen, eu la Vlad eram dusa rau, cu cartea langa mine...asa e la primul copil...la Stef nu am mai avut nici un stres! il tratez ca pe Vlad iar ei se descurca de minune singurei, imi vine sa-i pap!

Simo Ma gandesc mereu la voi!

La multi ani sarbatoritelor! Mihutza si Giani, sa fiti sanatoase!

Ramo, imi pare rau ca esti necajita cu soacra...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau...

Kya, mi-e dor de Zanuca

Sovicule, bine ca ai scapat cu bine si esti intreaga Si de tine mi-e tareeeee dor!

Mimo, te-am sunat o data si nu mi-ai raspuns :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Mihutza si Giani!
Sa fiti sanatoase fericite si implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ramo poate i-ar trebui soacrei o scuturare serioasa (nu fizica!) care s-o aduca la realitate. Poate ar trebui mentionat ca-si va pierde piciorul in viitor caci acea rana nu va trece cu astfel de glicemii.
Din pacate am si eu un specimen in familie care nu a acceptat insulina decat foarte, foarte tarziu cand deja erau afectati si ochii si rinichii. Si chiar si asa nu-si face dozele asa cum ar trebui. Deci, ma tem ca daca ea nu vrea si nu acorda acestei boli atentia cuvenita, chiar nu aveti ce sa faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

remallis, eu am folosit pt stimularea lactatiei Galactogil si ceai din seminte de marar. Eu am avut mari probleme cu alaptarea lui Teo, din cauza tratamentului pe care l-am folosit pt scaderea prolactinei ca sa raman gravida, care mai apoi a afectat productia de lapte ...in fine, am reusit cu chiu cu vai sa alaptez pana la 4 luni si 12 zile, cu toate ca la Alex am alaptat la san pana la 8 luni, apoi m-am muls si i-am dat lapte de la mine pana la 2 ani si 2 luni...
in fine, sa revin. dintre toate zemurile incercate, toate pompele si chinurile mele, am observat clar efectul pozitiv al galactogilului, iar combinat cu ceai de seminte marar, chiar este wooow.

vali, eu la alex eram mai "dupa program" si tabieturi, caci asa imi impunea ea. la teo, am fost muuuuult mai relaxata, in ceea ce priveste dormitul, mancatul, caci asa este el. la alex era un adevarat circ cu masa, la teo e o placere. la alex imi doream sa vina dimineata la mine in pat sa se cuibareasca la pieptul meu, ea nu suferea pe nimeni langa ea in pat. teo in schimb, este tare lipicios si mamos. dar alex este acum lipicioasa si pupacioasa

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va multumesc pentru primirea placuta.Despre ptica ce va pot spune,e un titirez de copil,acum avem ceva probleme cu o urticare,doctori,am fost si la oftalmolog era suspecta de un posibil strabism(maicamea asta),e tare nerabdatoare sa mearga la gradinita,vrea mai toata zua afara(off topic)as pune poze cu pitica dar nu stiu unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
v-am citit si eu, dar nu am putere de scrisorica, vreau numai sa-i urez,chiar si cu intraziere
La multi ani mihutzule, tot ce-ti doresti sa ai parte!!!!si sa vii mai des pe crengutza
la multi ani si pentru Giani!!!

Alina pozele le incarci pe unul dintre site -urile astea:webshots,flickr, picassa...cred ca mai sunt dar nu-mi amintesc la ora asta, si pui linkul aici, daca nu ai inteles, iti explicam pas cu pas....vezi ca trebuei sa scrii mai des sa ne prinzi din urma

Simo si eu ma gandesc mereu al voi, de fapt mai mult la micul Siluan,ma rog in gand la Dumnezeu sa treaca mai repede si bine peste hopul asta al vietii lui

va las, plec la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Va multumesc mult de urarile frumoase!

Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza!!!
sunt zombi dar nimic nu ma impedica sa trec pe la casa voastra.
deci : si mmmmmulta liniste in suflete (un emot. cu o prajitura ca e viata prea amara}
va pup si :

La multi ani, sanatate , fericire si dorinte implinite Mihutza si Giani( eu mereu in intarziere i Mihutza in loc de scuze iti trimit asta
Luny sunt bine , sau cel putin asa incerc sa par. sarumina de intrebare
Olga uelccambec ,

Naty, nu ma intelegeti gresit nu kie rusine sa ma intalnesc cu voi , mi-e rusne sa va contactez pt ca e posibil sa aveti treaba si eu sa vreau sa ma intalnesc ( intreaba ZOZE). in plus eu sunt mereu in lipsa de timp , mereu ma grabesc nu opresc nici sa maninc.
de altfel merg la 2 sapt spre brasov . a fost la bacau anul acesta de 4 ori. strabat tara in lung si-n lat .... inteleegi tu. Pe de alta parte nu intotdeauna am eu dispozitie sa ma intalnesc cu cineva , deci raman o ciufuta mai ales acum cind am fff ,mari probleme( sot cu conjunctivita, o soacra cu cancer, eu cu contract inca determinat pina in dec, nu stiu ce va fi , o mama care se catara prin copaaci sa culeaga fructe sa faca nepotului dulcetzuri si cade drept in noada cu...ului, ...... mai vreti..), na ca m-am plins

Noi suntem in fiece seara in parc IOR , dar acum e noapte si nu vedem pe nimeni. in we ne facem veacul deasemeni in IOR sau imprejurimi

va pup si aveti mare grija de voi.
eu plec la scarbici , dupa ce duc cupilu la cresa si apoi ma bucur de un we frumos sper , fara vesti proaste.
nu am reusit sa trimit poze dar o sa am grija sa va anunt
salutare tuturor si celor noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Imi face si mie cineva un ceai cald cu lamaie si miere? ma doale in gat :(

L-am dus pe Lulutz la gradi- asa ii zicea Stefu cand er amai mic si acum astept sa se trezesca si pitic sa plec la plimbarica cu el. I-am dat liber bonei azi...treaba nu mai am, slava domnului...relax...

Remaliss, si eu am luat Galactogil, mie mi-a facut suuuper bine. Cand am ajuns acasa cu Stefu, dupa 3 zile, inca nu-mi venise lapticul si am baut doua cani cu galactogil si in cateva ore eram "beton"

Doamne, am visat intr-o seara ca alaptam si imi curgeau sanii si aveam mult lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pentru toata lumea!
janino, fata, pai cand merg in IOR seara, o sa-ti las mesaj pe mess!.. imi pare tare rau de necazuri...
si eu sunt intr-o mare depresie, din pacate... nu stiu cum ies..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput