bb vine cand vrea el, nu noi

bb vine cand vrea el, nu noi | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Fetelor, dupa cum unele din voi stiti am stat si eu destul de mult pe aici si am invatat multre de la voi.Am facut stimulare cu closty trei luni cu 2 pastile plus una inainte cu o pastila, chinuie-te cu luat temperatura, fain ziua aia si aia ca e momentul si asa mai departe.Eram atat de stresata....Graficele de temperatura aratau mai rau cand luam closty decat inainte si chiar dupa prima luna cand n-am mai luat iar aratau mai bine.Am fost la dr. ca sa-mi prinda ovulatia, mi-a zis:azi da-i drumul ca sigur pride bb.Nimic nici luna aia.....Am fost atat de dazamagita, ca eram sigura ca n-o sa mai prinda niciodata bb daca am facut-o chiar cand a trebuit....Mai ales ca graficele de la fertility friend sau cum ii spune spuneau ca nu a fost detectata ovulatia.Asa ca mi-am luat gandul de la bb, am zis eu ca daca va vrea d-zeu bine, daca nu, asta e , ca degeaba ma agit eu ca tot n-o sa fie.Prin urmare luna asta n-am mai tinut cont de nimic.Nici macar temperatura, nici numarat zile, nimic, am facut sex cand am avut chef fara nici un calcul, fara stres si asa mai departe, convinsa ca oricum nu se va intampla nimic, ba chiar luna trecuta am dat si caruciorul de la primul copil convinsa ca-l tin degeaba.Si surpriza-surprizelor, am ramas insarcinata tocmai acum.Inca nu-mi vine sa cred nici mie, dar asa e.Deci fetelor, lasa-ti stresul la o parte ca nu va face bine,rugati-va la D-zeu(eu am dat si acatiste pentru asta , nu-mi e rusine sa spun)si uite ca e bine.Va doresc la toate mult succes, si daca mai aveti intrebari cu placere, dar intru mai greu pe net, sa aveti un pic rabdare.Va pup pe toate si sper sa treceti cat mai repede la mamici de.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cand am vazut titlul ma gandeam ca o sa citesc de vreo problema.
Felicitari si sarcina usoara!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo!!! Felicitari si o sarcina usoara si un bebe sanatos si fericit!!
Si eu am patit la fel. Cind am pierdut orice speranta si incepusem tratamentul pt FIV (faceam injectiile de supresie deja) m-am trezit ca eram insarcinata. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Din pacate l-am pierdut la 7 sapt. dar asta m-a invatat ca SE POATE!!!
Nu mai imi pierd speranta acum, si nici voi, toate fetele, sa nu va pierdeti speranta. Doar incercati sa ve relaxati si deconectati... stiu ca e usor de spus si greu de facut. Eu una ma stradui!!
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ei bravo, ce surpriza spre sfarsitul mesajului (nu ma gandeam ca se termina asa)!!! Esti o fericita! Ai grija de tine si de bebe si sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos si frumos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Felicitari si o sarcina cat se poate de usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari si sanatate maxima!
Asa mesaje sa tot citesti...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ei da si eu sunt convinsa de asta - relaxarea este solutia. Dar eu nu pot! Pana nu pun eu putin limba pe Maybe baby si pana nu-mi iau si temp nu ma simt bine.

Felicitari si-ti doresc o sarcina fara greturi si un bb sanatos si frumos!

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

felicitari, bravo, sa ai grija de.. voi

da' zi-ne mai precis cum fu... ai luat 3 luni clostilbegyt si p'orma pauza.. buuuuuuuun! s-a prins in prima luna de dupa? auzisem ca in urmatoarele 2-3 luni dupa stimulare sansele sunt chiar mai mari..

pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

felicitari!! sa ai grija de bebe si de tine. si eu am citit ca clomiphenul ramine in organism 3 luni dupa ce intrerupi tratamentul. nu cred ca le-ai luat degeaba, uite ca a ajutat.

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte..
Am luat Closty 2 pastile odata (in loc de una dimineata si una seara) si mi-a intarziat 4 zile ciclu...In mod normal imi vine la fix..chiar si in prima luna de closty cand am luat doar o pastila ..Testele de sarcina sunt ------------------!!! Ce credeti??? si , scuze FELICITARI Crangutalil ...sarcina usoara si BB frumos,sanatos si destept...

Mergi la inceput