bb vine cand vrea el, nu noi
Raspunsuri - Pagina 2
Gabela spune:
Bravooooo!!!!! Numai eu, ca tu n-ai voie! Se pare ca ai pile la Mosu' de a venit asa devreme la tine, noi restul asteptam la rand!
Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si la final un bebe asa cum ti-l doresti tu!!!
Si ai grija sa fii o frumusica!
Gabela
Lorelai spune:
iubitoiu, poate e cu ochisori!! iti tinem pumnii. in ce priveste pastilele, si eu tot pe amindoua odata le-am luat. dar asa a zis doctorul. tie ti-a zis sa le iei una dimineata si una seara sau asa te-ai gindit tu?
lorelai
quote:
Originally posted by iubitoiu
Ma bag si eu ca musca-n lapte..
Am luat Closty 2 pastile odata (in loc de una dimineata si una seara) si mi-a intarziat 4 zile ciclu...In mod normal imi vine la fix..chiar si in prima luna de closty cand am luat doar o pastila ..Testele de sarcina sunt ------------------!!! Ce credeti??? si , scuze FELICITARI Crangutalil ...sarcina usoara si BB frumos,sanatos si destept...
florypop spune:
Felicitari si ai grija de tine.
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Multa bafta si sa fii zambitoare tot timpul ....:)
mitub spune:
Felicitari, proaspata !!!
Sarcina usoara si sa va dea Dumnezeu un copil sanatos, mancacios si care sa doarma noaptea!
Numai ganduri bune, si sa nu te stresezi nici de-acum inainte iti ureaza
Boga
iubitoiu spune:
Lorelai,
In legatura cu clostybegit, 2/zi, dr meu m-a certat ca le-am luat pe amandoua odata..cica se ia una dim si alta seara..Intre timp mi-a venit problema..sper luna ce vine sa fie cu ochisori..mai ales ca am inceput si tratamentul Liviei..
Lorelai spune:
mie mi-a spus exact pe invers, adica sa le iau pe amindoua odata, nu conteaza cind (adica dimineata sau seara). am sa il intreb de ce asa si nu una dimineata si una seara, luna viitoare, daca mai e nevoie. azi sint in ziua 28 dar nu am nici un fel de simptome. mai stau 2-3 zile si apoi fac un test. oricum, iau si progesteron si asta poate sa lungeasca faza luteala asa ca nu ma agit inca.
lorelai
crangutalil spune:
Revin cu precizarile pe care mi le-ati cerut, dar inainte de asta vreau sa va multumesc pentru toate urarile de bine, si sper ca si voi ve-ti reusi sa lasati stresul deoparte si o sa vedeti ca o sa fie bine.Deci,eram in a doua luna de pauza de closty, prima luna de dupa am vazut ca deja graficul arata mai bine ca atunci decat cand nu luam pastile, iar a doua luna nici n-am mai urmarit nimic, nici temperatura, v-am spus, absolut nimic.Eram convinsa ca nu va prinde nimic, asa ca nici cand mi-a intarziat cateva zile si tot nu banuiam , desi mie imi venea chiar mai devreme cu cateva zile.Doar dupa 5 zile am intrat la idei si am facut testul.Acum sunt la 2 saptamani de intarziere.Deci eu cred ca daca D-zeu vrea , se poate, si mai ales depinde si de noi sa nu mai fim asa stresate si sa ne gandim numai la asta,cu stat cu picioarele pe pereti dupa, stresati si bietii soti cu hai acum ca acu trebuie, acu nu, si-asa mai departe.Va urez oricum succes si sa auzim numai de bine.Va pup.mI-AM ADUS AMINTE:pastilele le-am luat una dimineata si una seara, dar le-am luat si pe amandoua odata o luna.
Irinusha spune:
Sa stii ca ai dreptate Crangutalil!
Asa a fost si la mine. Am incercat - e adevarat ca nu prea mult, doar asa cam 5 luni - si nimic ... chiar am fost o data la ginecoloaga cand tocmai aveam ovulatie si m-a trimis acasa sa fac bebe ... ne-am iubit ca nebunii si ... nimic. Si in restul lunilor eram foarte activi in timpul ovulatiei (noi ne aparam cu metoda calendarului, deci stiam cand si cum) ... si tot asa: nimic.
Asa ca am plecat in concediu in Romania, cu gandul sa ne simtim bine alaturi de prieteni ... si sa fiu sincera nici nu prea am avut timp de "iubarit" ... dar uite ca chiar atunci s-a prins! Si nici macar nu inteleg cum tocmai atunci, cand nu prea am fost activi, iar in celelalte luni nu a mers ...
Asa ca fetelor, incercati sa nu intrati in panica, lasati totul pe mana soartei ... si bebele o sa vina cand vrea el! Succes!
O zi minunata si copii sanatosi! :)