Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Cu scuzele de rigoare ca nu am intrat ieri, urez astazi LA MULTI ANI tuturor celor care si-au serbat ziua numelui. Sanatate si tot ce va doriti!

Eu nu stiu ce am, dar de cateva zile as dormi continuu. Dorm ziua de cate doua ori, odata cu Mara, seara ma culc devreme...Parca am 8 luni. In seara asta o sa stau mai mult, am vazut ca au aparut multe poze pe contul comun de cand nu am mai intrat eu, abia astept sa le vad.
Trebuie sa ma si laud, ca fata mea zice de ieri MAMA (si o zice foarte des , iar azi am descoperit ca stie sa faca PAAA. Da din manuta si zice A, A! Asta m-a bucurat foarte mult, pentru ca pana acum aveam impresia ca nu prea stie sa imite.
Ma bucur ca ati deschis subiectul cu igiena orala la bebelusi, o sa tin minte de pasta aceea de dinti pentru cand o sa avem ceva dintisori. Eu, sincer, i-am mai dat cu lingurita mea, sau am gustat eu cu a ei. Poate e gresit, dar eu cred ca oricum intra in contact cu bacterii din gura mea, la cum sta tot timpul lipita de mine. In schimb, chiar am de gand sa o spal pe dinti si sa o invat sa se spele si ea, de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns si care ne-au votat. Acum am vazut si eu pozele fetelor inscrise in concurs si am ramas uimita cat de frumoase sunt. Super! V-am votat.
Daria e mai bine cu burtica; s-a rezolvat problema. Pana acum nu a fost deloc bolnava si acum i-am dat doar orez si morcovi fierti pentru reglarea scanelor. Am incercat cu Smecta dar a simtit gustul si nu a vrut sa-l bea.
Ma innebuneste cu premergatorul ca am pus-o de doua ori in el si acum tot mai vrea. E foarte fericita ca se deplaseaza singura. S-a ridicat singura in fundulet si apoi in picioare in patut dar acum am lasat salteaua mai jos si nu se mai poate ridica.Asa ca acum ravneste la premergator.
Avem insa o problema de cand s-a nascut. Nu bea apa deloc, ceai deloc... doar lapte de mine. Asta e tot ce vrea. Ati mai patit vreuna asa ceva?

Freedelia, atatea stie copilul tau la sapte ani? Am ramas masca. A invatat la gradi sau voi l-ati invatat?

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Pe principiul mai bine mai traziu decat niciodata, spun si eu cu intarziere

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SI-AU SERBAT ONOMASTICA IERI SI DE ASEMENEA LA MULTE LUNITE SI IEPURSILOR NAZDRAVANI SARBATORITI IN ULTIMELE 2 ZILE SI ASTAZI!

Alina felicitari pt Asteropi tropaila, am spus eu ca este una dintre fruntasele iepurimii

Erina eu am schimbat pozitia patului pt a crea spatiu de joaca si degeaba, plus ca si in pat cu mine la fel se manifesta, se scoala de la 4 pana la 8 ori pe noapte inca mai sper sa ii treaca ...

Ami eu i-am dat suc de rodie lui Ianis, pe langa altele, contine si fier, de care noi avem nevoie, si mai, nu radeam de mamaliguta, ci doar era o autoironie pt ca eu i-am dat destul de des, dar daca zici ca are si Fe, il insor cu mamaliga-n buzunar

as mai fi stat la povesti, dar sunt f obosita in ultimele zile ... azi a fost o zi mare, am reusit sa dorm la pranz cu Ianis rezultatul a fost urmatorul, el a dormit 2 ore si jumatate, ca niciodata, iar eu de la atata somn am o durere de cap groaznica cred ca n-am mai dormit asa mult la pranz de cand eram la gradinita

pun repede si meniul si fug in patuc:

dimi:
- banana cu iaurt si cereale
- banana, suc rodie si cereale
- mar, para, grapefruit si biscuiti

pranz:
- salau, paste, sos de rosii si supa crema de conopida
- galbenus, branzica, putin unt si un pic de smantana, mamaliguta
- piure de cartof facut cu unt si laptic, iaurt si carne de pui

seara:
- papanasi
- portocala, branzica si biscuiti
- iaurt cu cereale

somnic pufos, voua, ca eu singur n-am parte ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

acum am citit ce fata mare ai Sanzi, deja spune MA-MA, felicitari, emotionant moment, si PA, bravo Mara

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Andra, . Ai fost tare cu somnul de dupa amiaza, ca la gradinita. Eu as putea sa adorm si de 5 ori, rade sotul meu de mine, zice ca am vreun buton ascuns pe care apas si adorm instantaneu.
Legat de orientarea patului, Mara doarme cu mine si am incercat toate orientarile posibile in pat: la un capat, la celalalt, am dormit si curmezis, sa fie cu capul spre nord, cum citisem undeva, tot se trezeste la 2-3 ore. La noi nu functioneaza.
Ema, nici Mara nu (mai) bea apa sau ceai, pentru ca nu mai accepta biberonul. Asta de vreo luna. Apa ii mai dau din ceasca atat cat poate sa bea. Maxim 2-3 inghitituri, ca inca nu stie bine cum se face. Dar stai linistita, laptele matern tine foarte bine de sete, mai ales cel de la inceputul suptului, care e foarte apos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor seara buna!

nu mai apuc sa intru deloc sa citesc in timpul zilei, nebunie mare pe la servici zilele astea. mi-am facut un ceai si am un pic de timp de forum. ne-am procopsit si eu si Cristi cu o indigestie, aseara am mancat o supa din aia ce o cumparasem in cutie de carton, azi amandoi cu senzatie de voma, durere de burta. noroc ca Robin nu a manifestat niciun simptom desi l-am alaptat azi dimineata.

am citit de Mara ce fetita harnica si eu toooot astept sa aud ma-ma, am auzit o singura data la 6 luni si de atunci numai ta-ta
Nafi cum mai esti, merg Kegel-urile? aici dupa nastrea naturala mi-a dat doctorul trimitere si am facut 9 sedinte de recuperare pelviana, cu Kegel-uri in toate pozitiile posibile si impo sible...
Vladi super idee sa petreci cateva zile cu Vladimir, sa ne povestesti cum a fost cand ai timp.

Roxana, am gasit niste UGG-si mov, dau vina pe tine pt virus :)))) ma calculez cand sa ii comand...

Irene, mortala Diana, iar tati normal e topit dupa ea.

Child cum mai merge cu inotul? ma bate si pe mine gandul dar Cristi nu prea e de acord zice ca pun astia aici prea mult clor...

sa zic acuma de Robin: plange in fiecare dimineata cand il las la cresa, stiu ca mi-e mai greu mie decat lui (prespun ca dupa ce plec se ia cu joaca si cu ceilalti copii). A invatat sa se aseze in fundulet din 4 labe si invers. Nu are inca nici un dinte. Tuseste mai mereu si mucii sunt la ordinea zilei. In ultima saptamana s-a trezit numai de 2_3 ori pe noapte, sper sa il tina tot asa.
Aspecte pozitive cu cresa: a mai invatat sa se joace singur pe covoras, chiar daca pt 5 min macar apuc sa ma spal. Se culca singur si seara si si de dupa-masa.

va pup pe toate si o noapte linistita!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sanzi felicitari pt ma-ma :)

mihaela uite cam asa e si la silvana
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Altele#

ina ai grija de unde comanzi! eventual baga hostul si rezolva ip.ul! eu asa am facut , oricum astia de unde am comandat sunt distribuitori oficiali ugg si sunt chiar in uk

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Roxano m-ai spart: "baga hostul si rezolva IP-ul"???? da crezi ca eu in afara de a da drumul la calculator si de a deschide o pagina de net mai stiu ceva?

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Ina, multumesc. Si ea a zis la inceput tata. Oricum, habar n-are ce zice, dar eu ma bucur oricum. Te cred ca e tare greu sa il lasi plangand la cresa, dar uite ca apar si rezultatele colectivitatii: deja invata sa se joace si sa adoarma singur! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Freedelia, in ce fel de clasa e John? Banuiesc ca invata in limba engleza, nu?
Stii, si eu imi faceam griji pentru Jo, ca nu prea are teme, ca nu fac indeajuns de mult la scoala, blabla, insa am tot pierdut din vedere, ca e atat de mica! Sincer, mai faceam si comparatie cu sistemul din Romania si cum se face acolo carte si ma gandeam ca ea chiar poate mai mult de atat. In Anglia se face carte mai mult in joaca, si copii prind mult mai repede si cu mai multa placere asa. Ea e anul 3, si la nici 8 ani stie toata tabla inmultirii, de exemplu. E prea mult totusi..
Si ea e mereu cu cartile dupa ea, ma bucur sa aud ca si John e asa. E un atu excelent pentru ei. Pe ea o pasioneaza mai mult arta, stiinta, perioada preistorica, geografia. Ma si sperii cand ma gandesc la ce nivel eram eu la varsta ei :| Eu nici in ziua de azi nu stiu toate capitalele lumii..
E fan absolut Harry Potter, a ajuns la "HP and the order of Phoenix". Ce fain era daca stateati mai aproape, ar fi avut si ea cu cine sa discute pe tema asta :)
Eu zic ca un copil are anumite inclinatii. Daca va excela foarte mult intr-un domeniu, e foarte posibil sa aiba mai mult de recuperat la un altul. Sunt convinsa ca o sa-i poti deschide apetitul si pentru ce nu i se pare prea interesant. In joaca, totul e mai usor pentru ei.
Felicitari, mi se pare un baietel foarte, foarte istet :) E impresionanta si pasiunea lui pentru WW2

Va las, sa nu-mi simtiti lipsa, :D ca o sa dau si mai rar pe aici, insa sper sa va citesc, ca de obicei
O seara si o noapte buna

Mergi la inceput