Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
carmickey spune:
buna dim...dam si noi o
la multe lunite sarbatoritilor de azi
noi am fost in vizite la mihai si mihaele...am o gramada de cunostinte cu numele asta,am frate,var,cumnat,nas....i-a adunat ne-am intors tarziu ac.motiv care nu am facut baita,in sase luni este prima seara cand nu am facut baita,dar am venit cu adelina dormind.
dayanara nici eu nu reusesc sa tai unghiutele drepte,si chiar imi pare rau ca raman colturi,si stau mai tot timpul cu forfecuta in mana...cum ma zgarie putin iau forfecuta si tai..:)
irene26 ai o scumpete o frumoasa...ce imi place cat de cumintica este ea acolo la cumparaturi,cred ca va plange cat de curand cand ai sa o dai jos din carutul de cumparaturi...atunci sa vezi....
bluekidoo felicitari pentru iepuras....
vladi concediu placut....sa te odihnesti bine,meriti acest concediu....
o zi buna va urez si la toate fetele
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
ami_84 spune:
Roxana am uitat sa iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns la intrebarea de ieri, cea legat de tiroida.
Irina (8 martie 2010)
Lindal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 lindal cum te descurci cu dermatita lui Matei? e totul sub control acum? |
Multumesc de intrebare, din pacate nu am rezolvat nimic, dimpotriva, am agravat.
In primele zile de tratament s-a ameliorat f.bine, disparuse roseata de la piciorus, se facuse neted si finut, drept pt care am continuat pana la sfarsit (1sapt de 2x/zi). Insa mergand asa din inertie inainte nu mi-am dat seama ca tocmai de la acel unguent i se agravau petele de pe corp pana a facut alergie tocmai la medicament! S-a umplut de bubite pana dupa urechi, iar la picioruse s-a inrosit la amandoua. In paralel l-am dat si cu crema hidratanta speciala, cu toate ca pielea era rosie, iritata. Aseara am zis hai sa fac un experiment si sa nu-l mai dau daca e rosu. In consecinta dimineata l-am gasit cu cruste galbene la piciorus, exact cum era inainte de inceperea tratamentului (dar in plus are si pe corp multe pete rosii, plus bubitele de la alergie!).
Acum mergem iarasi la dr. insa sunt sceptica. Nu vreau sa-i mai dau alte medicamente, alte chimicale si sa tot experimentez pe pielea lui. Am citit ca sunt copii care fac alergie la ORICE medicament, sau la vaccinuri (Slava Domnului ca nu i-am facut!) Cred ca voi incerca ceva naturist / homeopat.
Erina spune:
Buna!
Am intrat sa oferim un suc natural si ceva biscuiti cu orez iepurasilor dulci. Astazi implineste David 8 luni!
El e bine, doar ca s-a iritat un pic pentru ca tati nu i-a mai pus pijamaua aseara (eu eram la aquagym) a dormit cu body si ciorapi si cum a facut mult pipi peste noapte si a stat lipit pampersul-voila rezultat.
A inceput sa se ridice in picoruse spijinit de premergator si jucarii mai inalte. In rest cu aceeasi zimbet luminos in ochi. Adoratul mamei.
Vladi, relaxare placuta la Paris. Vladimir va fi foarte fericit ca va fi doar cu tine. Sa aveti pofta la sushi. Mi-am notat in memorie adresa ta.
Roxana, ei o pereche de blugi din aia mi-ar trebui si mie. Erau in Japonia-cred ca marcile erau americane ca pe la noi nu am auzit (inafara de Misssisty) care faceau toate treburile astea. Costau numai vreo 150 de euro perechea
Sa aveti o saptamina minunata.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
erina miss sixty sunt superbi
si la salsa sunt in jur de 150, dar au si la 70 depinde de model
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lindal
Multumesc de intrebare, din pacate nu am rezolvat nimic, dimpotriva, am agravat. In primele zile de tratament s-a ameliorat f.bine, disparuse roseata de la piciorus, se facuse neted si finut, drept pt care am continuat pana la sfarsit (1sapt de 2x/zi). Insa mergand asa din inertie inainte nu mi-am dat seama ca tocmai de la acel unguent i se agravau petele de pe corp pana a facut alergie tocmai la medicament! S-a umplut de bubite pana dupa urechi, iar la picioruse s-a inrosit la amandoua. In paralel l-am dat si cu crema hidratanta speciala, cu toate ca pielea era rosie, iritata. Aseara am zis hai sa fac un experiment si sa nu-l mai dau daca e rosu. In consecinta dimineata l-am gasit cu cruste galbene la piciorus, exact cum era inainte de inceperea tratamentului (dar in plus are si pe corp multe pete rosii, plus bubitele de la alergie!). Acum mergem iarasi la dr. insa sunt sceptica. Nu vreau sa-i mai dau alte medicamente, alte chimicale si sa tot experimentez pe pielea lui. Am citit ca sunt copii care fac alergie la ORICE medicament, sau la vaccinuri (Slava Domnului ca nu i-am facut!) Cred ca voi incerca ceva naturist / homeopat. |
Lindal,parca aveti acolo la voi o clinica dermatologica buna. Asa imi pare de rau sa aud despre Matei. Daca e intradevar atopie il si maninca tare...
Si David e super sensibil la piele. S-a nascut cu eritem alergic si deja ca si colorit seamana mai mult cu tati la sesnsibilitate m-a mostenoit pe mine.
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Bumbitza spune:
Neata fete! Ilinca e la a doua runda de somn si eu n-am chef de facut nimic...as sta asa sa frec duda, sau dupa caz, sa ma uit in gol
Am dovedit 3 kinder pingui pana la ora asta, noroc ca nu mai am ca le haleam si pe alea..nu stiu ce m-a apucat.
Merci de raspuns ref la mango si kaki, mango i-am dat fetei cu mar azi si am gustat din kaki dar nu ma incanta, seamana cu avocado parca la gust numai ca nu-i asa cremos.
Tre sa ma duc sa-i fac fetei piureul dar mi-e mult prea leneeeeeee...cred ca de la vremea asta Si am o gramada treaba, e vraiste pe aici
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Erina spune:
Lindal, cremele d pe baza de lanolina sunt bune. O sa intreb pe o mamica de l grupul Dariei cum trateaza dermatita atopica in Japonia. Acolo e ceva foarte raspindit din cauza uniditatii.
Mamicile cu bebelusi agitati noaptea, eu as schimba pozitia patutului (chiar daca nu credeti in feng shui si chestii din astea)...merita incercat!
dayanara spune:
bumbita ei nu percep gustul ca noi, kaki e foarte caloric si are multe vitamine in caz ca te intereseaza asta, spun asa, ca pe mine nu ma priveste continutul de vitamine sau minerale din mancare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
kossir spune:
'Neata,
Sunt la a doua cafea (proastaaaaa) si fiemea la al doilea somn . S-a trezit la 6.45 si ieri la fel. Si-o schimba programul? Macar noaptea sa doarma mai bine, ca eu oricum sunt matinala, nu ma deranjeaza ca se trezeste.
Bumbita eu tocmai i-am pregatit Sofiei un melange de kaki cu piersica (rea piersica) si nelipsita pruna. Si eu ii dau kaki acum, este vremea lui si e local. Mi se pare ok, desi mie imi cam face gura punga daca nu e foarte, foarte bine copt. Dar, cum spunea si Roxana e foarte bogat in vitamine sa ai o zi mai buna.
Linda pupam superbaiatul sa treaca. E foarte delicat cu pielicica lor. Dermatologia in general mie mi se pare cam ghicitoare fara raspuns, dar asta e, macar sa amelioram, sa facem sa ne fie comod.
Vladi nu stiu daca mai citesti, dar drum bun si profitati cat se poate de zilele in doi . Super idee si bine ca o poti pune in practica
Azi Sofia o sa manance o supica facuta alateieri si congelata cu pui si muuulte legume.
Dupa masa vreau sa fac o budincuta.
Fetele idei va rog: eu fac budincute cu baza gris cu lapte, apoi ou si dupa caz, mar, branzica sau simpla. Problema la cea simpla sau cu branzica e ca nu am folosit inca zahar, iar fiemea neindulcit nu mananca nimica. Eu si in iaurt tb sa pun biscuitei, ceva sa-l indulcesc. Supica cu cartof dulce sau dovleac, ceva
Va pupic. O zi buna