Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

si.. ne laudam cu al doilea dinte azi dimineata a spart un dinte iar acum al doilea

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Intru si eu la spartul targului sa va urez
LA MULTI ANI!! de sarbatoarea numelui, tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gabi si Gabriele, mari si mici, surori, frati,

MULTUMIM pentru urarile voastre, ati fost foarte dragute ca de obicei, de fiecare data astept cu nerabdare sa va citesc, stiu ca aici am cele mai calde cuvinte, apropiate sufletului meu
Maine o sa-i arat lui Mihai ce ati scris, este foarte sensibil, sigur va aprecia, chiar daca se da el mare si tare si nu MAI recunoaste ce tare il impresioneaza chestiile astea. Dar il tradeaza vocea voalata si ochii umezi
Azi cel mai tare s-a distrat Sofia. A facut un chef cu batut din palme, dansat din buric si dat plete pe spate, de deabia o adormii ca era toata numai o scanteie
Va multumim mult si pentru comentariile la poze
Mihai era machiat in ambele situatii de Halloween, la scoala, respectiv in vacanta la Agadir.

merg si eu la culcarica, o noate linistita si cat mai "dormita" va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- La Multi Ani tuturor celor care si-au serbat ieri ziua de nume!!! Am uitat ieri sa scriu... ma iertati va rog...

A reusit si John sa se imbolnaveasca pana la urma. Cred ca am scris ca eu si Jodie am fost bolnave saptamana trecuta, noi suntem mai bine, desi inca tusim amandoua, dar de ieri l-a lovit pe John . Jane tuseste si ea de vreo 2 zile, dar altceva nu are, n-a facut febra, ma gandesc ca i-am dat anticorpi prin lapte, ca la cat i-am tusit in fata saraca...

Cristina -- multumesc mult de poze. Am sa ii printez. El merge des in Germania, dar nu intelege o iota asa catre sa ii dau mura-n gura. Ultima data cand a mers, daca iti vine a crede, nu a fost in stare sa gaseasca Panadol .

Eu ma chinui mult cu John cu scoala. BIne ca nu e la scoala intr-o clasa cu inca 20 de copii ca se arunca invatatoarea pe fereastra. El e foarte avansat in unele materii insa ii lipsesc cunostinte de baza. De exemplu, el citeste acum, la nici 7 ani, Harry Potter (e deja la al treilea volum) si a citit multe carti de acelasi nivel. Stie tot despre al doilea Razboi Mondial, despre diverse culturi, despre planete, etc. DAR nu stie ce e ala substantiv, verb, etc, nu stie exact cand sa scrie cu litera mare, nu stie punctuatia, etc. Ei, din cauza asta este foarte greu sa invete, pentru ca aceste cunostinte care ii lipsesc sunt predate prin niste texte de 2-3 randuri, cu cuvinte simple, etc, care pe el in plictisesc si il enerveaza la maxim. Dar pe de alta parte, nu poti sari aceste cunostinte de baza... Asa ca tot experimentez diferite programe sa vedem poate e vreunul care il captiveaza...

Cam asta despre noi, in rest nimic nou...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor haideti la cafeluta!
vladi distractie placuta sa ai parte de vreme buna!
freedeliasi sotul meu pleaca maine in germania. eu i-am dat lista cu ce sa cumpere de la farmacie si i-am scos mura in gura direct prospectul sa il arate farmacistei...sper sa se descurce... si mie imi sunt de folos cele intrebate de tine ca vad ca acolo produsele hipp sunt cam la jumatate de pret fata de noi asa ca daca s-o descurca sper sa ia macar niste cereale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Va servesc si eu cu o cafea.
Meniul Irinei de azi e asemanator cu cel de ieri:
- mar cu pepene galben;
- supa crema de ciuperci; (mi-a mai ramas de ieri si pentru azi)
- iaurt; (gustare)
- gutuie coapta cu branzica si un miez de nuca.
Intre mese si un pic de suc de mere.
Am in casa o rodie si vreau sa fac suc. Oare are ceva daca ii dau si Irinei?
Pentru noi, astia mari, vreau sa fac sarmalute in foi de varza.
O zi buna.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva.
Am citit zilele astea ca cel mai bine pentru bebelusi e bine sa facem ficatul in cuptor, invelit in hartie de copt.
Si mai am o intrebare. Branza de vaci adevarata, nu cea calcica, ati dat la bebelusi? Sau de cand putem sa le dam?
Eu i-am dat de vreo doua ori cas cu mamaliguta. Am primit de la cineva, nu cumparat.
Pe site-ul ala de ieri spunea ca putem sa le dam branza cottage, cheddars.. http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood8to10montholdbaby.htm
De asta intreb. Noi le am doar br ca si altii au patru sortimente de branza care le pot da...

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ami mie dr mi-a dat pe lista de permise mozzarela.eu inca nu i-am dat, deabia zilele trecute am cumparat ca am de gand sa ii fac cu conopida la cuptor zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,

Irina,multam de cafea!
Vladi sa aveti parte de momente unice, si sper sa se simta bine Vladimir , sa nu va incurce raceala planurile!

Ami linistita ii poti da branza de vaca obisnuita. Doar ca e putin mai acra, sinu are beneficiu de a fi suplimentata cu calciu.

Meniu:

gustare: mango cu mar

pranz:morcov, orez si vitel

Cina: branza de vaci cu para

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ami linistita ii poti da branza de vaca obisnuita. Doar ca e putin mai acra, sinu are beneficiu de a fi suplimentata cu calciu.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Da eu oricum nu fac br Ca cu calciu lactic...

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami, nici eu nu fac branza cu calciu, poate doar sa incerc reteta andirei cu lamaie, dar asta doar pt ca nu gasesc de cumparat din cea de care intrebi tu, gata facuta, altfel din aia as da fara probleme

nu pun meniul ca ieri si azi e pe borcane, pt ca zugraveste bucataria

duminica insa pe langa ce i.am dat eu, mi.am facut pt mine iaurt normal danone cu avocado si atat, si cand mancam era la mine in brate si i.am dat sa guste, da cu aceeasi lingurita si a mancat de s.a spart si din ala, exact dupa ce mancase portia ei de avocado cu legume

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput