Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
bluekidoo spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor Mihail si Gavril
De azi avem primul dintisor
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Salutare fetelor, mi-e rusine ca mereu zic ca intru si niciodata nu apuc. Sa stiti ca de citit citesc in fiecare seara, sunt la zi cu ctitul, dar nu apuc sa scriu si basta. Noi avem mereu o gramada de activitati in timpul zilei iar seara Jane nu sta decat la mine in brate, asa ca pot citi dar de scris nu am cum... As vrea sa le rog pe fetele din Germania sa imi trimita si mie niste linkuri cu produse de copii (de mancare), dar care sa aiba poza produsului, ca sa pot printa -- merge Coleman in Germania in 2 saptamani si vreau sa imi cumpere. Ma intereseaza ceva ce se poate manca cu mana, nu piureuri sau cereale de facut cu lapte. Biscuiti, rondele de cereale, poate ceva din fructe sau legume, nu stiu ce exista, snack-uri cu care sa umblu in geanta... Mersi mult! Va pup... imi pare rau ca nu mai iau asa mult parte la activitatea de aici... mi-e dor de zilele cand stateam ore in sir cu voi... Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
hi,
uite aici de la hipp, eu zic ca-s bune
http://shop.hipp. de/ernaehrung-knabberprodukteundriegel-reiswaffelnundknusper-brot-r30379.html
astea is de la 1 an da-s f bune pt copiii mai mari.. fructe presate, excelente
http://shop.hipp.de/ernaehrung-knabberprodukteundriegel-kinder-riegel-r30380.html
si biscuiti
http://shop.hipp.de/ernaehrung-knabberprodukteundriegel-zwiebackundkeks-r30381.html
tot de genu asta sunt si de la milupa, nesle... in magazine sunt toate la un loc; spunei sotului tau sa mearga ori intr-un supermarket mare gen real sau cel mai bine in drogerie ( dm, schlecker, müller, rossman)
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
babyangel spune:
Roxi, ce tare ai fost cu socriiiiii Vad ca discutiile pe tema gramaticii au fost retinute de toata lumea
Nafi, nasoala treaba cu cusaturile..lipsa...sper sa fie suficiente kegel Iar despre dinti..se zice ca cu cat mai tarziu, cu atat mai bine! La Lucas i-a IESIT PRIMUL LA 8 LUNI JUMATE, iar iepurasului Codrin la 3 luni si 1 aptamana! Asta e!
Niki,intreb si eu ca Roxana..ati terminat actele si ati plecat??? ca nu te mai vad pe aici...nu ca as fi eu foarte activa!
Freedeliawelcome back...eu zic ca multe dintre noi am rarit forumeala, iar la tine sau alte fete cu 3 copii(AndirA,Dianami) e perfect de inteles.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
vladimirescu spune:
La multi ani, GabyHila!
La multi ani, MIHAELA GROSAN!
La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, sa fiti sanatoase si super-mamici!
La multi ani OANAIACOVITA - cu mare intirziere, dar iti doresc toate cele bune, multa sanatate tie si familiei si multa voie buna! Cu restul te vei descurca ca esti fata desteapta :)
Am intrat scurt doar sa citesc ceva pagini sa stiu ce mai faceti - din pacate nu am avut vreme sa citesc prea multe.
Vladimir a facut febra mare (40,3) saptamina trecuta, era sa mor de spaima. I-am facut analize in urgenta si intr-o ora am avut rezultatul, nu era nimic microbian. Asadar nu am avut ce tratament sa-i dam inafara de antitermice si dusuri progresiv spre rece. Din fericire in urmatoarele 3 zile nu a mai facut peste 39,5 iar acum e ok. In tot cazul, zilele alea am stat cu ochii pe el ca pe butelie sa nu sara temperatura iar la 40, am fost f stresata.
A fost deci o viroza, nu stiu cum si de care, a trecut in 4 zile, nici un alt simptom inafara de febra, asta a fost tot. Doamne ajuta sa nu se intoarca sau ceva, si nu cumva sa pateasca ceva Floricica !
M-am decis acum citeva zile sa plec cu Vladimir la Paris pt o scurta vacanta, numai noi doi, sa iau si eu niste aer si sa mai petrec ceva timp cu el. Vom pleca miercuri, ne-am facut program pt Palais de la Decouverte si Cite des Sciences + Planetarium, asta a dorit el sa facem, plus nesfirsite plimbari cu metroul, dupa care e innebunit, si mincat tone de sushi si nem aux crevettes ca tare ii plac si lui :)
I-am povestit de Disneyland dar a zis ca nu vrea acum, ceea ce e ok si pt mine, prefer sa mergem o data pe indelete, cu tati cu tot, eventual sa luam un hotel acolo si sa stam 2-3 zile in tihna.
De acum inainte voi intra mult mai rar pe forum si desigur nu o sa mai pot tine pasul cu voi. De aceea, iata aici adresa mea de email, in caz ca are cineva vreo treaba cu mine( rog direct email,nu pe forum, caci sint mari sanse sa ratez postarea): vladi.vladimirescu pe gmail.
Multa sanatate si numai bine tuturor!
Bumbitza spune:
Salutare din nou!
Am citit cam in fuga ca tot stau cu urechea ciulita sa vad daca a adormit bine ilincutzi sau nu.
Nafi, naspa faza cu cusatura, sper sa fie bine intr-un final... Deci pana la urma tot mai bine cu epiziotomie nu? Barem acolo stii clar ca taie si coase, fara rupere si alte probleme de gen (pe tine parca nu te-a taiat nu?)
Vladi sa aveti vreme frumoasa si sa vizitati tot ce v-ati propus! F bine ca v-ati decis sa mergeti impreuna doar voi doi, cu siguranta Vladimir se va bucura mult sa te aiba doar pt el :) Eu mi-am notat adresa de mail, imi esti tare draga si m-ai ajutat mult de cate ori am fost descumpanita
Bluekidoo felicitari pt primul dintuc!
Anca, asa e..nu e nicio graba cu dintii dar uite ca sunt mai precoce copiii din ziua de azi :( Am inteles ca, cu cat apar mai devreme cu atat ii schimba mai repede...
Roxi, Ileana, sunteti culmea cu uggsii vostri. Mi-am cump si eu unii negri, de la copii si-s tare incantata de ei. Azi am vazut ca au bagat si pe bej si gri deschis...ma tenteaza ca-s si ieftini (80ron) si buni.
Mai vroiam sa scriu dar am uitat...deh, neuronul defect.
De cateva zile e si fata mea mai ok, nu mai plange asa des si mult, adoarme frumos (a se citi fara urlete si plimbari cu orele si nestiut ce sa-i mai facem) si e tare bine, multumesc lui Dumnezeu sper sa fie asa si de acum incolo! Inca se mai trezeste de multe ori pe noapte cu basinele sau dintuci dar nu ma plang. Azi chiar nu vedeam cum voi reusi sa inchei ziua..dar iata ca a fost bine, e la fel de activa dar nu mai plange sa ma stoarca de energie...
Ma duc sa vad poze noi.
Aah, am apucat s-o vad pe Adelina dormind in leagan, f tare!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Gata mi-am adus aminte: multumesc mult ca mi-ati raspuns ref la covorasul puzzle, o sa dau o fuga in Metro ca e aproape.
Mai am si eu niste intrebari, stiu ca s-a mai discutat dar mi-a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta:
- Mango: cum imi dau seama daca e copt bine?
- Kaki: ati dat careva bebeilor? parca citisem la Castelana sau ma insel? Am luat si eu azi una bucata, sper sa fie bun si copt...
Aveam 3 intrebari dar m-am ramolit cu totul si am uitat-o pe a treia..da' ce-am ba nene?
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
michelle_sf spune:
Buna seara, buna seara! (hic!)
Multumesc tuturor pentru urari, sunteti foarte dragute, La multi ani si voua, celorlalte Mihaele, Gabriele si celor care aveti sarbatoriti in familie.
Noi am dat ultimii bani pe cate o bere (ce pana mea,nu? doar e ziua mea) pe care nici macar nu am nimerit-o chiar tare buna (mama lor de belgieni). Am beut-o mai devreme, am primit si un masaj de la al meu sot... si gata sarbatoarea mea (vreau acasa!!!) Amu trecem la nani ca Andrei si-a propus sa vada cat de mari pot sa fie cearcanele mele, indata trec de barba si coboara pe gat de la cate treziri imi baga noptile.
Va multumesc inca o data, sper sa intru mai des, sa stiti ca va citesc zilnic ca imi sunteti tare dragi, dar nu mai scriu ca nu prea am noutati si nu vreau sa va plictisesc. O noapte... dormita sa aveti si o saptamana fantastica!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor celor care si-au serbat astazi ziua numelui!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
dayanara spune:
bumbita, mango e copt cand e moale la pipait,dar sa nu fie lovit sau flescait insa :) chiar daca.l iei mai dur, ca si avocado de coace in casa, mie mango mi se pare foarte atzos! asa ca.l trec si prin sita si e bun rau de tot
kaki mananca leo , eu am scris mai demult de el, acum e sezonul aici, nu i.am dat silvanei inca, dar fara motiv, doar ca ea mananca bine mango si papaya
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Lara spune:
La Multi Ani Ellanik, GabyHila, Mihaelagrosan, Michelle_sf si iepu mititei cu nume de sfinti! (daca am omis pe cineva, iertare) Sper ca ati avut o zi faina!
Vladi, ma bucur ca ai aparut, chiar voiam sa intreb de tine. Ce super ca o sa petreci timp doar tu cu Vladimir!! Cred ca va fi minunat!
Antoemma, sper ca e ok acum Daria. Nu cred sa fie mamaliga de vina.
Am votat, vad ca merge zilnic. Sper sa apara in ziar, asta ar fi o amintire frumoasa, mai tarziu.
Tot din motivul asta am pus si eu poze pe DC, sa le regasesc, peste ani, in album :)
Va multumesc si eu mult pentru voturi, si comentariile minunate
Puteti sa scoateti linkul de pe prima pagina cand aveti timp. Sarumana mult!
Tin sa spun ca sper ca cine a votat a facut-o pentru ca i-a placut poza, m-as simti tare prost altfel, pentru ca stiu cum e la concursurile astea.. si ar fi pacat, la cate poze atat de frumoase sunt si din pacate nici nu au ajuns macar pe prima pagina.
Multumesc din nou
O seara faina
Aveti grija de voi!