Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi adriana am trimis acu ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
pe mail?ca nu am nimic.mai scriu adresa odata nastasie_adriana@yahoo.com.cu liniuta jos intre nume.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
maitreyi spune:
ti-am trimis si tie acu ca initial trimisesem la alta adriana
multumim ca v-ati uitat la poze
tess e o dulce
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
Asaa...sa vedem ce imi amintesc din ce am citit
Sabu - pupam in Nicklas tare vorbaret si multumim de sustinere. SIgur ca sunt de acord, pentru cine vrea, sa puna link-ul de la vila
Kat - o pupam pe Tess. Este o frumoasa
Felicitari tuturor celor care si-au botezat puiutii.
Nastasie - falcutele grasunului
Botosel - ziceai ceva de mucishori verzi - noi i-am pus ophtamesone-n 3 zile, 2pic de 3 ori pe zi, dar mai bine intreaba si pediatrul. pupam si sanatate.
Chichi - muulti pupici pt Toma si ochisorii lui albastri
Donna - vezi k e mai liniste singura
Mai3 - vazut piticutii
Crina - ce nora frumoasa am Iar cuscra arata foarte bine
Sunt atatia bebelini frumosi, ca nu stii la care sa te uiti mai intai
Noi ne-am apucat de impachetat, incet incet, ca la sf lunii ne mutam. O sa fie o schimbare radicala, asa ca am ceva emotii despre adaptarea mea la o viata calma si linistita, ca pt copii o sa fie super, sunt sigura.
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
camisv spune:
[ La multi ani! pentru toti cei care poarta numele de sfinti
Bine v-am regasit, sanatosi si mancaciosi! A trecut repede timpul, perioada celor 9 luni, emotiile fiecarei nasteri, primele zile acasa ... si uite acum deja sarbatorim lunite.
noi de ieri suntem crestini! Am avut o slujba frumoasa si o vreme superba, ca totul sa fie pentru noi o mare sarbatoare. Tudor a fost cuminte, chiar daca slujba a fost mai mult de o ora, n-a plans decat cand l-a scos din apa si la imbracat (nimic nou, asa face si la baita). A mai protestat putin la taiatul parului ... ca asta era o noutate pentru el.
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BotezTudor#
pentru toti copilasii
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)
chichiutza spune:
Salutam si noi! La multi ani tuturor mamicilor, taticilor si bebeilor care poarta numele Arhanghelilor! La multi ani si sotului meu pe aceasta cale! Sa ne traiti cu numele si sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi raportam o noapte albicioasa, cu colicei si varsaturi. Acum plecam la parc, poate doarme bine afara!
Alynta multumim c-ai trecut in vizita pe la albumelul nostru, si pt aprecieri!
chichiutza spune:
Kiti la multi ani lui Vladut, sa creasca mare si sanatos, si pupam si noi okisori frumosi!
nastasie spune:
kiti, eu fac reclama.aoleu ce m-as muta si eu intr-un asemenea loc.cu multaaaaaa liniste.uite asa e cand plec la soramea, o masina la ora trece.deja ne-am planificat concediul pe anul viitor.sper sa ne si iasa.
mai3,.
cami, sa va traiasca micul crestin.
cred ca dau si eu o raita pe afara.vantul tot bate dar cica e cald.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
luy spune:
La multi ani ! sarbatoritilor zilei
Felicitari tuturor puiutilor crestinati in weekend !
Vazut poze frumoase cu printesele Maia si Tess
Vreau sa le vad si pe celelalte, dar imi merge f.greu laptopul si imi ia mult sa incarce o poza sau sa deschida o pagina
Noi suntem consemnate in casa azi, a uitat tati sa ne lase acasa caruciorul, am iesit ieri si l-am uitat in portbagaj
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
Buburuza_10 spune:
La multi ani tuturor bebeilor si mamicilor care poarta numele sfinte sarbatorite azi!!!
Multumesc pentru urari Mai3 si KAT!!!
Ma numar si eu printre sarbatorite :), al doilea prenume al meu fiind Gabriela. Tot azi implineste si Sofia 2 luni (nu imi vine sa cred cum trece timpul), dar in loc de tort vom sarbatori cu niste Adol, pentru ca de dimineata i-am facut vaccinul de 2 luni si a facut un pic de febra. Stiu ca e normal, dar... stiti si voi cum e... prima febra... nu sunt f ingrijorata, doar un pic in alerta.
Va spuneam zilele trecute ca sunt ingrijorata pentru ca scaunul Sofiei era verde si cu mult mucus. Intre timp a redevenit galben, cu consistenta boabelor de mustar, dar in continuare elimina mult mucus. De asemenea, numarul scaunelor e cam prea mare... 8-9 pe zi... Maine de dimineata recoltam si ducem kk la analiza sa vedem ce-o fi. Intre timp ni s-au prescris saruri de rehidratare.
Va pup tare!
andr33aaa spune:
si din parte noastra la multi ani celor ce se serbeaza azi
ieri am fost in plimbare cu bebe la breaza. aer curat, cald, soare. a dormit in continuu de la 10 dimineata pana la 8 seara cand am ajuns inapoi acasa. credeam ca o sa avem o noapte alba dar surpriza se pare ca aerul de munte l-a obosit dormind.
pup