Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
eveline spune:
Buna ziua!
Felicitari proaspetilor bebei crestinati!
La multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua numelui!
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
sabu_dk spune:
La multi ani si sa traiti cu numele pentru toti sarbatoritii/sarbatoritele de azi.
Saru'mana pentru toate complimentele la adresa vorbaretului meu.
Kiti, no problem. Te sustin si fac reclama cu placere, nu ma costa nimic! Si in alta ordine de idei, si eu vreau sa incep o afacere proprie pe baza de turism in Romania, asa ca poate devenim "partners in crime someday". Cat despre schimbarea radicala, hmm, nu pot sa vb in numele tau, insa si eu am trecut prin aceeasi chestie. Ne-am mutat dintr-o chichineata de apartament de 56mp din Copenhaga intr-un ditamai casoiu' de 140mp intr-un orasel mic-mic, "la tara" cum s-ar zice - unde e liniste, e pace, nu auzi masina politiei la fiecare 30 min, etc. Si crede-ma cand iti spun: best decision ever!
Am vazut pozele de la botezuri, niste frumuseti!!!
Noi am stabilit botezul pe 8 ianuarie, ca sa fie si ai mei prezenti. Ai mei or sa vina aici de Craciun si Anul Nou.
Chichi, am vazut poze cu Toma. Ce ochi curiosi si veseli are! Cat despre apucaturile din timpul mesei a lui Toma...stai asa, ca ma gandesc ca acuma e bine. Sa vezi tu cat de des o sa speli peretii cand om ajunge la diversificare.
Mai3, am vazut poze din Copou. Ce frumos!!! Si in Danemarca arata la fel acuma, numai frunze peste tot, insa aici e un vant si un frigalau... Brrr! Anyway, ai o familie super!
KAT, bine ai revenit! Sa stii ca toate ti-am dus dorul. Intr-o zi asa de gri cum e azi pe aici, pe meleaguri daneze, ma binedispun pozele cu Tessa si cu voi... So, please don't stop showing your smiling face!
Nastasie, Calin e frumos foc!!! Si ce mare s-a facut!
Stiu ca mai trebuia sa mentionez pe careva, insa nu mai stiu sincer acuma! Revin io!
eveline spune:
DONNA - multumesc de aprecieri. Fac mancare si eu cand pot (a se citi cand doarme Darian)... caci daca nu fac eu, cine sa faca?? Mama ma ajuta enorm, vine pe aici de cate ori o rog, imi calca, imi face curat dar la papa nu se baga... ca al meu sot si Bia prefera cum fac eu mancarea, asa ca...
Eu cel si cel mai bine ma administrez cand sunt singura cu bebe acasa... ma mulez pe programul lui, cand are nevoie de mine sunt acolo, cand doarme mai gospodaresc si eu. A fost super cand Bia a fost la mama si sotul in delegatie (rusine mie, dar ce sa fac). Asa e acum, cat e Darian mic mic, Cand sunt toti acasa am impresia ca toti au nevoie de mine in acelasi timp, si nu prea stiu cum sa ma impart. Am un sot exceptional, insa la capitolul copii si treburi prin casa e la pamant, asa e el, stiam cum e cand l-am luat, acu ce sa-i cer? Se straduieste insa cand vad cum le rezolva mai bine ma impart eu in 4. Intr-o dimineata, Darian plangea si Bia trebuia pregatita pentru gradi.... nu vreti sa stiti cum i-a prins parul, s-a straduit dar...
Dupa ce a plans toata dimineata, a papat bine iata ca doarme Dari de vreo 2 ceasuri...in timpul asta am curatat cartofi si i-am pregatit pt fiert si am pus o friptura la cuptor. Dupa ce vine acasa Bia si sotul, daca Darian va manca din nou bine si va dormi (voi vedea) in alea 2 ceasuri am sa fac o prajitura cu branza cu Bia. Cam asa ma organizez eu, intre 2 alaptari daca doarme Darian... daca nu asta e...
eveline spune:
A... si cat despre statul treaz.. Si Darian can e treaz, rar, dar rar de tot, sta linistit si a inceput sa gangureasca din cand in cand. In rest fie doarme fie plange.
chichiutza spune:
Sabinamultumim! Nu stiu cum va fi cand va veni diversificarea, dar acum stiu ca pediatra m-a bagat in depresii, mi-a zis ca dupa simptome seamana cu boala de reflux gastro-esofagian, si e posibil sa fie nevoie de tratament... Acum am intrat pe o formula antiregurgitatie, sa vedem cum functionam cu ea! Off... Am intrebat-o despre protectis, mi-a zos ca fac cum vreau dar ea nu l-ar da copilului ei, pentru ca e nou si nu sunt suficiente studii facute. Asadar m-a convinsa sa nu cumpar! Speram ca-l luam si noi si ne reglam macar cu colicii si constipatia sa ramanem cu refluxul... Well...
maitreyi spune:
gata, mi-am luat de-o grija cu vizita de dupa nastere la dr. am interzis la a 3-a ceza da' cine sunt eu sa hotarasc? cum vrea Cel de Sus!
multumim celor ce ne-au vizionat pozicile
bulanasul vaccinat de Sofia
si apropos de asta - fetele din afara - ce vaccinuri se fac la voi? e ca la noi la 2,4,6 luni si 1 an?
gasca! diseara las cupiii cu bunica si io ma duc la o cafea cu fetele
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Sabina, superba povestea bonei tale = Clyde!!! M-a imprsionat! mami de Sofia (8/9/10) |
Saru-mana ! Si pe mine m-a impresionat...
maitreyi spune:
chichi daca ai incredere in pediatra mergi pe mana ei insa pediatra noastra, specializata in gastro copii, a zis ca e the best la ora actuala. eu am mers pe mana ei si a functionat
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring