Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

scrisesem ditai carnatu' cu nominalizari si s-a pierdut...

mai da cineva debridat? ii dau pt regurgitat, deja vad rezultate insa nu stiu cat timp ii pot da...ii dau 1.5 ml x3/zi.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Eu ii dau debridat pentru colici si reglarea tranzitului 2ml de trei ori pe zi. A functionat foarte bine pana acum.

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna si de la noi!
Felicitari celor care ati avut deja botezul! Am vazut, asa rapid pozele de la botez cu Maia si Tudor al Cameliei...foarte frumoase si foarte dragalasi copiii vostri; si poze cu Tessa in rochita ei frumoasa.
Magdy ai doi copii foarte frumosi, sa-ti traiasca; si filmuletul Fulgutei este emotionant. M-am uitat doar la pozele de la semnatura ca n-am avut timp de album..o sa ajung si pe acolo.
Kiti, sa inteleg ca va mutati definitiv la Poiana Marului? Noi am fost de cateva ori acolo e foarte frumos, asa ca vom mai merge cu siguranta.
Aniast si bebele meu a avut limba prinsa si l-a "piscat" chirurgul; eu m-am gandit ca din cauza asta nu a vrut sa suga la san, caci a avut o perioada in care refuza sanul, dar si acum mai are toane, asa ca am ajuns la concluzia ca e un lenes.
Camisv, mie mi se pare ca a luat bine in greutate, nu-ti mai fa griji ca nu cred ca e cel mai suplu de pe aici; Adrian a luat 900 gr in prima luna.
Si ca mi-am adus aminte de greutate, ai un flacau tare voinic Zozela! la nici 3 ani sa aiba peste 18 kg...pai al meu cel mare face 4 ani la anul si nu are decat 17 jumate.
Chichi bine zici ca e greu cu un copil dar cu doi e si mai greu, Andrei al meu aseara in timp ce-l alaptam pe cel mic statea langa mine si plangea ca vrea la mami in brate.... Eu o felicit pe Alynta ca la ea e cel mai greu cred, cu 3 copii.
Buburuza eu am folosit dupa primul copil steriletul si a fost OK, dupa ce l-am dat jos am si ramas gravida in urmatoarea luna. Si acum voi opta tot pentru sterilet.
Cam atat ca m-am intins, sa aveti o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

scrisesem ditai carnatu' cu nominalizari si s-a pierdut...

mai da cineva debridat? ii dau pt regurgitat, deja vad rezultate insa nu stiu cat timp ii pot da...ii dau 1.5 ml x3/zi.

-----

Slava Tie, Doamne!

Eu ii dau debridat pentru colici si reglarea tranzitului 2ml de trei ori pe zi. A functionat foarte bine pana acum.

trebuie sa ma opresc dupa 10 zile, o luna ceva sau ii dau pana m-oi mai vedea cu pediatra? voi aveti limita de timp? merci

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Multumesc Ana, Ramona si Klarisse!

Tutz si Puiutza, ne-am imprietenit!!!

Fulguta, frumos tare filmuletul si mai ales protagonistii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fulguta f frumos!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 mie nu mi-a zis sa fie o limita in timp..oricum saptamana viitoare merg iar la pediatru si am sa ma edific atunci.
Ati mai iesit atunci in parc? Noi am fost si vineri si sambata si duminica..cateva ore bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mamaaaa, ce ma enervraza, am scris ditai mesajul si a disparut .

Ziua buna la toata lumea!

Am vrut sa raspund de aseara dar nu am mai putut. Deci referitor la Cerazette(nu vorbesc despre alte pilule caci nu am folosit):
- declanseaza automat menstruatia chiar daca alaptati; eu am inceput sa iau la trei luni dupa nastere si alaptam exclusiv. M-a tinut vreo doua sapt jumate menstruatia.
- este singura pilula care nu contine progesteron si este indicata in cazul alaptarii.
- creaza depresie. Am simtit-o pe propria piele la 7 luni dupa nastere si a fost urata de tot. In amanunte nu intru ca nu are rost...

Despre sterilet(la cel cu hormoni ma refer); eu nu am avut probleme cu el, in afara faptului ca retineam apa in organism si ma umflasem ingrozitor. Dar poate a fost si de la problemele de rinichi pe care le am. Mai stiu ca nu se "monteaza" decat dupa 6 luni de la nastere, timp in care uterul revine la normal. Aici au existat cazuri cand a fost pus si inainte de 6 luni, dar a alunecat in col si l-a perforat.

Klarisse kk verde este de la trecerea la LP.

Ana tu mai alaptezi? Atentie cu macul in alaptare...

Trimit pana nu se pierde si asta.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Theodora ingeras si Maria (17.09.2010)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Multumesc mult fetelor de aprecieri la adresa puilor mei.
multi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Theodora ingeras si Maria (17.09.2010)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna mamici si bebei

N-am mai intrar cateva zile, ca ne pregatim de botez, sambata e marea zi

Per ansambu suntem bine. Luni, la 5 sapt, avea 4100g.
Pot sa spun cu multumire in suflet ca au trecut ranile la sani si de cateva zile papa mai bine direct de la san si se satura parca si mai repede

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ne-am intors si noi de la pediatru. Raportam la aproape 1 luna 4200g si 55 cm (adica am luat 1 kg si 3 cm).
Mi-a aprobat si Ophtamesone pe care mi-l recomandase si Kiti
Am luat si Sab Simplex, sa vad daca o avea vreun efect pe langa Infacol
Am intrebat de gauri pentru cercei dau mi s-a parut mult prea traumatizanta metoda cu ac si am renuntat,momentan. Adica voi cauta undeva unde se face cu pistol. Aveti idee unde pot gasi?

Fulguta, foarte frumos filmuletul...

Mergi la inceput