Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Mersi KAT

Apropo mai vroiam sa va intreb ceva....cat de des schimbati pampersul la BB? Eu doar cand e plin, dar noaptea le umple mai tare si cam trebuie la fiecare alaptat. Insa mai nou fac altfel....il alaptez intai la un san, facem bac, il schimb si pe urma il pun iar la al doilea san - chiar daca nu mananca...macar adoarme la loc. Si nu avem probleme nici peste noapte.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

PUIUTA - mi-a trecut, sau cel putin nu mai am niciun simptom. 7 zile am dat eu. Eu ma dadeam de mai multe ori pe zi, pentru ca Darian (asta si apropo de discutia de mai inaine) sta la san tare mult...o singura data a stat juma de ora si am fost mandra, in rest sta 50-60 minute. Si suge si molfaie si iari suge, si de la unu si de la altul si drept urmare "sugea" tot violetul. De violet de gentiana e vorba nu albastru de metil (nu am idee daca e acelasi lucru?!).

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buburuza, Tunde e Tutz si e din nostru!!

Puiutza eu o schimb inainte de fiecare masa,chiar daca nu e plin. Nu prea o schimb dupa ce papa ca sa nu vomite,dar daca face kk,ii schimb pampul.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline
OFFICE - "a pasi timid"... adica "sa pasim timid" (e infinitivul). Daca vrei modificam, dar cum sa scriem?? Eu is varza la compuneri dintr-astea, modific numai daca imi spui cum

Aaaa, scuze! Mie imi suna altfel! Acum am inteles!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Buburuza eu mi-s Daniela Puiu ..ne intalnim pe FB atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu il schimb obligatoriu dupa fiecare masa, deoare el de fapt de aia se trezeste ca sa se kk-ceasca si apoi papa, si uneori si intre 2 ture de papa, ca mai produce cate unul... ce sa fac, atat timp cat e kk acolo nu las neschimbat, si daca el e alaptat exclusiv cam face la fiecare masa. Tin minte ca Bia, care era pe LP, facea doar de vreo 2 ori pe zi, pe cand el... o sa dam faliment cu pampersii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Site-ul este www.astratex.ro

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

mersi mult Kitti . Tot n-am noroc, alea care imi plac mie nu sunt marimea mea. Mai stiti si alt site in afara de asta? Daca nu astept sa mai primeasca astia....Mersi mult oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la noi. Am hranit bulina neserioasa de cioco si acum doarme asa ca am intrat sa va salut.
Buburuzule un mare pentru tine si Sofi.
Ca tot ziceati de pampers, eu schimb mereu inainte de masa si daca in timpul mesei se intampla 'nasoale' dupa ce scoatem cativa porcusori il schimb iar foarte incet si delicat ca sa nu verse. Pana acum nu am avut probleme cu iritatii la fundulet.
Am observat ca se aseara si azi inclusiv face kk verde inchis..stiti daca e ok asa? Ca si consistenta e ok insa nu stiu daca culoarea inseamna ceva..poate ma ajutati.

Va pup, o zi usoara.

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

scrisesem ditai carnatu' cu nominalizari si s-a pierdut...

mai da cineva debridat? ii dau pt regurgitat, deja vad rezultate insa nu stiu cat timp ii pot da...ii dau 1.5 ml x3/zi.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Maia doarme dusa de vreo doua ore jumate.O fi de la cozonacul cu mac?? Numai la cate un partz se mai foieste!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput