Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Salutare!
Aseara mi-am facut ciraj si am iesit in formatie completa la cumpataruri! Maria a dormit si a fost bine!
KAT faina p[rintesa in poze! Multumesc!
ANIAST m-a amuzat faza! De unde ti-ai dat seama ca e scurt "sub limba"? Sugea greu?! Mie mi-a zis la nasterea fetei ca ar putea avea problema asta, dar mi-a zis sa vedem cand suge daca e ok! Si suge bine! A fost mai greu la inceput ca sugea mult timp! Cand ar trebui sa-mi fac probleme?!
MAGDY ,a bucur ca ai scris! Felicitari!
CHICHI imi pare rau pentru nesomn!
KLARISSE vad ca te-ai specializat! Ma bucur ca sunteti bine!
ZOZE nasol cu bolile astea! Bine ca fetita e sanatoasa!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Camelia - cat il tin de foame cele 5 min? Valentina, mami de Alexandra |
in general mancam la 3 ore, dar daca doarme pot trece si 4. Avem si momente cand cerem la 2 ore, mai ales seara,cand este mai marait. Cand era micut il tineam la san,desi vedeam ca nu mananca ci doar molfaie titi,acum daca vad ca au trecut 5 min si nu mai mananca nici nu-l mai tin. Mai are mese si de 10 min sau mai mult, dar majoritatea sunt de 5. Scrie in cartea lui Capraru ca sunt bebelusi care se multumesc cu putin, dar iau normal in greutate. Pediatra a spus ca-i f. bine,pentru un bebe alaptat exclusiv.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)
fulguta28 spune:
Buna ziua, mamici cu bebici!
Azi am facut si noi o lunita de cand am vazut-o mami pentru prima oara. Sotul meu a facut o selectie de poze de cand a fost conceputa Mara, pana cand s-a nascut. Daca doriti sa va uitati, va invit la vizionare aici: http://vimeo.com/16690146
La noi totul vine de la sine, papam, ne iubim, crestem mari si armonios.Doar cateodata cand colicii ne dau de furca, ne agitam foarte tare la san.
Noi mergem acum afara la aer si la soare.
Va pup!
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
eveline spune:
citat din mesajul lui ana_25 Asta e leaganul Maiei!! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
E ca o gogosica Maia in leganut, iti vine s-o papi...sau s-o pisti...sa va traiasca.
Asa un leganel am primit si noi de la nepotica, fusese al ei, insa nici pana azi n-am catadicsit sa-i cumpar baterii... asa ca il pun pe Darian acolo si legan "manual"... oricum culiseaza tare bine si daca-i fac un vant se leagana ceva timp...pacat insa ca nu se aud melodiile...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
ana_25 spune:
Eveline multumim!!!Is tare faine melodiile,linistitoare! Eu i le mai pun sa cante si cand nu sta in leagan.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
nastasie spune:
citat din mesajul lui ana_25 Asta e leaganul Maiei!! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
identic cu al nostru.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
puiutza spune:
Valentina eu deja am umplut un sertar din congelator....ce sa fac cu atata lapte...? Si in plus mulsul imi face rani la sani...asa ca am decis sa nu ma ami mulg. Daca ii akunge lui Alex e super OK. Deocamdata nu am avut probleme cu sanii....dar ii urmaresc intr-una.
Eveline ti-a trecut candidoza? Am facut si eu si am inceput cu albastru de metil....dar il pun o data pe zi (de fapt noaptea), parca asa spuneai ca ar trebui o data la 24 ore. Si Alex e tot albastru pe la gurita....si am murdarit si hainite....c'est la vie. Ziceai ca trebuie 10 zile tratamentul. Tu ai terminat? Cum esti?
Si mai vroiam sa spun ceva apropo de zgaltait Alex doarme cel mai bine ziua in carucior afara dar dupa ce ii bag 2 ture de curte....nu am apucat sa punem biscuiti si avem doar piatra......dupa 2 ture oricat de tare ar plange se linisteste si baga somnic. Stam afara cate 6-7 ore pe zi. Si acuma e f. cald afara, dar sufla tare vantul...insa i-am pus peste carucior pe;lerina de ploaie, am deschis "ferestrele" de la pelerina...si doarme dus Alex!
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
Buburuza_10 spune:
Oramona, Puiutza, va pup! Nu am pus poze in albumul bebelusilor pentru ca nu pot sa-l deschid... Nu stiu ce naibilui are. Asa ca din pacate nu am vazut nici pozele puilor vostri. :( Pe facebook ma gasiti dupa nume: Raluca Mansour (incantat de cunostinta :)))! Am doar rugamintea sa-mi spuneti si mie cum va identific ca sa stiu cui sa dau accept!
Aaaa, vreau sa intreb cine este Tunde Lantos? Este vreuna dintre fetele de pe forum? Am primit o invitatie pe facebook si nu stiu daca sa o accept sau nu...
Eveline, 3 luni?????? Ohhhhh.... Citindu-va mai ca imi vine sa renunt la minunatele pastile. Ce ziceti de sterilet??? De mentionat ca mai vreau 1/2 BB mai tarziu!
Multumesc tuturor pt sfaturi si opinii.
Pity, felicitari pt super petrecere!
Nikolici, sunt de acord cu KAT. Iesi, fetita, afara si bucurati-va de vremea frumoasa!